Οι Μη Συνεργάσιμοι Ηγέτες Παγκοσμίως Στοχοποιούνται για Αντικατάσταση το Νοέμβριο

G20 leaders to inject $5 trillion into global economy in fight against  coronavirus – Page 1448200 – EURACTIV.com 

Ως ένδειξη του πόσο έντονη έχει γίνει η σύγκρουση που μαίνεται στα ανώτατα επίπεδα της παγκόσμιας ισχύος, πολύ σοβαρές κινήσεις που γίνονται

παρασκηνιακά στοχεύουν στην αντικατάσταση σημαντικών παγκοσμίως ηγετών το Νοέμβριο, κατά τα λεγόμενα της FSB (Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας) της Ρωσίας, των Ασιατικών Μυστικών Κοινωνιών και των πηγών που πρόσκεινται στο Πεντάγωνο. Αναφέρουν επίσης πως η αντικατάσταση ίσως λάβει τη μορφή ενός σωσία που θα διαβάζει ένα νέο σενάριο, ή ίσως και να περιλαμβάνει μια εντελώς διαφορετική δημόσια φιγούρα.

Η ΜΙ6 αναφέρει:

“ Κατά γενική συναίνεση ο Βρετανός Πρωθυπουργός απέτυχε και θα πρέπει να αποχωρήσει. Υπήρξε ένα σχόλιο εχτές το βράδυ από κάποιον που ακούμε πολύ προσεκτικά.”

Ένας λόγος για τη σχεδιασμένη αυτή κίνηση είναι η διάδοση πληροφοριών από τη Βρετανική και Γαλλική υπηρεσία σχετικά με την τρέχουσα απάτη του κορονοϊού. Το γεγονός πως αυτοί (και άλλοι) ηγέτες προωθούν την απάτη, είναι δείγμα πως δεν είναι αυθεντικοί ηγέτες αλλά μάλλον υπάλληλοι των οικογενειών Ρόθσιλντ και Ροκφέλερ.

Σύμφωνα με την αναφορά από τη Γαλλική Υπηρεσία Πληροφοριών:

“Η κορονοκρατία ολόκληρη είναι ένα καρναβάλι και μια προσομοίωση που έχει προετοιμαστεί πολύ νωρίτερα από την Παγκόσμια Τράπεζα, το ΔΝΤ, τους Ρόθσιλντ και τα τρωκτικά τους σε συνεργασία με την οικογένεια Ροκφέλερ.”

(Η γαλλική αναφορά αναρτήθηκε στο τομέα «γράμματα στον εκδότη» σε αγγλική μετάφραση).

Ως αποδεικτικό στοιχείο, οι Γάλλοι κατέθεσαν την επίσημη άδεια της πατέντας που δόθηκε το 2015 αλλά δημοσιεύτηκε το Σεπτέμβριο του 2020. “Οι πατέντες αυτές και μόνο αποτελούν απόδειξη πως γνώριζαν το 2015 τι επρόκειτο να συμβεί το 2020”, αναφέρουν οι πηγές.

Για παράδειγμα, μια πατέντα που καταχωρήθηκε από τον «Ρόθσιλντ, Ρίτσαρντ Α, στο Λονδίνο, Μεγάλη Βρετανία» αναφέρει λεπτομερώς πώς να υπολογιστούν με ακριβείς λεπτομέρειες οι βιομετρικές πληροφορίες ατόμων μέσω των κινητών συσκευών τους. Οι κινητές συσκευές μπορούν να μετρήσουν τον καρδιακό ρυθμό του ατόμου και μπορούν να τον συγκρίνουν με άλλες πληροφορίες (π.χ. βάρος, ηλικία, κ.λπ.) ώστε να υπολογίσουν πολλά πράγματα.

Οι συσκευές μπορούν με αυτό τον τρόπο να υπολογίσουν πράγματα όπως πόσες θερμίδες καίει κάποιος σε μία ημέρα, την αρτηριακή πίεση, τους καρδιακούς παλμούς, την αναπνοή και τις συνήθειες στον ύπνο, μεταξύ άλλων και την περιεκτικότητα του αίματος σε αλκοόλ. Κάτι τέτοιο θα επέτρεπε για παράδειγμα στην αστυνομία να ανιχνεύει απομακρυσμένα αν κάποιο άτομο οδηγεί μεθυσμένο. Οι πληροφορίες θα διευκόλυναν επίσης στην αναγνώριση κάθε ατόμου μέσω του μοναδικού αναπνευστικού του αποτυπώματος και των καρδιακών του μοτίβων.

Για να αποκτηθούν αυτές οι πληροφορίες, τα άτομα θα πρέπει να κρατούν το κινητό τους, το οποίο θα είναι συνδεδεμένο με Bluetooth ακουστικό, ή να φορούν ένα έξυπνο ρολόι που παρακολουθεί την υγεία και την ανεβάζει στο cloud. Η αναγνώριση μέσω προσώπου βελτιώνεται για την παρακολούθηση μέσω του 5G όταν οι άνθρωποι κρατούν μεταξύ τους αποστάσεις τουλάχιστον 1,5-2 μέτρων, και αυτός είναι ο λόγος της εκστρατείας «κοινωνικής απόστασης» και της υποχρεωτικής μάσκας, καθώς έτσι εύκολα θα αναγνωρίζονται τα άτομα που δε συμμορφώνονται με το «νέας κανονικότητας» πρόγραμμα εμβολιασμού μείωσης του πληθυσμού.

 Οπότε οι προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ που είναι προγραμματισμένες για τις 3 Νοεμβρίου αποτελούν μία ευρύτερη μάχη “για την προστασία του ψευδούς νομισματικού συστήματος και του εγχώριου ξεπλύματος χρημάτων χρέους, καθώς και των κρατικών μυστικών λειτουργιών της Χαζαρικής Μαφίας” σημειώνουν πηγές από την ΜΙ6.

Υπό αυτές τις συνθήκες, οποιοσδήποτε πολιτικός ζητά «υποχρεωτική χρήση μάσκας και κοινωνική αποστασιοποίηση», «αναμονή του εμβολίου για να τελειώσει η πανδημία», «περισσότερες καραντίνες ως απαραίτητο μέτρο» κ.λπ. έχει αυτό-ταυτοποιηθεί ως Σκλάβος της Χαζαρικής Μαφίας (ΣΧΜ).

Η κατάσταση στις ΗΠΑ έχει επιδεινωθεί στο σημείο μόνο το 15% των Αμερικανών να πιστεύει πως η δημοκρατία λειτουργεί σωστά, σύμφωνα με έρευνα του AP. Οι εξεγέρσεις και οι λεηλασίες στις μεγάλες πόλεις ίσως σχετίζονται με τα αποτελέσματα αυτής της έρευνας, όπου ερωτήσεις σχετικά με τη Συνταγματική Δημοκρατία φυσικά δε συμπεριλήφθηκαν.

https://apnews.com/article/election-2020-virus-outbreak-race-and-ethnicity-joe-biden-donald-trump-59144c3e764294d691d93c16d9bf5a7d

Ακόμη και κυβερνητικές οργανώσεις των ΗΠΑ, όπως το FBI, η Κυβερνοασφάλεια (Cybersecurity) και η Υπηρεσία Ασφαλείας Υποδομών (Infrastructure Security Agency) αναφέρουν συστηματικές απειλές προς την ακεραιότητα των επερχόμενων αμερικανικών εκλογών.

https://us-cert.cisa.gov/ncas/alerts/aa20-283a

 

Ωστόσο, ας έχουμε στο μυαλό μας πως οι επερχόμενες αμερικανικές εκλογές αφορούν τον έλεγχο ολόκληρου του πλανήτη, καθώς ο Τραμπ είναι ο τελευταίος άνθρωπος που στέκεται εμπόδιο στη σατανολατρεύουσα καμπάλ που σε παγκόσμια κλίμακα συλλέγει αδρενοχρώμη από απαχθέντα παιδιά.

Ρωσικές πηγές από το FSB ισχυρίζονται πως η χώρα τους τώρα έχει περάσει στον έλεγχο της οικογένειας Ρόθσιλντ μέσω του δικού τους ψεύτικου Βλαντίμιρ Πούτιν. Αυτό σημαίνει ότι το ρωσικό τραπεζικό σύστημα δε βρίσκεται υπό τον έλεγχο της ρωσικής κυβέρνησης αλλά τον έλεγχό του έχουν οι ίδιοι άνθρωποι που ελέγχουν και το Συμβούλιο της Ομοσπονδιακής Τράπεζας, όπως αναφέρουν οι πηγές. Και προσθέτουν, πως είναι οι ίδιοι που δημιουργούν τις ψεύτικες συγκρούσεις μεταξύ της Ρωσίας και της Δύσης.

Επίσης, ως επιβεβαίωση της αναφοράς της Γαλλικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, η FSB αναφέρει πως ο ρωσικός τραπεζικός κολοσσός Sberbank έχει πάρει τον έλεγχο του τραπεζικού συστήματος της Αφρικής· ως υπεργολάβος της Χαζαρικής μαφίας, η Sberbank προσφέρει σε όλους τους Αφρικανούς πολίτες δωρεάν τραπεζικές κάρτες και δωρεάν κινητά τηλέφωνα.

“Στόχος τους δεν είναι το κέρδος, αλλά η συλλογή βιομετρικών δεδομένων απ΄όλους τους Αφρικανούς” αναφέρουν οι πηγές. Το γεγονός πως η Αφρική δε συμβαδίζει με την απάτη του Covid-19, έχει κάνει πιο επιτακτική την εκστρατεία της Χαζαρικής μαφίας με σκοπό την απορρόφηση των Αφρικανών στο ίντερνετ, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στο ψηφιακό νόμισμα, στην υποδούλωση του συστήματος βιομετρικής παρακολούθησης που εγκαθιδρύουν στον υπόλοιπο κόσμο, αναφέρουν οι πηγές.

Στη Ρωσία, εντωμεταξύ, οι πηγές αναφέρουν πως οι Χαζάροι κατάφεραν να ενισχύσουν τον έλεγχό τους προσφέροντας σε Δημάρχους και άλλους τοπικούς πολιτικούς τοπικά μονοπώλια που αφορούν κατασκευή και πώληση μασκών προσώπου κ.λπ. Αυτός είναι και ο λόγος που Ρώσοι πατριώτες στην FSB σχεδιάζουν να αντικαταστήσουν τους διεφθαρμένους ηγέτες, πιθανώς το Νοέμβριο, αναφέρουν οι πηγές.

Οι Ρ3 Ελευθεροτέκτονες επίσης σημειώνουν τις ομοιότητες μεταξύ αυτών που διαδραματίζονται τώρα και όσων συνέβησαν κατά τη διάρκεια της επανάστασης των Μπολσεβίκων το 1917. Λένε πως η βρωμιά του Coronavirus “αναπτύχθηκε για να καταλάβει τον κόσμο”. Είπαν επίσης πως πρόκειται για “μηχανισμό που χρησιμοποιείται για να διευκολύνει τη Χαζαρική μαφία στην απόλυτη κυριότητά της στα πάντα.”

Η μάχη δε γίνεται ανάμεσα σε χώρες. Για παράδειγμα, εξακολουθεί και υπάρχει μία κλίκα στην Κίνα που προωθεί τη 5G σε χώρες όπως η Βραζιλία, ακολουθώντας τους μαζικούς θανάτους που προκλήθηκαν από την τεχνολογία 5G στη Wuhan.

https://www.msn.com/en-us/news/world/china-says-brazil-e2-80-99s-business-reputation-hinges-on-5g-decision/ar-BB19LlIi

Άλλο ένα σημάδι πως η Κίνα επίσης είναι πεδίο μάχης ανάμεσα σε δύο κλίκες, την προηγούμενη εβδομάδα ο Xi Jinping δέχθηκε επίθεση ηλεκτρομαγνητικού όπλου κατά τη διάρκεια ομιλίας του στη Shenzen. Κινεζικές πηγές αναφέρουν πως “υπάρχουν 3 ή 4 Xi Jinpings”, οπότε ίσως να δούμε κι άλλους σωσίες.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-8844047/Chinas-President-Xi-violently-coughs-speech-prompting-speculation-health.html

Ως χειρότερο σενάριο, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ θα δολοφονηθεί και θα αντικατασταθεί με τον ηθοποιό σωσία του (αυτόν με τα χαλαρά μάγουλα και το λευκό γύρω από τα μάτια). Αυτός ο ψεύτικος Τραμπ θα προχωρήσει το πλάνο του εμβολιασμού με μικροτσίπ RFID, με καραντίνες και με την έκδοση ψηφιακού νομίσματος που θα συνδέεται με τις κάρτες Ταυτότητας Πιστοποίησης Εμβολιασμού (Certificate Of Vaccination ID: COVID). Θα προκαλέσει επίσης τον Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας.

Σχετικά με αυτό, να σημειώσουμε και την κυκλοφορία των πληροφοριών από τον υπολογιστή του Hunter Biden, που συνοδεύεται με στοιχεία για αποδείξεις βασανισμού παιδιών. Αυτό συνέβη λίγο πριν τις εκλογές, ακριβώς όπως διέρρευσε και το λάπτοπ του Anthony Weiner με αποδείξεις βασανισμού παιδιών λίγο πριν τις εκλογές του 2016.

https://www.breitbart.com/radio/2016/11/04/erik-prince-nypd-ready-make-arrests-weiner-case/

Το γεγονός πως τα σύνορα ΗΠΑ-Καναδά παραμένουν κλειστά είναι επίσης δυσάρεστο σε πολλά διαφορετικά επίπεδα. Ο Καναδός Πρωθυπουργός Τζάστιν Τρουντό, ο οποίος επιμένει να κρατάει κλειστά τα σύνορα, προωθεί την ψεύτικη πανδημία και ζητάει μαζικούς εμβολιασμούς πολύ πιο έντονα από τους υπόλοιπους ηγέτες του κόσμου.

Επικοινωνήσαμε με τον επικεφαλής πληροφοριών του Τρουντό, David McGuinty, καθώς και με κορυφαίους γιατρούς, με αποδείξεις σχετικά με την ψευδή πανδημία, αλλά δε λάβαμε απαντήσεις. Αυτό είναι ξεκάθαρο σημάδι πως την Καναδική κυβέρνηση έχει υφαρπάξει η Χαζαρική μαφία.

Την ίδια ώρα, διασπείρεται παραπληροφόρηση σχετικά με την τοποθέτηση Κινέζων στρατιωτών  στον Καναδά. Το ελέγξαμε μέσω πολλών πηγών στον Καναδά και είμαστε βέβαιοι πως εάν υπήρχαν πραγματικά εκεί Κινέζοι στρατιώτες, θα ήταν αδύνατο να κρυφτούν. Αντίθετα, μοιάζει με πρόσχημα που προβάλλεται ώστε να κινητοποιηθεί ο στρατός των ΗΠΑ ενάντια του Καναδά. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως οι Καναδοί που επιθυμούν αυτό το σενάριο θα εκδιώξουν τον Τρουντό και τους συνεργούς του και θα απελευθερώσουν τη χώρα από τον έλεγχο των παγκοσμιοποιητών.

Η κατάσταση είναι τόσο επιτακτική, που η ΜΙ6 σημειώνει:

“ Αυτή η επείγουσα κατάσταση για τη δημόσια υγεία προκαλεί σοβαρή ζημία σε αυτή τη φάση. Μάλλον είναι ώρα να καλέσουμε τα μεγάλα μέσα και να αντιμετωπιστεί ως πράξη πολέμου, ανωτάτη προδοσία και βίαιο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.”

Αναφορικά με τα πάρα πάνω, σημειώνουμε την πρόσφατη δημόσια κριτική που ασκήθηκε στον Τραμπ από τον πρώην υπεύθυνο πολιτικού γραφείου του Λευκού Οίκου, Στρατηγό εν αποστρατεία του Ναυτικού John Francis Kelly. Αυτό που θα πρέπει να κάνει ο Kelly είναι να δηλώσει δημόσια πως ο εξ ορισμού ηττημένος Τζο Μπάιντεν είναι το ίδιο κακός αν όχι χειρότερος.

Αν γίνει στρατιωτική κίνηση, θα πρέπει να ξεκινήσει με την απομάκρυνση ολόκληρης της πολιτικής τάξης από την Washington DC καθώς και την απομάκρυνση των διεφθαρμένων συνεργών ηγετών σε όλο τον κόσμο.

Οι Γνωστικοί Ιλλουμινάτι επίσης ανέφεραν πως, στην περίπτωση του χειρότερου σεναρίου, είναι προετοιμασμένοι να καταστρέψουν την Washington DC με πυρηνικά όπλα που έχουν τοποθετήσει σε μια υπόγεια βάση εκεί.

Η NSA αναφέρει πως η απειλή είναι πραγματική, το αν πράγματι λένε την αλήθεια ή πιθανώς στοχεύουν στη δημιουργία πανικού και την πρόκληση καθυστέρησης της εκλογικής διαδικασίας θα το δείξει ο χρόνος.

Θα θέλαμε επίσης να ενημερώσουμε τους αναγνώστες μας πως ο εν λόγω συντάκτης και οι πηγές του δέχονται νέα επίθεση. Ο Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάικ Πομπέο κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Ιαπωνία την περασμένη εβδομάδα προσπάθησε να προσλάβει γκάνγκστερ για να με δολοφονήσουν, σύμφωνα με πηγές από τον ιαπωνικό υπόκοσμο. Η πρότασή του απορρίφθηκε.

Υπήρξαν επίσης επανειλημμένες και έντονες προσπάθειες διείσδυσης «ερωτικών» παγίδων στη ζωή μου. Η νεαρή κυρία που με βοηθάει με τα βίντεό μου στα ιαπωνικά, επίσης προσεγγίστηκε από αρκετές, προφανώς αρσενικές, «ερωτικές» παγίδες. Οι κινήσεις αυτές έγιναν μετά την «τακτοποίηση» του ατόμου που προσπάθησε να τη σκοτώσει το καλοκαίρι.

Άλλες πηγές απειλήθηκαν, συνελήφθησαν με ψευδείς κατηγορίες, δολοφονήθηκαν, κ.λπ.

Απείλησαν ανθρώπους συμπεριλαμβανομένου του Πάπα Φραγκίσκου (γι΄αυτό το λόγο απομακρύνονται πολλοί Ελβετοί φύλακες λόγω «κορονοϊού») και μέλη της Βρετανικής Βασιλικής οικογένειας που αναφέρουν “αξιόπιστες πληροφορίες σχετικά με ραδιουργίες δολοφονιών”.

Σημειώνουμε επίσης την επιχειρησιακή σιωπή από τις πηγές τόσο του Πενταγώνου όσο και της Μυστικής Ασιατικής Κοινωνίας. Αυτό αποτελεί σημάδι πως το κυνήγι των Ρόθσιλντ, των Ροκφέλερ και άλλων χαζαρικών αφεντικών εγκληματικών οικογενειών εντείνεται. Η καλύτερη άμυνα είναι μια καλή επίθεση.

Να θυμάστε πως αυτοί οι άνθρωποι προσπαθούν πραγματικά είτε να σας δολοφονήσουν είτε να σας υποδουλώσουν, κι εσάς και τους αγαπημένους σας. Δεν είναι ώρα για κωλυσιεργίες. Πρόκειται για μάχη μεταξύ αυτών που επιθυμούν μια ελεύθερη ανθρωπότητα και αυτών που μας θέλουν υποδουλωμένους.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

 

Σχόλια

  1. Σαν γραμματέας του ΡΟΚΦΕΛΕΡ ,ο φουλφορντ ,κατέφυγε στην Ιαπωνία ,μετά την εκτέλεση του Ροκφέλερ.
    Ο ΣΙΖΟ ΆΜΠΕ δεν υπάρχει πια.
    ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛ ,ΤΕΛΕΙΩΣΕ .
    ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΚΑΠΕΛΑ.
    ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΜΠΕΟ ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ,ΓΙΑ ΑΓΝΩΣΤΟ ΛΟΓΟ ,ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ.
    ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΟ.
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΟΜΩΣ ΠΕΡΙ ΡΩΣΙΑΣ ,ΟΤΙ ΟΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ,ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΜΑ.
    ΟΥΤΕ ΚΑΤΑΝΟΜΑΖΕΙ ,ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ.
    ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΜΠΑΓΚΙΝΧΑΜ.
    ΤΗΝ ΜΙΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΕΤΣΙ ,ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΑ ΓΥΡΝΑΕΙ.
    ΠΟΝΗΡΕ ΜΠΕΝΤΖΙ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ...
    ΗΘΕΛΑΝ ΟΙ ΚΑΜΠΑΛΕΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ , ΑΛΛΆ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ.
    ΤΟΥΣ ΕΚΟΨΑΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ.
    ΟΥΤΕ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΕΡΑ.
    Ο ΤΡΥΝΤΟ ;
    ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ;
    Ο ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙΑΣ ΕΝ ΤΩ ΟΙΚΩ ;
    Ο ΚΛΩΝΑΡΙΟΣ ;
    Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.
    ΠΟΙΑ ;ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΔΡΑΚΩΝ ;
    Ή ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ;
    ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΚΈΛΛΥ ;
    ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΣΑΝ ΤΟΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗ ,ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΥΠΑΚΟΥΕ ΣΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΧΙΜΑΙΡΑΣ.
    ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΎ ΘΑ ΠΑΗ ,Ο ΜΠΡΟΥΣ ΣΠΡΙΝΓΚΣΤΙΝ ,ΟΤΑΝ ΕΚΛΕΓΗ ΞΑΝΑ Ο ΤΡΑΜΠ.
    ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΚΟΜΗΤΕΣ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ ΠΙΟ ΚΕΙΘΕ.
    ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΤΣΙΜΠΟΥΡΙΑ.
    ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ Ο ΚΟΡΕΥ ΓΚΟΥΝΤ ΠΑΡΑ ΑΥΤΟΣ.
    ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ.
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΜΟΝΟ ,ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΧΙΜΑΙΡΑΣ ,ΓΙΑ ΝΑ ΦΡΕΝΑΡΗ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΤΡΑΜΠ.
    ΑΔΙΣΤΑΚΤΗ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ,ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΗΣ ,ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΤΙΝΑΞΗ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ.
    Η ΧΙΜΑΙΡΑ ;
    ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΧΙΜΑΙΡΑ ;
    ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΑΙΘΕΡΙΚΩΝ ΑΡΧΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛΟ ΣΙΩΝΙΣΤΟ ΙΛΛΟΥΜΙΝΟ ΣΑΤΑΝΟ ΚΡΑΤΙΑΣ.
    ΣΩΠΑΑΑΑ ΡΕ !
    ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΤΩ ;
    ΕΝΑ ΤΣΟΥΡΜΟ ΠΕΖΟΝΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΣΟΥΡΜΟ ΣΠΕΤΖΝΑΖ ;
    ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΆ;
    ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΒΆΣΗ ΤΟΥΣ ;
    ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑ ΚΑΜΜΙΑ ;
    ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΔΩ ,ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ;
    ΜΠΡΙΚΙΑ ΚΟΛΛΑΝΕ ;
    ΔΗΛΑΔΗ ,ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΚΟΤΕΣ Ή ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ.
    ΚΑΙ ΕΔΥ ,ΣΑΝ ΓΡΑΜΝΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΡΟΚΦΕΛΕΡ ,ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΕΣ ΓΙΑ JAPAN ;
    ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΓΛΥΤΩΣΗ ΚΑΜΜΙΑ ΓΙΑΚΟΥΖΑ.
    ΑΜ ΚΑΙ Η ΓΙΑΚΟΥΖΑ ,ΑΛΛΑΞΕ ΤΡΟΠΑΡΙ ,ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΗ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΗΣ.
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ,ΟΥΤΕ 5G,ΟΥΤΕ ΤΣΙΠ ,ΟΥΤΕ ΤΣΙΠ ΚΑΙ ΝΤΕΗΛ ,ΤΑ ΣΚΙΟΥΡΑΚΙΑ ,ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΠΌΛΙΑ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙ.
    ΠΑΠΑΛΑ ΑΥΤΑ.
    ΚΑΙ ΠΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ,ΟΤΙ Ο ΔΡΑΚΟΣ ΕΠΈΣΤΡΕΨΕ ΤΑ ΕΚΤΑΡΙΑ ΣΤΟ ΑΥΣΤΡΙΑΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.
    ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΔΩΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ,ΑΛΛΑ ΕΡΠΕΤΟΚΑΚΑΡΑΝΤΖΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΩΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ.
    ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ.
    ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΑΗ ΝΑ ΣΗΚΩΘΗ Η ΚΑΜΠΑΛΑ ,ΤΡΩΗ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΠΕΦΤΗ NOCK DOWN.
    1 2 3 4 5 6 7 8 9 ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑ !ΤΗΝ ΝΕΚΡΟΦΟΡΑ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνω στα περισσοτερα μαζι σου....απλα ηταν μια πληροφορια και επρεπε ν αναρτηθει ωστε ο καθενας να βγαλει μονος του τα συμπερασματα του

      Διαγραφή
  2. Ρε παιδια ο παπας φραγκ. Ειναι με την παλια η την νεα ταξη? Εγω ηξερα με την νεα. Αγτο μονο ηθελα να ρωτησω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΣΥ ΣΥΝΟΜΟΣΙΟΛΟΓΕ ,ΚΑΛΑ ΚΑΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΗΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ.
    ΕΝΑΝ ΑΔΑΗ ,ΤΟΝ ΔΙΠΛΩΝΗ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ.
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ,ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΑΡΑΔΕΣ ,ΟΣΟ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΑΗ.
    ΤΟ ΠΊΣΩ ΑΠΌ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΙΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΖΟΥΜΙ.
    ΑΠΛΩΣ ,ΤΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ,ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ.ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Ο ΔΡΑΚΟ ΡΟΤΣΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΚΤΑΡΙΑ ,ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΑΥΣΤΡΙΑΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.
    ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ,ΣΑΝ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ ΔΕΜ ΛΈΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΟΝ ΑΔΑΗ.
    ΤΟΥ ΦΑΝΤΑΖΗ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΩΣ ΠΡΑΞΗ ΕΥΕΓΕΡΣΙΑΣ.
    ΟΤΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΜΩΣ ,ΤΙ ΕΣΤΙ Π.Ι.Ν.Δ.Α.Ρ.Ο.Σ ,ΤΟΤΕ ΤΑ ΠΡΆΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΗ ΜΟΡΦΗ.
    17.38: Ο ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΑΠΟΥΤΣΟΦΟΡΕΜΕΝΟΣ ΕΡΠΕΤΟΥΛΗΣ ΦΡΑΓΚ ,ΗΤΑΝ ΙΗΣΟΥΙΤΗΣ.
    ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΜΑΥΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΓΚΡΙΖΟΣ ΠΑΠΑΣ.
    ΑΡΧΙ ΑΛΟΗΓΚΟΡ ΕΡΠΕΤΑ.
    ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑΣ ,ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΕΠΑΥΛΕΩΝ ΣΤΗΝ Β.ΙΤΑΛΙΑ.
    ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΥΧΝΑΖΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ "ΔΙΚΑ ΜΑΣ "ΕΡΠΕΤΑ.
    ΛΙΜΝΗ ΚΟΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΙΑΥΤΑ.
    ΧΟΝΤΡΙΚΑ ΤΑ ΓΡΑΦΩ.
    ΔΕΚΑ ΤΡΕΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΔΡΑΚΩΝ.
    ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΙΖΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ.
    ΠΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΦΑ ΡΟΜΕΟ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ.
    ΤΙ ΕΧΕΙ ;
    ΕΝΑΝ ΔΡΑΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΜΙΣΟ ΚΑΤΑΠΙΕΙ.
    ΔΕΣ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΆΣΕΩΝ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ.
    ΜΠΑΜ !ΝΑΑΑΑΑ ΜΙΑ ΚΕΦΑΛΑ ΕΡΠΕΤΟΥ !
    Ο ΣΑΤΑΝΟ ΠΑΠΑΣ ΈΧΕΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ.
    ΜΠΟΡΕΊ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΗ ΕΚΤΕΛΕΣΘΗ ΗΔΗ.
    Ο ΜΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΣ ΝΙΚΟΛΑΣ ,ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΤΟΚΥΟ.
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΚΡΙΖΟ ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΒΌΣΚΕΙ.
    ΜΑΛΛΟΝ , ΔΕΝ ΒΟΣΚΕΙ.ΡΑΔΙΚΕΥΕΤΑΙ....
    ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ,ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ,ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΔΈΡΜΑ ΚΑΙ ΑΙΜΑ ΠΑΙΔΙΩΝ.
    ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ .
    ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ,ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.
    ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΔΟΝΤΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΛΟΒΟΝΟΥΜΕ.
    ΕΧΟΥΜΕ ΙΕΡΟ ΧΡΕΟΣ ,ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ,ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ .
    ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΑΣ.
    ΤΣΙΡΙΜΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΣΑΛΙΑ , ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ.
    ΠΌΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΝ ΓΙΑ 20 ΚΙΛΑ ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΙΟΥ ;
    ΠΟΣΆ ;
    ΠΟΣΑ ;
    ΠΟΣΑ ;
    ΑΥΤΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.
    ΠΌΣΑ ΔΙΣ ΕΙΠΕ Η ΝΙΚΟΛ ΚΙΝΤΜΑΝ ,ΟΤΙ ΤΡΩΝΕ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ,ΑΚΡΙΔΕΣ ,ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ;
    ΔΥΟ ΔΙΣ.+ΑΛΛΆ ΔΥΟ ΔΙΣ ΟΙ ΑΨΥΧΟΙ-ΟΡΓΑΝΙΚΕΣ ΠΎΛΕΣ.4.
    ΕΑΝ ΟΝΤΩΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ,ΕΧΕΙ 7 ΔΙΣ...
    ΝΑ ΑΡΑΙΩΝΟΥΜΕ ,ΓΙΑΤΙ ΠΙΑΣΑΜΕ ΤΣΙΜΠΟΎΡΙΑ.
    ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΩ :ΣΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ Η ΡΟΜΦΑΙΑ Η ΓΥΡΙΣΤΗ.
    ΚΟΝΤΕΥΟΥΜΕ.
    ΑΣΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΧΑΖΑΡΟ ΚΑΜΠΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
    ΠΟΙΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ;
    ΟΛΑ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ.
    ΕΙΠΑ ! ΟΛΑ.
    ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΑ ΔΙΑΚΤΙΝΙΣΘΗ ΣΕ ΕΞΑΥΛΩΤΙΚΟ ΑΣΤΡΟΣΚΟΝΗ.
    ΜΗΔΕ ΨΥΧΗ ,ΜΗΔΕ ΚΑΒΟΥΚΙ ΤΗΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΤΑΣ ΜΑΣ.
    1 2 3 4 5 6 7 8 9 ,ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑ !
    ΦΕΡΤΕ ΤΗΝ ΝΕΚΡΟΦΟΡΑ.
    ΟΙ ΖΗΜΙΕΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ;
    ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΔΙΟΡΘΩΘΟΥΝ.
    ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.





    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κι όμως Αριστομαχε στην Ελλάδα τα μαιμουδια γουστάρουν πια το φιμωτρακι τους. Αφού το επιβάλλει και ο Μοατσος, θα υπακούσουν τα μαιμουδια χωρίς δεύτερη σκέψη μην φάνε πρόστιμο. Αλήθεια, πόσοι αψυχοι πρέπει να ξεκουραστούν από την Ελλάδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγνώμη για το λαθος, να ξεκουμπιστουν ήθελα να γράψω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτο το αρθρο επιβεβαιωνει αυτα που λεω και αποριπτει ολα τα αλλα σεναρια περι καλης γκεσαρα και συλληψεων κτλ κτλ.
    Δεν μπορει οι χαζαροι να ελενχουν ολους τους πολιτικους των κρατων που ειναι αληθεια και πραλληλα ο τραμπ να συνεργαζεται μαζι τους με την καλη γκεσαρα.
    Αυτα ειναι αντοροπα πραγματα .
    Αρα ολα ειναι στημενα για να ερθει η γκεσαρα των χαζαρων αν ερθει βεβαια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις