ΦΑΡΝΕΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΙΜΑΤΟΣ

 
 
Ο οίκος των Φαρνεσε εγκατέστησε τους Ιησουίτες ως στρατιωτική τάξη μέσα από τον παπικό ταύρο; Regimini Militantis Ecclesiae κάτω από τον Πάπα Παύλο ιιι ( Alessandro Farnese).
 
Η οικογένεια Φαρνεσε ζούσε μέσα σε ένα κάστρο σε σχήμα πενταγώνου την έπαυλη Φαρνεσε (Farnese Villa Caprarola) στην Ιταλία; Πάνω σε αυτό βασίστηκε ο σχεδιασμός του πενταγώνου στην Αμερική ( κεντρικά γραφεία του υπουργείου άμυνας και σύμβολο του στρατού).
 
 
 
 
Ο πρώτος Ιησουίτης στρατηγός Ιγνάτιος Λογιόλα είχε διασυνδέσεις με τους Αλουμπράντος ( Alumbrados) της Ισπανίας. Η λέξη Alumbrados σημαίνει πεφωτισμένοι ( Illuminati) και υπήρχαν περισσότερο από 200 χρόνια πριν από τους Ιλλουμιναντι της Βαυαρίας.
 
Οι απόφοιτοι των Ιησουιτών κατέκτησαν την ιεραρχία του στρατού της Αμερικής, των μυστικών υπηρεσιών, της πολιτικής και της νομικής υπηρεσίας.
 
Η οικογένεια Φαρνεσε είχε εξουσία στην Πάρμα και στο Κάστρο της Ιταλίας: σήμερα ο πρίγκιπας του Μπούρμπον-Πάρμα, κρυφά έχει εξουσία στον Αμερικανικό πεντάγωνο και Αμερικανικό στρατό μέσον των μυστικών υπηρεσιών των Ιησουιτών.
 
Η οικογένεια Φαρνεσε ήταν οι Δούκες του Κάστρο και Πάρμα και οι οποίοι διακλαδώθηκαν στην Ισπανία. Η οικογένεια Κάστρο της Κούβας κατάγεται από την Ισπανία και είναι πρόγονοι της οικογένειας Φαρνεσε.
 
Είναι μια από τις πιο δυνατές γραμμές αίματος στον κόσμο και ελέγχει μεγάλο μέρος του Μεξικού και της Λατινικής Αμερικής.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις