Καλή Δύναμη σε όλους !!!

Q Trust The Plan: Creator of QAnon Speaks for the First Time

 
ΗΠΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ! 
 
Σας μεταφερουμε τα παρακατω που γιναμε αποδεκτες... 

"Δεν υπάρχει καθόλου ανησυχία για την ανακοίνωση των θετικών αποτελεσμάτων των τεστ του Προέδρου Trump και της 1ης Κυρίας, για τον Κοροϊδοιό. Κάθε άλλο! 
 
Είναι και αυτό μέρος του Μεγάλου Σχεδίου, και βασικά δίνει το έναυσμα για τα περαιτέρω πολύ σημαντικά βήματα που επιβάλλεται να γίνουν, με σκοπό την ολοκλήρωση του. Μαζικές συλλήψεις, εκκαθαρίσεις, GESARA, και όλα τα σχετικά.
 
Σύμφωνα με προηγούμενη ανάρτηση, ο Πρόεδρος Trump πρόκειται να παραιτηθεί στις 3 Οκτωβρίου (για 120 μέρες), και να αναλάβει ο Στρατηγός Michael Flynn. 
 
Ο δε John Junior, όπως έχει ήδη αναφερθεί, ανέλαβε και εκτελεί καθήκοντα Αντιπροέδρου από τον Σεπτέμβριο του 2019. Αυτό αναμένεται να αποκαλυφθεί στις 17 Οκτωβρίου.
 
Η 3η Οκτωβρίου είναι η μέρα που ΟΛΕΣ οι κυβερνήσεις, σε ΟΛΟ τον κόσμο πρέπει να παραιτηθούν, ή έστω να αρχίσουν να παραιτούνται. Όσες δε αντισταθούν, θα μετακινηθούν/αντικατασταθούν με την βία!
 
Είναι καιρός για την επίσημη ανακοίνωση για εφαρμογή του Νόμου NESARA/GESARA, γεγονός που προαπαιτεί παραίτηση της Κυβέρνησης των ΗΠΑ, και μαζί όλων των άλλων Κυβερνήσεων παγκόσμια. Οι Νέες ανθρωποκεντρικές κυβερνήσεις θα είναι μικρότερες κατά 90% των υφισταμένων.
 
Γνωρίζουμε ήδη πως είναι έτοιμοι για την Επίσημη Ανακοίνωση της 1η Σύλληψης Επωνύμου Ατόμου, που δεν θα είναι άλλη από αυτή της Hillary Clinton - Η οποία υπολογίζουν πως θα συμβάλει σε περαιτέρω αφύπνιση του κόσμου. 
 
Όλα είναι καλά προγραμματισμένα από τον Trump και την ομάδα του, για να μπορέσουν να βοηθήσουν έτσι ώστε μετά την απενεργοποίηση των υφιστάμενων ΜΜΕ και την ενεργοποίηση των Νέων ΜΜΕ - τα οποία θα στηρίζονται στο σύστημα QUANTUM με ελεύθερη ενέργεια και χωρίς λογοκρισία - Και την ανάλογη επίσημη ενημέρωση, να πετύχουν την αφύπνιση των μαζών.
Το σημαντικότερο όλων είναι ότι ο TRUMP και η ΣΥΜΜΑΧΙΑ έχουν τον πλήρη έλεγχο της κατάστασης και κατ' επέκταση δεν υπάρχει λόγος καμίας ανησυχίας!
 
Ο Οκτώβριος θα είναι ένας καυτός μήνας! 
 
Παράλληλα αναμένεται η κατάρρευση του Three Gorges Dam, του μεγαλύτερου Φράγματος της Κίνας. Αυτή θα επιτρέψει να πραγματοποιηθεί μεγάλη δράση των Συμμαχικών δυνάμεων, για εκκαθάριση του Βαθέως Κράτους στην χώρα - πέρα από τις υπόλοιπες καταστροφές και αλυσιδωτές εξελίξεις που αυτό θα επιφέρει, τόσο στην ίδια την Κίνα, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο ΓΕΝΙΚΑ!
 
Είμαστε Αισιόδοξοι, Εμπιστευόμαστε απόλυτα το Μεγάλο Θεϊκό Σχέδιο για την Απελευθέρωση του πλανήτη Γη από τις Επικυρίαρχες Δυνάμεις του Σκότους, και έχουμε Πίστη!
 
Καλή Δύναμη σε όλους! "
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

  1. Ποιανού Θεού σχέδιο όμως δεν μας λένε..Του Μαμωνά..?..Ή του Ιησού Χριστού..?Γιατί το Πνεύμα το Άγιο λέει άλλα στην Αποκάλυψη..Ο νοών νοείτω..Καλή δύναμη αδερφέ μου στην πληροφόρηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μακάρι να είναι αλήθεια ότι ο κόσμος πρόκειται να γίνει τόσο αγγελικός...ας μην είμαστε και εύπιστοι, όμως. Χρειάζεται προσοχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΓΥΡΟΣ ΤΩΝ ΣΥΛΛΗΨΕΩΝ.
    Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ.
    Ο ΧΛΕΥΑΖΩΝ ,ΚΑΠΑΚΩΘΗΤΩ .
    ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΌΛΥΤΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΎΝΗ ΣΤΟ ΑΔΕΛΦΙΚΟ ΕΡΓΟ.
    ΟΝΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣ ΘΈΛΕΤΕ.
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ.
    ΜΕΙΝΕΤΕ ΆΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΏΠΟΥΣ ,ΣΤΑ ΖΩΑ ,ΣΤΑ ΦΥΤΑ.
    ΟΙ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΩΝ ΔΕΣΜΩΝ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ ΔΕΜΈΝΗ ,ΣΠΑΝΕ.
    ΟΤΙ ΨΕΥΤΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΘΑ ΣΠΑΣΗ.
    ΟΧΙ ΑΜΈΣΩΣ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΕΞΕΤΕ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ;;;;;; ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΚΛΑΒΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ... ΠΩΣ ΘΑ ΛΕΥΤΕΡΩΘΟΥΜΕ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ; ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΑΝ ΞΕΡΕΙ;

      Διαγραφή
    2. Έσσεται ήμαρ.Ευχαριστούμε και εμπιστευόμαστε!

      Διαγραφή
  4. Άρα αύριο θα παραιτηθεί ο Τραμπ. Εάν όχι υπάρχει έτοιμη η δικαιολογία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η δικη σου η γνωμη ποια ειναι?

      Διαγραφή
    2. Πως δεν θα αλλάξει τίποτα. Πραγματικά ακούγονται όμορφα αυτά που γράφει ο συντάκτης του άρθρου αλλά πιστεύω πως όχι. Άποψη μου και ευχαριστώ για τον διάλογο.

      Διαγραφή
  5. Ας μην βάζουμε ημερομηνίες γιατί αν πέσουμε έξω κινδυνεύουμε να γίνουμε αναξιόπιστοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγω δε βαζω ημερομηνιες....εγω εβαλα μια πληροφορια που ηρθε οπως ακριβως ηρθε...

      Διαγραφή
  6. ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΙ ΣΚΛΑΒΙΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ,ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΗ ,ΟΤΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΤΑΙ.
    ΚΥΤΤΑ ΝΑ ΔΗΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΗ ,ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.
    ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΠΩΘΟΥΝ ΟΛΑ !.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΣΕ ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΕ,ΘΑ ΚΤΥΠΗΣΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΜΠΙΕΛΕΣ,ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ?ΘΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΟΙ ΚΛΙΝΙΚΕΣ,ΑΠΟ ΚΟΒΙΤ ΗΛΗΘΙΟΥ!χαχαχαχαχα

      Διαγραφή
  7. Ωραια όλα αυτά. Ποιός τα λέει κάτ αρχάς; έπειτα είναι η πρώτη φορά που ακούμε θα,θα,θα...; νομίζω ότι αυτά τα μυνήματα απλά καθησυχάζουν τον κοσμάκη ώστε η Καμπάλα να προχωράει στα σχέδιά της ανενόχλητη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις