Να θυμάστε πως ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο που λέει "You asked to be on Earth during these events. You are not here by accident. You signed up for these experiences before you came here. Enjoy the ride." 
 
Ζητήσατε να είστε στη Γη κατά τη διάρκεια αυτών των γεγονότων. Δεν είστε εδώ τυχαία. Επιλέξατε να ζήσετε αυτές τις εμπειρίες, προτού έρθετε εδώ.
Απολαύσετε λοιπόν τη διαδρομή...! 
~~~~~
Είμαστε όλοι εδώ αυτό το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, από καθαρά Δική μας Επιλογή - Από ελεύθερη και αβίαστη βούληση, από επιθυμία των Ψυχών μας. Αυτές το αποφάσισαν προτού ενσαρκωθούν! 
 
Είμαστε εδώ, Ψυχές εγκλωβισμένες
στα ανθρώπινα μας σώματα, με σκοπό την άντληση εμπειριών, για την δική μας περαιτέρω Πνευματική Ανέλιξη.
 
Ας διατηρήσουμε συνεχή επικοινωνία και επαφή με την Ψυχή μας, το Θείο αυτό κομμάτι που κουβαλάμε - εξ αιτίας του οποίου λεγόμαστε Άνθρωποι, και ας αγνοήσουμε τα αρνητικά παιγνίδια του μυαλού.
 
Δεν είναι ο φόβος και ο πανικός για τους Ανθρώπους, ούτε η αμφιβολία και η ανησυχία. Ούτε η άρνηση. Αυτά είναι απόρροια του σκοτεινού προγραμματισμού του μυαλού που μας επέβαλαν.
 
Προχωράμε με πίστη, εμπιστοσύνη, ευγνωμοσύνη και σιγουριά προς το αύριο, μοιράζοντας αγάπη απλόχερα και δίνοντας ένα χέρι στήριξης, εκεί όπου χρειάζεται και μπορούμε. Έτσι, όπως ακριβώς το έχουμε πει αρκετές φορές μέχρι τώρα. 
 
Έχουν τεράστια Δύναμη και Δυνατότητες οι Άνθρωποι, φτάνει να πιστέψουν στον εαυτό τους, φτάνει μόνο να θυμηθούν ποιοί είναι και ιδιαίτερα .... Το Από Που Έρχονται...! Δεν χρειάζονται τα δεκανίκια κανενός οι Άνθρωποι, παρά μόνο την απόφαση να σταθούν επιτέλους Γερά Στα Πόδια τους. Όρθιοι, όπως τους πρέπει!
 
Αφουγκραζόμαστε τα μηνύματα της Ψυχής μας - Ξέρει...! Να θυμάστε πως ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ. 
 
Δεν υπάρχει τρόπος να λεχθεί κάτι πιο απλά.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις