Πηγές Πενταγώνου: η Σατανική Ολλανδική Βασιλική Οικογένεια εκτελέσθηκε

Μεγάλο κύκλωμα σατανιστών ρίχνει τη σκιά του στα Γιάννενα 
 
Benjamin Fulford 28-9-2020
Σύμφωνα με πηγές προσκείμενες στο Πεντάγωνο η Ναζιστική Ολλανδική Βασιλική Οικογένεια και ο Ολλανδός Πρωθυπουργός Mark Rutte έχουν εκτελεσθεί. Η πληροφορία αυτή δε μπόρεσε να εξακριβωθεί μέχρι την ανάρτηση της παρούσας ενημέρωσης. Ωστόσο, η πηγή υπήρξε σταθερά αξιόπιστη στο παρελθόν. Το μήνυμα που λάβαμε ήταν αυτό:
 
“Η Ολλανδική παιδεραστική καμπάλ στην οποία ηγείτο η Βασίλισσα Βεατρίκη, τα μέλη της βασιλικής οικογένειας και ο Πρωθυπουργός Mark Rutte ενδέχεται να εξαλείφθηκαν από στρατιώτες των ΗΠΑ.”
Αυτό έγινε “για να σταματήσει η Αφρικανική μετανάστευση, να εκτεθεί η (*πτήση) MH17 και τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας”. Οι πηγές προσθέτουν πως η πρωτεύουσα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Βρυξέλλες, έχει καταληφθεί στρατιωτικά από το στρατό των ΗΠΑ για να καθαρίσει το Βαθύ Κράτος της ΕΕ.
 
Η στρατιωτική κατάληψη του Βελγίου και της Ολλανδίας, και η εκτέλεση της τάξης των ελίτ τους, είχε ήδη αργήσει. Αυτό ισχύει όχι μόνο για το Βέλγιο και την Ολλανδία, αλλά επίσης και για τις ΗΠΑ, την Αγγλία, τον Καναδά κ.λπ. Πρόκειται για ανθρώπους που βασάνιζαν και δολοφονούσαν παιδιά σε βιομηχανική κλίμακα για χιλιετίες.
 
Δυσκολεύεστε να το πιστέψετε; Ελέγξτε τότε την περίπτωση του Marc Dutroux στο Βέλγιο που αποδείχτηκε αληθινή από πολλές δικαστικές υποθέσεις.
 
 
Εδώ είναι μια σύντομη σύνοψη που λήφθηκε από ένα σχετικό άρθρο, το οποίο μπορείτε να βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο:
 
 
“Ο Dutroux καταδικάστηκε δυο φορές για απαγωγή και βιασμό ανηλίκων. Η πρώτη φορά ήταν το 1989. Η δεύτερη φορά προέκυψε το 1996. Εξέτισε μόνο τριάμισι χρόνια της αρχικής ποινής του των 13 ετών, και λιγότερο από 10 χρόνια αργότερα καταδικάστηκε για απαγωγή, βιασμό και κακοποίηση θυμάτων, κάποια εκ των οποίων μέχρι θανάτου.
 
Όχι μόνο χρηματοδότησε τα έργα του η πολιτική ελίτ – του έκαναν και συγκεκριμένα αιτήματα. Κάποιες φορές του ζητούσαν συγκεκριμένους τύπους παιδιών (αιτήματα που ονομάζονταν «χάρες για πάρτι» και του ζητούνταν να παραδώσει παιδιά συγκεκριμένης ηλικίας, φύλου και φυλής). Κάποιες φορές ζητούσαν συγκεκριμένους τρόπους βασανισμού των παιδιών για να ικανοποιήσουν τις επιθυμίες τους (όργια, σατανικά τελετουργικά που περιείχαν θυσίες, παιχνίδια βασανισμού).
Και κάποιες φορές του ζητούσαν να βιντεοσκοπεί συγκεκριμένα άτομα επιρροής τα οποία εμπλέκονταν στις πράξεις αυτές, για μεταγενέστερους εκβιασμούς.
 
Υποστήριξε πως πολλοί από τους πελάτες του και τους χρηματοδότες του ήταν παγκόσμιοι ηγέτες. Δεν επρόκειτο για παρατραβηγμένη φαντασία επειδή ο Dutroux ζούσε στο Βέλγιο, όπου είναι η έδρα των κεντρικών αρχηγείων του ΝΑΤΟ και της ΕΕ.
 
Κατά τη διάρκεια της δίκης του εμφανίζονταν ολοένα και περισσότεροι μάρτυρες και θύματα, που περιέγραφαν πράγματα όπως «Black Masses» (*σατανικό τελετουργικό) με θυσίες παιδιών και ενηλίκων που λάμβαναν χώρα μπροστά σε κοινό και συμμετέχοντες, στους οποίους συμπεριλαμβάνονταν επιφανείς πολιτικοί και διάσημοι.
 
Περιέγραφαν επίσης «πάρτι κυνηγιού» όπου μέλη της ελίτ αμολούσαν γυμνά παιδιά στο δάσος για να κρυφτούν, και κατόπιν τα μέλη της ελίτ να κυνηγήσουν τα παιδιά και να τα κατακρεουργήσουν. Πολλές ιστορίες των θυμάτων περιείχαν τόσες ομοιότητες μεταξύ τους που ήταν αδύνατο να αμφισβητηθούν. Για παράδειγμα, τα πάρτι κυνηγιού οργανώνονταν συχνά σε κάστρα, όπου τα θύματα δε μπορούσαν να δραπετεύσουν κι όπου μπορούσαν να μένουν κρυμμένοι από τα μάτια του κόσμου. Όσοι δεν σκοτώνονταν στο κυνήγι συνήθως κυνηγούνταν και κατασπαράζονταν από τα Ντόμπερμαν.”
Όλα αυτά δημοσιοποιήθηκαν σε μια δίκη το 2004. Γιατί δεν υπήρξε δημοσιογραφική κάλυψη από τους New York Times, το CNN κ.λπ.;
 
 
Εντωμεταξύ, στη Νέα Υόρκη εντοπίστηκε μια εγκατάσταση παιδικών βασανιστηρίων και συγκομιδής αδρενοχρώμης στην 5η Λεωφόρο ν.720, όπου διασώθηκαν εκατοντάδες βασανισμένων παιδιών, σύμφωνα με πηγές του Πενταγώνου. Η εγκατάσταση βρισκόταν λίγο πιο κάτω από το σημάδι του θηρίου του Jared Kushner στο ν.666 της 5ης Λεωφόρου, που είναι εργοστάσιο ενέσιμων μικροτσίπ.
Στην εγκατάσταση αυτή κρατούνταν ακόμη και παιδιά 3 ετών, τα οποία βασανίζονταν επαναλαμβανόμενα και βιάζονταν με σκοπό τη συγκομιδή αδρενοχρώμης. Όταν έφταναν στην εφηβεία τα σκότωναν. Η είσοδος στην εγκατάσταση αυτή ήταν μεταμφιεσμένη ως κατάστημα «Abercrombie & Fitch Kids» (*αλυσίδα καταστημάτων παιδικού ρουχισμού) για βιτρίνα που βόλευε να φέρνουν μέσα παιδιά.
 
Ο πιο κάτω σύνδεσμος έχει μια λίστα των παιδιών, το όνομα της εταιρίας που εμπλεκόταν, κ.λπ.
 
 
Το γεγονός πως η Google, το Facebook, κ.λπ. δεν αναφέρονται σε αυτό, φωνάζει από μόνο του για το ποιοι πραγματικά ελέγχουν αυτές τις εταιρίες. Μείνετε ήσυχοι πως οι ηγέτες των εταιριών αυτών σύντομα θα συλληφθούν, αν κάτι τέτοιο δεν έχει ήδη συμβεί.
 
 
Επίσης, συνελήφθη στην Ιταλία ο Υπουργός Εξωτερικών πρώην ιταλικής κυβέρνησης Vincenzo Scotti. Ολόκληρη η σκευωρία της δίωξης του Τραμπ σχετικά με τη Ρωσία και οι ψευδείς ποινικές κατηγορίες κατά του Στρατηγού Μάι Φλιν οδήγησαν στα ίχνη του Scotti.
 
 
Οι πηγές από τους Ρ3 Ελευθεροτέκτονες και την ΜΙ6 αναφέρουν πως οι Scotti, Pompeo και Becciu λαμβάνουν εντολές από τον Τζέικομπ Ρόθτσιλντ (ή όποιον ηγείται τώρα της δυναστείας αυτής). Αναφέρουν επίσης πως συνδέεται με μια απόπειρα των Ρόθτσιλντ να κλέψουν το χρυσό του Βατικανού από την Ινδονησία.
 
Χρειάζονται χρυσό επειδή η Σατανική Χαζαρική μαφία (να μη συγχέεται με τους Εβραίους) χάνει την κύρια πηγή ισχύος της, τον έλεγχο των παγκόσμιων χρημάτων. Και αυτή τη στιγμή αναζητούν χρυσό ακόμη πιο απεγνωσμένα, λόγω του ότι το πακέτο τους που περιλαμβάνει τον COVID(Certificate Of Vaccine ID) και το ενέσιμο τσιπ RFID που συνδέεται με ψηφιακά χρήματα, κυριολεκτικά γίνεται στάχτη.
 
Το βίντεο στον παρακάτω σύνδεσμο δείχνει ένα ερευνητικό εργαστήριο Huawei 5G στην Κίνα να φλέγεται.
 
 
Πηγές από την Ασιατική Μυστική Κοινωνία αναφέρουν πως κάηκε επειδή οι κινεζικές Αρχές κατάλαβαν πως ήταν οι ηλεκτρομαγνητικές επιθέσεις του 5G και όχι ένας ιός αυτό που προκάλεσε τους μαζικούς θανάτους στη Wuhan της Κίνας.
 
Πηγές από την ΜΙ6 επιβεβαιώνουν πως ολόκληρη η εκστρατεία για το 5G τώρα έχει σταματήσει. Η εκστρατεία της «πανδημίας» σχεδιάστηκε για να αναγκάσει τους ανθρώπους να δεχτούν τον εμβολιασμό με τα RFIDμιρκοτσίπ. Κάτι τέτοιο θα επέτρεπε την συνεχή και εξαιρετικά λεπτομερή παρακολούθηση του ανθρωποκόπαδου με τη χρήση του φάσματος 5G. Θα διευκόλυνε επίσης μια μαζική σφαγή του παγκόσμιου πληθυσμού. Αντ΄αυτού, είναι η Σατανική Χαζαρική μαφία αυτή που σφαγιάζεται.
 
Η καραντίνα στο Ισραήλ είναι μια ένδειξη της επικείμενης πλήρους ήττας τους. Πηγές του Πενταγώνου περιγράφουν την καταστολή εκεί ως «την τελική σφαλιάρα του (Σατανική αίρεση μεταμφιεσμένη ως) Ιουδαϊσμού.» Η καραντίνα κατά τη διάρκεια του Yom Kippur “στοχεύει στην άρνηση της εξιλέωσης, του Kol Nidre” δηλαδή την αθέτηση κάθε όρκου. Επιπροσθέτως, αναφέρουν πως η καραντίνα “εμποδίζει τους Εβραίους εγκληματίες και τη μαφία να φύγουν, καθώς οι πτήσεις εξωτερικού απαγορεύτηκαν.”
 
Αυτό συμβαίνει για να “προφυλακιστούν οι εγκληματίες πολέμου που αναζητούσε το ΔΠΔ (*Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο), προσθέτουν. Επίσης, οι πηγές αναφέρουν πως “ελευθερώθηκαν παιδιά και γυναίκες που διακινούνταν ως σκλάβοι του σεξ από τη Ρωσία, την Ουκρανία και άλλες χώρες της ανατολικής Ευρώπης”. Προσθέτουν πως ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ είχε έντονα συναισθήματα σχετικά με αυτό το θέμα, επειδή του θυμίζει τη Μελάνια και την Ιβάνα.
“Φαίνεται πως ο θάνατος της διαβόητης Ruth Bader Ginsburg και οι συλλήψεις της καμπάλ στις ΗΠΑ, το Ισραήλ, το Βέλγιο, την Ολλανδία, την Αυστραλία, την Ελβετία και αλλού είναι μέρος στρατιωτικής επιχείρησης για τον τερματισμό της εβραϊκής μαφίας, καθώς ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ενόπλων Δυνάμεων Mark Milley ανακοινώνει τη νίκη των λευκών καπέλων στο capitol hill.”
Πηγές προσκείμενες στο Πεντάγωνο έστειλαν αυτή τη φωτογραφία ως απεικόνιση:
Ωστόσο, ο πόλεμος σίγουρα δεν έχει λήξει ακόμη. Ιαπωνικές στρατιωτικές υπηρεσίες εκτιμούν πως ο συνολικός αριθμός Σατανιστών είναι γύρω στο ένα εκατομμύριο (σε σύγκριση με το σύνολο των 16 εκατομμυρίων Εβραίων). Έως ότου εξαλειφθούν ή συλληφθούν ώστε να επανεκπαιδευτούν όλοι, ο πόλεμος θα συνεχίζεται.
 
Ρωσικές πηγές, για παράδειγμα, αναφέρουν πως σε 25 πολιτείες των ΗΠΑ είναι ενεργές ισραηλινές ομάδες δολοφονίας. Οι πηγές λένε:
 
“Αυτοί οι σατανικοί αρουραίοι του Ισραήλ δολοφονούν Αμερικανούς πολίτες όπως και Παλαιστίνιους. Συλλαμβάνουν ένα άτομο και το βασανίζουν και το δολοφονούν. Κατόπιν επιτίθενται και δολοφονούν άλλον ένα Αμερικανό πατριώτη. Αυτοί οι Ισρ-αρουραίοι φοβούνται πολύ να πολεμήσουν κατά πρόσωπο κι ανοιχτά. Αυτός είναι ο λόγος που επιτίθενται μυστικά και δολοφονούν Αμερικανούς πολίτες έναν-έναν ξεχωριστά.”
 
Υπάρχουν ενδείξεις πως αυτοί οι απελπισμένοι, στριμωγμένοι στη γωνία αρουραίοι, έχοντας ξεμείνει από παιδιά για να βασανίσουν, τώρα στοχεύουν άλογα. Υπάρχουν αναφορές ακρωτηριασμένων αλόγων σε σατανιστικές τελετουργίες στην Πολωνία, τη Σουηδία, τη Γαλλία και αλλού. Τα άλογα είχαν όλα ένα μάτι, ένα αυτί και τα γεννητικά τους όργανα είχαν αφαιρεθεί. Κατόπιν το αίμα τους αποστραγγίζεται από τα σώματά τους εντελώς από ανθρώπους με κτηνιατρικές γνώσεις, όπως αναφέρει η γαλλική αστυνομία. Αυτή ίσως είναι μια εναλλακτική μορφή παραγωγής αδρενοχρώμης.
 
Το γεγονός ότι οι περισσότερες επιθέσεις λαμβάνουν χώρα στη Γαλλία ίσως να σημαίνει επίσης πως οι Σατανιστές χρησιμοποιούν τα άλογα σε σατανιστικά τελετουργικά για να καλέσουν οντότητες που θα προστατεύσουν τον πολιορκημένο Πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν. Ο αντιπρόεδρος του Μακρόν, Pierre Person, μόλις εξαναγκάστηκε σε παραίτηση. Επίσης, οι προσπάθεια του Μακρόν να καταλάβει το Λίβανο επιτιθέμενος με πυρηνικά όπλα, έχει αποτύχει.
 
 
Θεωρούμε πως οι συλλήψεις Σατανιστών στη Γερμανία και τη Γαλλία θα ακολουθήσουν μετά την εκκαθάριση της υπόλοιπης Ευρώπης.
 
Οι Σατανιστές φαίνεται επίσης να κλέβουν μέλη σώματος αγίων από εκκλησίες και καθεδρικούς ναούς, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσουν σε σατανιστικές τελετές. Τα τελετουργικά αυτά χρησιμοποιούνται για να καλέσουν ισχυρές οντότητες που θα τους βοηθήσουν στη μάχη τους ενάντια στην ανθρωπότητα, όπως αναφέρουν πηγές από τους Ρ3 Ελευθεροτέκτονες. Μια τελευταία τέτοια κλοπή αφορούσε φιαλίδιο που περιείχε το αίμα του Αγίου Ιωάννη Παύλου ΙΙ.
 
 
Παρά τις προσπάθειες αυτές, πηγές προσκείμενες στην ΜΙ6 προβλέπουν να έρχεται σύντομα μια ολοκληρωτική και δημόσια ανατροπή της Χαζαρικής μαφίας στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη. Αυτό θα φανεί όταν όλα τα εταιρικά ΜΜΕ αρχίσουν να αναφέρουν την αλήθεια σχετικά με το ποιος πραγματικά κυβερνούσε τη Δύση όλα αυτά τα χρόνια. Η αλήθεια θα σοκάρει μέχρι το κόκκαλο το ανθρωποκόπαδο.
Για να κλείσουμε την εβδομάδα αυτή θα θέλαμε να τονίσουμε κάποια καλά νέα. Ένα είναι πως η κυβέρνηση των ΗΠΑ διέκοψε τη χρηματοδότηση της «έγχρωμης επανάστασης» σε μέρη όπως η Λευκορωσία, το Χονγκ Κονγκ και το Ιράν.
 
 
Ένα άλλο είναι πως η καιρό αναμενόμενη επανάσταση υδρογόνου φαίνεται τελικά να ξεκινάει. Τα αυτοκίνητα με καύσιμο υδρογόνο έχουν πολύ καλύτερη τεχνολογία από τη βενζίνη, επειδή το μόνο καυσαέριο που παράγουν είναι ατμός νερού. Επίσης, σε αντίθεση με τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, μπορούν να γεμίσουν γρήγορα και έχουν πολύ μεγαλύτερη αυτονομία με ένα γέμισμα του ρεζερβουάρ.
 
 
Ένα ακόμη σημάδι της θεμελιακής αλλαγής στην κορυφή της παγκόσμιας δομής ισχύος είναι πως τελικά δόθηκε έγκριση για το τούνελ που θα συνδέει την Αλάσκα με την Ευρασιατική ήπειρο, σύμφωνα με πηγές της Ασιατικής Μυστικής Κοινωνίας. Ουσιαστικά αυτό είναι που βρίσκεται πίσω από την έγκριση του Τραμπ για τη σιδηροδρομική γραμμή που θα συνδέει την Αλάσκα με την Αλμπέρτα.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις