Το ραντεβού του διαβόλου της ατζέντας 2030!!!

 
 
Ο σατακικός Πάπας Φραγκίσκος είχε κάνει το κάλεσμα σε όλους τους θρησκευτικούς, πολιτικούς και ισχυρούς ηγέτες του κόσμου για τις 14.5.2020 και λόγω της πανδημίας αναβλήθηκε για τις 15.10.2020.
 
 
 
Αχ! Αναμένεται να υπογράψουν μια παγκόσμια συμφωνία παιδείας που αποτελεί πολύ σημαντικό μέρος της σατανικής ατζέντας 2030.
 
 
 
 
Η συμφωνία θα υποβάλει-αναγκάζει τους νέους να αποδεχτούν τον*Νέο Ανθρωπισμό* και να είναι μέλη της νέας*Οικουμενικής Αδελφότητας*, κάτι που υπολογίζουν να διδάσκεται στα κέντρα εκπαίδευσης (σχολεία). Οι ηγέτες των θρησκειών έχουν πάνω από 20 χρόνια που συναντιούνται με "Αδελφικό Τρόπο" με κοινό στόχο να δημιουργήσουν το * Κέντρο της Ελπίδας*( The Center of Hope), με λίγα λόγια να κτίζουν απο κοινού το HOPAE (House Of Prayer And Education) σπίτι της προσευχής και της εκπαίδευσης. 
 
 
 
 
 
Αναμφίβολα πρόκειται για τις δομές της νέας παγκόσμιας σατανικής θρησκείας που έχουν στην ατζέντα τους οι μαριονέτες της σκοτεινής κυβέρνησης. Ο σκοπός τους είναι να σβήσουν τη ψυχή και το Θεϊκό φώς του ανθρώπου και να σβήσουν τον Χριστό απο το είναι μάς που σημαίνει συνείδηση, και αυτά είναι τα μοναδικά που δεν μπόρεσαν αυτοί οι διεστραμμένοι να δημιουργήσουν και λόγο μίσος στο ανθρώπινο Θεϊκό φώς πάνε να μας υποτάξουν τη λατρεία του μολώχ και όλων των θεών του σκότους...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Σχόλια

  1. Τον Πάπα να καταρασθαι, αυτός θα είναι η αιτία. Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΚΛΩΝΟΣ ΤΟΥ , Ή ,ΕΙΝΑΙ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ "ΔΙΚΟ ΜΑΣ "....;
    ΜΕ ΤΙ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΘΗ ;
    ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΑ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙΑ Ή ΠΡΑΣΙΝΑ ;
    ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥΦΛΕΣ ;
    Ή ΠΑΤΙΝΙΑ ;
    ΠΑΠΑΣ ,404 ERROR PAGE NOT FOUND.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις