Ο νόμος GESARA θα αγκαλιάσει και θα φροντίζει το λαό της Αϊτής..!!!

 
 
Επιτέλους θα αποδοθεί δικαιοσύνη στην Αϊτή!!!
Ο πρόεδρος Τράμπ, διόρισε την Amy Coney Barrett η οποία είναι μητέρα 7 παιδιών που τα δύο είναι υιοθετημένα απο την Αϊτή. Ο Φάκελος με τα εγκλήματα που διαπράχθηκαν στην Αϊτή με τον μεγάλο σεισμό το 2010 παρέμεινε στο συρτάρι και αυτός ο λαός δεν είδε δικαίωση. 
 
 
 
Οι πρώτοι που έφτασαν για "βοήθεια" ήταν οι συμμορία των Clinton. Ο σεισμός σκότωσε πάνω απο 200,000 άνθρωποι, άφησε 300,000 τραυματίες, 1,5 εκατομμύριο άστεγοι και εκατομμύρια παιδιά χαμένα. Το ίδρυμα Κλίντον και τα αστέρια του Χόλιγουντ που έσπευσαν στην 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
Αϊτή, έκαναν μεγάλη εκστρατεία για να μαζέψουν εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια τα οποία δεν έφτασαν ποτέ στο λαό της Αϊτής, τα κοκόρια των ΜΚΟ έκλεβαν τα μωρά και τα παιδιά της Αϊτής που έβλεπαν την κατάσταση σαν ένα παραδεισένιο κρεοπωλείο. Η υπόθεση της Laura Silsby που πιάστηκε στα πράσα να μεταφέρει μια παρτίδα 30 κλεμμένων παιδιών για λογαριασμό των Κλίντον, δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα ενώ τα email στο wikileaks αποδεικνύουν για ποιούς δούλευε η Silsby. Όλοι οι διεστραμμένοι και οι σεξουαλικοί διακινητές των παιδιών της Αϊτής επιτέλους θα αντιμετωπίσουν τη δικαιοσύνη με τον πιο σκληρό τρόπο. Το κρεοπωλείο των παιδιών της Αϊτής έκλεισε και όλοι εμείς ξέρουμε ποιοί είναι, υπάρχει παντού φωτογραφικό υλικό απ'τους κανίβαλους-παιδε-ραστές. 
 
 
 
 
 
 
 
Μέχρι σήμερα, αυτός ο λαός δεν μπόρεσε να σηκώσει κεφάλι επειδή έτσι το αποφάσισαν οι σκληροί του κόσμου. Σύμφωνα με τον Αιτιανό οικονομολόγο Kesner Pharel αυτή ήταν μια καταστροφική χαμένη δεκαετία για την Αϊτή. Οι άντρες που έχασαν τα κάτω άκρα στον σεισμό έφτιαξαν μια ποδοσφαιρική ομάδα και παίζουν για να βοηθήσουν τα θύματα. Όλοι οι σκονισμένοι φάκελοι τώρα θα περάσουν στα χέρια της Barrett η οποία θα φροντίζει να τους καθίσει όλους στο σκαμνί.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

  1. Άντε και στα δικά μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "...Μέχρι σήμερα, αυτός ο λαός δεν μπόρεσε να σηκώσει κεφάλι επειδή έτσι το αποφάσισαν οι σκληροί του κόσμου..."

    Είναι συνέχεια της συμπεριφοράς προς την Μητέρα Ελλάδα.....
    Δεν είναι δυνατόν να συμπεριφέρονται με τέτοια εχθρικότητα στην Ελλάδα...
    και στα ΑΔΕΛΦΑ κράτη, εν προκειμένω στη χώρα του βασιλιά Αιήτη,την Αϊτή, να συμπεριφέρονται καλά.
    Δεν είναι διόλου τυχαίο, ότι η ΠΡΩΤΗ χώρα, που χαιρέτισε το νέο Ελληνικό κράτος,που προέκυψε από την Επανάσταση του 1821, ήταν η Αϊτινή δημοκρατία...!!!

    Τα συμπεράσματα για τις "συμφορές" της Αϊτής ςαλλά και ΟΛΩΝ των Ελληνογενών κρατών της Γαίας,από τους Επικυρίαρχους, αβίαστα οδηγούν στην ΣΥΓΓΕΝΕΙΑ με την Μητέρα Ελλάδα.

    Καλή Απελευθέρωση στην Αϊτή και στους αδελφούς Αϊτινούς.

    "....Άντε και στα δικά μας..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις