Βρέθηκαν με μαυρα μάτια...!!!

 

Η αστυνομία της πόλης San Luis Potosi στο Μεξικό, βρήκε δύο αγοράκια σε πολύ άσχημη κατάσταση, με μάτια μαυρα και

σε προχωρημένο στάδιο υποσιτισμού. 

 

 

Βρισκόντουσαν σε μια κατοικία στην περιοχή Maria Cecilia και όταν έσπασαν οι αστυνομικοί την πόρτα λύγισαν με το χαμόγελο ευγνωμοσύνης των παιδιών, οι αστυνομικοί αγόρασαν χυμό και μπισκότα να φάνε μέχρι να τους παραλάβει ασθενοφόρο και να τους μεταφέρει στο νοσοκομείο Παίδων. Το συμβάν έγινε πριν τρεις μέρες και εχθές συνελήφθησαν οι φερόμενοι γονείς οι οποίοι είπαν απλός πώς δεν είχαν χρήματα να τους συντηρήσουν και φυλακίστηκαν. 

 

 

Τα παιδιά είναι σε άσχημη κατάσταση και δεν μπορούν ακόμα να τα ανακρίνουν. Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πώς τα παιδιά έχουν κακοποιηθεί πολύ και ενδεχομένως τα χρησιμοποιούσαν για συγκομιδή αδρενοχρωμίου. 

 

 

 

Τα αγοράκια ο Antonio και ο Jesus φαίνεται να είναι αδέλφια, ακόμα δεν μιλούν αλλά χαμογελάνε στους γιατρούς και στους αστυνομικούς...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Χριστε μου για ολο αυτα τα παιδια που εχουν υποφερει τοσο,πρεπει να πολεμησουμε για να ελευθερωθουμε.ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΣΑΝΙΣΤΟΥΝ ΘΥΣΙΑΣΤΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δύστυχα πλάσματα σε τι κόσμο ήρθαν να ζήσουν..και στην ελληνική τηλεόραση ούτε μια αναφορά για το αδρενοχρώμιο, ενώ σε Τουρκία και Βουλγαρία έχουν γίνει ολόκληρες εκπομπές. Σε τι κατάπτωση βρισκόμαστε οι νεοέλληνες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις