Ξεκινούν οι 15 ημέρες...

Mickey Clock Starts today 10/2! POTUS on AF1 - Will give announcement! Updates galore!! 

Ξεκίνησε...ο Τραμπ είναι πλέον κι επίσημα εκτός λευκού οίκου... θά στείλει

μήνυμα από τό " air force 1"... όπως λέει καί η "Σάντα σέρφινγκ" ξεκινούν οι 15 ημέρες... 

 


ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ 

Ας ελπιζουμε οτι ολο αυτο  ειναι μερος ενος σχεδιου που εξελισσεται αριστοτεχνικα και νικηφορα οπως λενε ολες οι πηγες.Εμεις δεν ειμαστε ουτε στο περιβαλλον του Τραμπ ουτε το δεξι χερι των "λευκων καπελων" για να εχουμε αμεση πληροφορηση.Με κοπο και σπαταλη χρονου συλλεγουμε εναλλακτικη πληροφορηση και σας μεταφερουμε οτι ακουγεται και οτι γραφεται με μοναδικο κερδος την ηθικη ικανοποιηση.

Τις περισσοτερες φορες τις ιδιες αποριες που εχετε εσεις εχω κι εγω αλλα μονο ο χρονος πιθανον θα μας τις λυσει....Οποτε καντε υπομονη κι οπως εχω ξαναπει....ευχηθειτε να ειναι ολα αληθινα γιατι οπως λεγαν και οι παλιοι χωρις να ξερουν γιατι..."μαυρο φιδι που μας εφαγε"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Η καλύτερη εξήγηση που έκανες φιλτατε αρθρογραφε. Η Παναγία σκέπη και βοηθός μας αλλιως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πραγματικά μακάρι να είναι όλα αλήθεια. Όμως ένα τόσο αριστοτεχνικά στημένο σχέδιο δεν θα ήταν απόρρητο; Πώς γίνεται να το μαθαίνουμε εμείς. Άρα σίγουρα το ξέρουν και οι αντίπαλοι και σχεδιάζουν την άμυνα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε Πανό δεν μπορούμε να ξέρουμε τι γίνεται στα παρασκήνια. Ίσως τα πραγματικά απορρητα πραγματι να μην τα γνωρίζουμε. Οι εξελίξεις τρέχουν και ο χρόνος θα μας τα αποκαλύψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. https://youtu.be/yX19xhuXpX4

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις