Η αρχόντισσα (βαρώνη)Rothschild!!!

 

 
Σαφώς και δεν είναι όλοι οι Rothschild κακοί και σατανικοί αλλά αυτή εδώ η κυρία ήταν ο διάολος!
 
 
 
Είναι η Philippine Mathilde Camilla de Rothschild, η οποία άφησε πέντε γενιές απο την σκοτεινή δυναστεία των τραπεζιτών που ίδρυσε ο βαρώνος Mayer Amschel Rothschild.
 
 
 
  
 
Η Philippine de Rothschild πέθανε στις 23.8.2014 αφήνοντας τα πιο διάσημα οινοποιεία του κόσμου τα οποία έχουν ανοικτές αίθουσες για το κοινό και κλειστές αίθουσες για ειδικά τελετουργικά. Γνωστή για τα μεγάλα σατανικά κολιέ της με τους Baphomet, Moloch, Ba-al . 
 
 
 
Τα κτήματα Mouton Rothschild, Vina Almaviva, Domaine de Baron'Arques και το Chateau d'Armailhac ιδιοκτησία της βγάζουν τα πιο ακριβά κρασιά του κόσμου που θυμίζουν αίμα με τις ετικέτες να προσδιορίζουν τη σκοτεινή πλευρά-προσωπικότητα της ιδρύτρια τους. 
 
 
 
 
 
 
Η Βαρώνη του σκότους ήταν παρούσα στην δολοφονία του προέδρου JFK στο Ντάλας το 1963 και φωτογράφισε όλη τη τελετή δολοφονίας και την αποκάλεσαν "Lady Babushka",όλοι έτρεχαν πανικόβλητοι και εκείνη ηταν ήρεμη και σίγουρη για την προστασία της. 
 
 
 
 
 
Ποτέ δεν κλήθηκε να καταθέσει μα ούτε ενδιαφέρθηκαν για το φωτογραφικό υλικό της που σαφώς και γνώριζε η CIA και το FBI και έκλεισαν τον φάκελο χωρίς αυτά τα στοιχεία τα οποία τώρα οι φωτεινές δυνάμεις βγάζουν στο φώς. Η Βαρώνη ήταν ο μεγάλος σπόρος του σατανά και μεγάλη αρχηγός στα λόμπι των στοών της παγκόσμιας σατανικής ελίτ...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις