BYE BYE BILL & MELINDA GATES

 

Πληροφορίες αναφέρουν πως, το ζεύγος των παθιασμένων υποστηρικτών του υποχρεωτικού εμβολιασμού κάθε ανθρώπινου οργανισμού επί Γης - μηδενός εξαιρουμένου, και της μείωσης του πληθυσμού στον Πλανήτη, ΔΕΝ ΖΟΥΝ ... ΜΕΤΟΙΚΗΣΑΝ...!
 
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, (οι οποίες ταυτίζονται με τα αποτελέσματα έρευνας στο www.ancestry.com), και οι δύο κατά τα άλλα "Σωτήρες της Ανθρωπότητας", ΑΠΑΓΧΟΝΙΣΤΗΚΑΝ στις 29 Ιουλίου 2013 στην ΙΝΔΙΑ - Από Γονείς Παιδιών που είτε έμειναν παράλυτα, είτε ασθένησαν, εξαιτίας χρήσης των Θαυματουργών τους Εμβολίων! 
 
Πέραν τούτου, στις λίστες συλλήψεων/ εκτελέσεων, τουλάχιστον η Melinda Gates αναφέρεται σαν "deceased" (αποθανούσα), και όχι με το σύνηθες: "arrested and executed".
 
Τα γελοία αναπληρωματικά κατασκευάσματα που περιφέρονται στα ΜΜΕ, δεν είναι παρά σωσίες, ή οτιδήποτε άλλο σχετικό, με την βοήθεια της υφιστάμενης προηγμένης τεχνολογίας (make-up, μάσκες, κλώνοι, fake video κλπ).
 
 
 
 
 
Απώτερος σκοπός της Σατανικής Cabal είναι να συντηρεί την αντίληψη του ... BUSINESS AS USUAL, ή άλλως πως: 
 
Η Επιχείρηση "Bill & Melinda Gates Foundation", πάει πρύμα....!!! 
 
Κάποιοι πιστεύουν πως στο πετσί του ρόλου "Melinda Gates - Mετά θάνατον", μπήκε ο ηθοποιός Kevin Kline (Δέστε φωτογραφίες).
 
Άλλοι, πως τον ρόλο αυτό κέρδισε ο ηθοποιός Robin Williams (Δέστε το βίντεο).
 
Όποιος και να είναι, η ΑΛΗΘΕΙΑ ΒΟΑ! 
 

 
Το θέμα όμως εδώ δεν είναι η επιτυχής ή όχι αντικατάσταση της κάθε Melinda, και του κάθε Billy - Ασφαλώς ΟΧΙ. 
 
Αντιθέτως, το θέμα μας έχει να κάνει με το ψέμα, την υποκρισία, την επί μονίμου βάσεως απόκρυψη της αλήθειας, την εξαπάτηση της ανθρωπότητας, και γενικά την επίπλαστη πραγματικότητα της ζωής μας!
 
Ο κόσμος που ζούμε είναι ΨΕΥΤΙΚΟΣ!
 
 
Όσο δεν το αντιλαμβανόμαστε, κακό δικό μας, προς όφελος των σκοτεινών επικυρίαρχων δυνάμεων που τον έχτισαν για εμάς...!
 
Συστήνεται απεξάρτηση από την τηλεόραση!
 
Ερευνήστε το κάθε τι! Ψάξτε την αλήθεια!
 
■ Δείτε το βίντεο
(Ειδικά στο 2:58, 4:48 και 8:50)

Δείτε επίσης και το βίντεο αυτό:

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις