Αίμα και Χλωροφύλλη

Η εικόνα ίσως περιέχει: φυτό 
 
Μάλλον δεν θα έχετε διερωτηθεί ποτέ τι σχέση μπορεί να έχει η Χλωροφύλλη με την Αιμοσφαιρίνη, και γιατί άραγε να διερωτηθείτε ? Η χλωροφύλλη είναι στα φυτά και η αιμοσφαιρίνη στα ζώα και τους ανθρώπους, έτσι δεν είναι ?
 
Όταν λοιπόν έχετε αναιμία πάτε στον γιατρό σας και σας δίνει σίδηρο. Το παίρνετε λοιπόν και έχετε προβλήματα δυσκοιλιότητας και μεγάλο εκνευρισμό. Όσο και να το παλεύετε λύση δεν υπάρχει γιατί ο οργανισμός απορροφά απειροελάχιστο σίδηρο γιατί ο οργανισμός δεν δουλεύει έτσι. Έτσι όταν κανείς πάρει Μαγγάνιο πρόσθετο διατροφής (δεν είναι φάρμακο και δεν υπάρχουν κλινικές παρενέργειες ούτε υπερδοσολογία), τότε ο αιματοκρίτης αυξάνει φυσικά χωρίς καμία παρενέργεια! 
 
Πως συμβαίνει αυτό; 
 
Ο οργανισμός μας κάνει ψυχρές πυρηνικές μεταστοιχειώσεις στην θερμοκρασία του σώματος. Κλασσικό παράδειγμα η μετατροπή του πυριτίου σε ασβέστιο για όποιους καταλαβαίνουν από το τοίχωμα του στομαχιού με τον τρόπο που ανέφερα.
 
Και τώρα μάθετε το εξής, ότι.. η χλωροφύλλη και η αιμοσφαιρίνη είναι πανομοιότυπες οργανικές ενώσεις και διαφέρουν Μόνο σε Ένα Άτομο στο κέντρο τους, η χλωροφύλλη έχει ένα άτομο Μαγνησίου, ακριβώς στο κέντρο της, και η αιμοσφαιρίνη ένα άτομο σιδήρου ακριβώς στο κέντρο της.
 
Ερχόμαστε στο εύλογο ερώτημα στο αν η χλωροφύλλη μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΟ του αίματος (ακούω ήδη τα ουρλιαχτά των γιατρών και όσων έχουν συμφέρον στα Χρήματα του Αίματος) .
 
Φυσικά και γίνεται, σκεφτείτε το πρακτικά μηδενικό κόστος της και την απίστευτη ευκολία στα νοσοκομεία, τους πολέμους κλπ κλπ. Ο διεθνής Ερυθρός Σταυρός φυσικά το ξέρει αλλά τα Blood Money έχουν τεράστια ισχύ και έλεγχο.
 
Η χλωροφύλλη δεν περνά στον ασθενή καμία αρρώστια λόγω των φυσικών αντισηπτικών ιδιοτήτων της.
 
Πολλές μελέτες έχουν δείξει ότι η υγρή χλωροφύλλη όταν μεταγγιστεί στον άνθρωπο γίνεται αμέσως αίμα, και φυσικά χαθήκανε στην μαύρη τρύπα του διαδικτύου. Ταυτόχρονα εξαφανίζονται αμέσως όσες αρρώστιες έχει ο ασθενής. 
 
Όμως τα συμφέροντα είναι τερατώδη, και έτσι δεν θα επιτραπούν ποτέ οι μεταγγίσεις με χλωροφύλλη.
Και μην ξεχνάτε ότι ο ανθρώπινος οργανισμός είναι αλκαλικός από τον σχεδιασμό του και όξινος από την λειτουργία του. Φυσικά αυτό γίνεται, δηλαδή καταλήγει όξινος, όταν καταναλώνει κρέατα και γαλακτοκομικά!
 
Σχόλια μόνο από όσους τυχόν γνωρίζουν το θέμα των ψυχρών πυρηνικών μεταστοιχειώσεων σε ζωντανούς οργανισμούς (ανθρώπους και ζώα φυσικά).
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις