Οι Επικυρίαρχοι Του Χάους

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο που λέει "GREATER LONDON COUNCA THE SITE OF 17OSNABURGH STREET WHERE THE FABIAN SOCIETY WAS FOUNDED IN 1884" 
 
Το σχέδιο των Ιλλουμινάτι για τον Γ΄ΠΠ ξεκίνησε με τους Φαμπιανούς σοσιαλιστές όπως ο H.G. Wells και ο Bertrand Russell, και με ένα όραμα του Albert Pike γραμμένο το 1871. 
 
Οι Ιλλουμινάτι είναι μια μυστική Εωσφορική ελίτ που κυβερνά τον κόσμο και έχουν σαν σχέδιο να φέρουν την ΝΤΠ μέσα από το χάος ή μια κρίση. 
 
Το μότο τους είναι «Τάξη μέσα από το Χάος», που οι ριζοσπαστικοί Μαρξιστές αποκαλούν «κατασκευασμένη κρίση».
 
Για να επιτύχουν τον σκοπό τους μιας Εωσφορικής Νέας Παγκόσμιας Τάξεως ή αυτό που ο Aleister Crowley ονόμαζε «Νέο Αιώνα» δημιουργούν μια ατέλειωτη σειρά κρίσεων. Οι οπαδοί τους κινούνται από χώρα σε χώρα, και στρατηγικά καταστρέφουν όλα τα υπάρχοντα κοινωνικά πολιτικά και οικονομικά συστήματα, εξαναγκάζοντας τα να καταρρεύσουν για να δημιουργήσουν το χάος. 
 
Όταν το χάος γίνει παγκόσμιο και απειλήσει την ύπαρξη της ανθρωπότητα, τότε θα εφαρμόσουν το σχέδιο τους για την παγκόσμια νέα τάξη πραγμάτων.
 
Αποτελείται από τρία μέρη: Ένα παγκόσμιο πολιτικό σύστημα, ένα παγκόσμιο οικονομικό σύστημα και μια παγκόσμια θρησκεία. Ότι βλέπετε στα νέα και όλο το χάος στην γεωπολιτική οικονομική και κοινωνική σφαίρα στην κοινωνία μας έχει επιστημονικά κατασκευαστεί για να επιφέρει το «Σχέδιο».
 
Υπήρξαν τέσσερις αυτοκρατορίες: Η Βαβυλωνιακή, η Μηδο-Περσική, η Ελληνική με τον Μέγα Αλέξανδρο και η Ρωμαϊκή την οποία ξαναζούμε στις μέρες μας σαν το Τέταρτο Ράιχ.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις