Ο ΑΟΡΑΤΟΣ Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΑΛΛΑ ΦΘΑΝΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 6 άτομα, κοντινό πλάνο 
 
Ο Γ’ Παγκόσμιος πόλεμος είναι ακόμη σε εξέλιξη. Το σχέδιο των Παγκοσμιοποιητών έχει καταρρεύσει σαν χάρτινος πύργος φτιαγμένος με τραπουλόχαρτα. 
 
Το σχέδιο τους ήταν έτοιμο. Με το γάμο του Ντέϊβιντ Ρόθτσαϊλντ με την Ολυμπία Αλντομπραντίνι προέκυπτε το πιό δυνατό ζευγάρι στον πλανήτη με τούς ισχυρούς χαζάρους Τραπεζίτες Νεοταξίτες από τη μία και από την άλλη την πιό δυνατή οικογένεια των Αποστατών τού Κρόνου που βρίσκονταν διαρκώς πίσω από τις μάσκες και τις ετικέτες.
 
Το δυναμικό της όλης ιστορίας θα το αναλάμβαναν οι σύμμαχοι τους Δράκοι (απόγονοι Μογγολοειδείς) με ηγέτιδα την Κίνα και το εκτόπισμά της και υπό την επιστασία των Αποστατών. Ο Γ΄Παγκόσμιος Πόλεμος είναι όντως οικονομικός. Το 2001 ήταν μιά χρονιά που δόθηκε το σύνθημα και συμβολικά για την αρχή της επικράτησης της μέχρι χτές οικονομικής κυριαρχίας της Κίνας. Ας δούμε όμως τι συνέβη.
 
Στίς 11 – 6 – 2001 εκτελέστηκε , μετά από καταδίκη εις θάνατον, με ένεση ο Μακβέϋ, ο μακελάρης τού μεγαλύτερου μέχρι εκείνη τη στιγμή τρομοκρατικού χτυπήματος ισχύος βόμβας στίς ΗΠΑ, σε κεντρικό σημείο τής Οκλαχόμα Σίτυ με 168 νεκρούς, 680 τραυματίες και 330 κατεστραμμένα κτήρια τον Απρίλιο τού 1995. Ο συμβολισμός είναι λυτρωτική θυσία για το επερχόμενο έγκλημα της 11ης Σεπτεμβρίου.
 
Στίς 11 – 9 – 2001 ανατινάχτηκαν με εκρηκτικά οι δίδυμοι πύργοι στίς ΗΠΑ και το κτήριο 7 με χιλιάδες νεκρούς, όπου στεγαζόταν το Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου και έμελλε μία ώρα μετά να ξεκινήσει εκεί η εφαρμογή τού οικονομικού σκέλους τού Νόμου NESARA !!! Μία ρουκέττα στο Πεντάγωνο τών ΗΠΑ σκότωσε συγκεκριμένους ανθρώπους που ήταν συγκεντρωμένοι εκεί. Στον ουράνιο θόλο δέσποζε η σύνοδος Σελήνης και Κρόνου στούς Διδύμους !!! 
 
Στίς 11 – 12 – 2001 εντάχτηκε η Κίνα στον Παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου (ΠΟΕ) ώς το 144ο !!! μέλος και έκτοτε, με τήν Αμερική και τήν Ευρώπη στην ουσία πτωχευμένες, και με ευνοϊκές για αυτήν ισοτιμίες σε δέκα χρόνια κυριάρχησε οικονομικά στον πλανήτη.
 
Η Ελλάδα εγκαινίασε το έτος 2001 με την επίσημη είσοδό της στήν Ευρωζώνη (ΟΝΕ) ως το 12ο μέλος της, βλέποντας το τυρί και αγνοώντας την φάκα (12Χ12=144). Αυτό ήταν το τελειωτικό χτύπημα στο πιό σκληρό καρύδι τού πλανήτη που ακόμη αντιστεκόταν και που το όλο σχέδιο τής Ευρωζώνης είχε στηθεί για την Ελλάδα και τον νότο, ώστε να κατάσχουν την Δημόσια περιουσία και όλες τίς περιουσίες τών Ελλήνων βάζοντάς μας στο «πρόγραμμα» και διώχνοντας τούς Έλληνες έξω από την χώρα τους εφαρμόζοντας το σχέδιο τού Γκούντενχοφ Καλλέργη. 
 
Τελικά ποιός διοικεί τον πλανήτη ακόμη και μέχρι προχτές πίσω από τίς μάσκες και μέσα στίς σκιές. Ποιός, που είναι πίσω από ποιόν, που είναι πίσω από ποιόν; Η Κίνα, η Ιαπωνία, οι Εβραιοχαζάροι και νεοταξίτες τραπεζίτες, οι σιωνιστές, οι αποστάτες ή τί άλλο πίσω και από αυτούς; Όταν λέμε Δράκοι εννούμε όλα τα μογγολικά φύλα, κινέζους, ιάπωνες και τούς υπόλοιπους λάτρεις και οπαδούς τής Σελήνης. Όταν λέμε αποστάτες, εννοούμε τούς Άτλαντες αποστάτες τού Κρόνου με τον γκρίζο Πάπα ως εκπρόσωπο τών αποφάσεών τους. Ο γκρίζος Πάπας είναι πίσω από τον μαύρο Πάπα στρατηγό τών Ιησουϊτών, που είναι πίσω από τον λευκό Πάπα και το Βατικανό που ξέρει ο κόσμος.
 
Προσωπικά θεωρώ πώς ήταν η ύστατη προσπάθεια τών αποστατών σε κρυφή συμφωνία με τούς δράκους για να χτυπήσουν τήν κυρίαρχο και Ελληνοθρεμμένη πνευματικά και πολιτισμικά Αμερική και Ευρώπη, γιατί με την καταστροφή τού Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου πού ηγούνταν οι ΗΠΑ όντας όμως και σε κατάρρευση σε όλα τα επίπεδα, την ίδια στιγμή σε τρείς ακριβώς μήνες μετά η Κίνα μπήκε στον Παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου, όπου χωρίς ισχυρό αντίπαλο πλέον και μόνον οι χαμηλοί μισθοί της και το εκτόπισμά της, ήταν αρκετά για να κυριαρχήσει έναντι τών υπολοίπων μελών μέσα σε δέκα χρόνια. Η κατάσταση στην Αμερική μέχρι και τίς αρχές τού 2017 ήταν αντίστοιχα το ίδιο χάλια με την κατάσταση τής Ελλάδας, πηγαίνοντας και οι δύο για διάλυση. Το σχέδιο τους όμως ματαιώθηκε δια παντός στίς 8 Νοεμβρίου τού 2016 με την εκλογή στίς ΗΠΑ τού Τράμπ. Ελληνισμός Vs Σιωνισμός (και Σιντοϊσμός) σημειώσατε 1.
 
Ο Τράμπ με τα επιτελεία του σήμερα τούς έχει στριμώξει για τα καλά. Έφτασε πρόσφατα να κλείσει και μεγάλη εμπορική εξαγωγική για τις ΗΠΑ συμφωνία με την Κίνα χωρίς ισοζύγιο συνεργασίας. Την έχει ήδη χρεωμένη για τούς Δίδυμους Πύργους και για τον πολύ κόσμο για ... την διασπορά τού ιού. Με αυτή την ευκαιρία εξέθεσε και τον ΠΟΥ ανεπανόρθωτα και ένα-ένα τα κάστρα των Σκοτεινών καταρρέουν. Μιλάει για τον ιό και τον λέει Chinavirus. Ο πόλεμος μαίνεται μέχρι να καταφέρει η Δύση να παράγει πάλι τα δικά της προϊόντα που με τόσο υπόγειο τρόπο είχαν οδηγήσει την παραγωγή τους στην Άπω Ανατολή των Δράκων δημιουργώντας δεκάδες εκατομμύρια ανέργους.
 
Με την ολοκλήρωση της εφαρμογής τού νόμου NESARA – GESARA και την αλλαγή τού Παγκόσμιου Χρηματοπιστωτικού Συστήματος με κβαντική τεχνολογία QFS θα έρθουν και οι Φωτεινές και Δημιουργικές ημέρες για όλους μας και τον πλανήτη μας, τη Μάνα μας, τη Γαία.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις