ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

 Welcome to Video - Shut down the Largest Darknet Child Sex Website 

Ο Jong Woo Son, 23 ετών, υπήκοος της Νότιας Κορέας, κατηγορήθηκε

από ομοσπονδιακή μεγάλη κριτική επιτροπή στην Περιφέρεια της Κολούμπια για τη λειτουργία του "Welcome To Video", της μεγαλύτερης αγοράς σεξουαλικής εκμετάλλευσης παιδιών κατ 'όγκο περιεχομένου. Το κατηγορητήριο εννέα αγωγών αποσφραγίστηκε μαζί με παράλληλη αστική αγωγή.

Ο Jong έχει επίσης κατηγορηθεί και καταδικαστεί στη Νότια Κορέα και επί του παρόντος βρίσκεται υπό κράτηση εκτίοντας την ποινή του στη Νότια Κορέα. 

 Επιπλέον 337 χρήστες ιστότοπων που κατοικούν στην Αλαμπάμα, το Αρκάνσας, την Καλιφόρνια, το Κονέκτικατ, τη Φλόριντα, τη Γεωργία, το Κάνσας, τη Λουιζιάνα, τη Μέριλαντ, τη Μασαχουσέτη, τη Νεμπράσκα, το Νιου Τζέρσεϋ, τη Νέα Υόρκη, τη Βόρεια Καρολίνα, το Οχάιο, το Όρεγκον, την Πενσυλβάνια, το Ρόουντ Άιλαντ, τη Νότια Καρολίνα, Τέξας, Γιούτα, Βιρτζίνια, πολιτεία της Ουάσινγκτον και Ουάσινγκτον, DC καθώς και το Ηνωμένο Βασίλειο, η Νότια Κορέα, η Γερμανία, η Σαουδική Αραβία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, η Τσεχική Δημοκρατία, ο Καναδάς, η Ιρλανδία, η Ισπανία, η Βραζιλία και η Αυστραλία συνελήφθησαν και κατηγορήθηκαν .


O Αναπληρωτής Εκτελεστικός Διευθυντής, Alysa Erichs, της Έρευνας για την Εσωτερική Ασφάλεια (HSI) των ΗΠΑ για την Μετανάστευση και την Τελωνειακή Επιβολή, τον Βοηθό Γενικό Εισαγγελέα Brian A. Benczkowski του Ποινικού Τμήματος του Υπουργείου Δικαιοσύνης, την αμερικανιδα εισαγγελέα Jessie K. Liu για την Περιφέρεια της Κολούμπια, και ο επικεφαλής Don Fort της IRS Criminal Investigation (IRS-CI) έκαναν την ανακοίνωση.


«Τα παιδιά είναι ο πιο ευάλωτος πληθυσμός μας και εγκλήματα όπως αυτά είναι αδιανόητα», δήλωσε η Αναπληρώτρια Εκτελεστική Διευθύντρια της HSI, Alysa Erichs. «Δυστυχώς, οι εξελίξεις στην τεχνολογία επέτρεψαν στα παιδικά αρπακτικά να κρυφτούν πίσω από τον σκοτεινό ιστό και την κρυπτογράφηση για να προωθήσουν την εγκληματική τους δραστηριότητα. Ωστόσο, το σημερινό κατηγορητήριο στέλνει ένα ισχυρό μήνυμα στους εγκληματίες ότι ανεξάρτητα από το πόσο εξελιγμένη είναι η τεχνολογία ή το πόσο διαδεδομένο είναι το δίκτυο, η εκμετάλλευση παιδιών δεν θα γίνεται ανεκτή στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ολόκληρο το σύστημα δικαιοσύνης μας δεν θα σταματήσει καθόλου για να αποτρέψει αυτά τα φρικτά εγκλήματα, να προστατεύσει τα παιδιά μας και να φέρει τη δικαιοσύνη σε όλους ».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις