Το συλλαλητήριο στην Πάτρα θα γίνει γιατί έτσι θέλει ο ελληνικός λαός!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για Το συλλαλητήριο


Χθες σε ειδησεογραφικά blogs και sites βγήκε η είδηση ότι ο οργανωτής του συλλαλητήριου της Πάτρας το ακυρώνει για διάφορους λόγους που δεν μας
ενδιαφέρουν καθόλου!
Για άλλη μία φορά αποδεικνύεται μέσα από το πεδίο, το σύστημα,την πληροφορία και την προβοκάτσια  η λάθος αντίληψη που θέλει να δώσει το σύστημα στο Τι είναι η φωνή του λαού και πως πρέπει να κινείται!

Βαρέθηκα να γράφω όλο αυτό τον καιρό ότι δεν υπάρχει κεφάλι στον ακεφαλο και δεν πρέπει να συντονίζεις το ασυντονιστο!

Όλα έχουν να κάνουν με την αντίληψη και την διανόηση μας για το πώς πρέπει να διαχειριζόμαστε τις έννοιες αλλά και τα προβλήματα που καλούμαστε να λύσουμε!

Ένα συλλαλητήριο δεν είναι ένα πάρτι που το διοργανώνει κάποιος στο σπίτι του και μπορεί να το ακυρώνει όποτε θέλει για οποιοδήποτε λόγο….  το σύστημα έτσι όπως κινείται Έχει λυσσάξει να θέλει και να επιμένει ότι για να δημιουργηθεί ένα συλλαλητήριο Θέλει πολλά παραπάνω από μόνο ένα ραντεβού…. των Ελλήνων…θέλει να μας πείσει μέσα στην συνείδησή μας ότι τα συλλαλητήρια μπορούν να γίνονται ή όχι μέσα από αυτόκλητους διοργανωτές!

Το ραντεβού των Ελλήνων για να διεκδικήσουν τα δίκαιά τους και να υπερασπίσουν τα  χώματα τους  δεν μπορεί ηλίθιοι  να στηρίζεται σε διοργανωτές και συντονιστές…. γιατί όσο επιμένετε σε αυτή τη φιλοσοφία… Ότι χρειάζεται συντονιστικό όργανο  η οργή του λαού…. τόσο θα πέφτουμε στην παγίδα ακυρώσεων από διάφορους αυτόκλητους διοργανωτές!

Ένα ραντεβού με την ιστορία είναι,  ένα ραντεβού που όταν ο κόσμος το γνωρίζει δεν έχει ανάγκη να περιμένει κανέναν να του δείξει τι Και πώς πρέπει να το κάνει…  για αυτό όλοι μαζί… Όλοι όσοι δεν έχουμε κρυφό χρωματισμένο κώλο… θα πρέπει να ενισχύσουμε την φωνή και το κάλεσμα… σε έναν ελεύθερο λαό να συνεχίσει να διεκδικεί το δικαίωμα να μην ξεπουλήσει τη χώρα του!

Οι νόμοι τους… οι νόμοι των ίδιων που ξεπουλάνε την πατρίδα… θέλουν ντε και καλά την διαδικασία άδειας για να υπάρχει ένα  συλλαλητήριο… αλλά κανένας νόμος δεν είναι παραπάνω από το δικαίωμά σου να μην αφήσεις να χαθεί η πατρίδα σου!

Είναι απλό Λοιπόν το θέμα το ραντεβού το έχουμε ήδη δώσει και καλώ όλους όσους είναι καθαροί και πατριώτες να αναπαράγουν συνέχεια Το Κάλεσμα αυτό…. ραντεβού των Ελλήνων στην Πάτρα όλοι μαζί για το θέμα της Μακεδονίας!  Χωρίς ομιλητές και καθοδηγητές χωρίς συντονισμό, χωρίς κεφάλι,Αλλά μόνο Ελλάδα και το δικαίωμα της ψυχής του Έλληνα να μην προδώσει τα χώματα του!
Είναι 10 του μηνός έχουμε 15 μέρες να οργανώσουμε όλοι μαζί εμείς που έχουμε την πληροφορία και τη μοιράζουμε στον κόσμο το ελεύθερο ραντεβού του  Έλληνα να βροντοφωνάξει ότι η Μακεδονία δεν πρέπει να ξεπουληθεί!

Καθημερινά θα θυμίζω αυτό το ραντεβού σε όλους,  καθημερινά θα φωνάζω οτι το ραντεβού πρέπει να γίνει στις 25 Φεβρουαρίου στην Πάτρα…. και καθημερινά θα καταγράφω τους συμμάχους σε αυτή τη φωνή… Άντε να δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος από όλους σας… Άντε να δούμε ποιοι  χρειάζεστε να έχετε οφέλη για να πράξετε αυτό που πρέπει!

Ραντεβού των Ελλήνων στις 25 Φεβρουαρίου στην Πάτρα  για το θέμα της Μακεδονίας χωρίς συντονισμό χωρίς κεφάλι χωρίς καθοδηγητές….  είναι δικαίωμά σας να βρεθείτε όπου θέλετε Έλληνες… Εκτός και αν δεν βρίσκεστε μέσα σε ελληνικά Χώματα και πρέπει να ζητήσετε άδεια από τους επικυρίαρχους της κατοχης  σας για το τι θα κάνετε Σαν λαός…!

Αν τώρα σταματήσετε και το τρίτο συλλαλητήριο δεν γίνει μεγαλύτερο από τα προηγούμενα δύο τότε σας έβαλαν ξανά στον κουβά…. σας εκτονώσαν σαν χύτρα ταχύτητος… σας παραμύθιασαν για άλλη μία φορά με στημένα λόγια από στημένους ήρωες!

Ξυπνάτε μέσα από το όνειρο που σας έχουν δημιουργήσει  οι κατοχικές δυνάμεις της χώρας  και οι προδότες υπάλληλοί τους…… μέχρι να πέσουν… μέχρι να καταδικαστούν για τις Προδοσίες τους μέχρι να νικήσουμε τη μάχη της νέας παγκόσμιας τάξης  και μέχρι να είμαστε σίγουροι ότι δεν θα απολέσουμε ούτε ένα χιλιοστό από την ιστορία των νεκρών Ηρώων μας!

Φωνάξτε το παντού, δημιουργήστε άρθρα, το Κάλεσμα είναι μόνιμο, δεν αλλάζει τίποτα από το ραντεβού της 25ης Φεβρουαρίου, Μην αφήνετε το σύστημα και την υπεροντότητα πληροφορίας να σας ελέγξει για άλλη μία φορά…!

Έχει έρθει η επόμενη μέρα ΠΡΟΣΕΧΕ  μην ξεφουσκώσεις… μην την πατήσεις από τα συστήματα επικοινωνίας και ελέγχου του νου σου  πού οι επικυρίαρχοι παίζουν κάθε μέρα στην πληροφορία για σένα!

Ραντεβού των ελευθερών Ελλήνων στις 25 Φεβρουαρίου για το μακεδονικό… να είσαι εκεί Αν θες τα παιδιά σου αύριο να είναι ελεύθερα!








ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις