Χαλασμός: Πάνω από 1 εκατομμύριο πολιτών...Η μεγαλύτερη συγκέντρωση Ελλήνων της Ιστορίας

Χαλασμός: Πάνω από 1 εκατομμύριο πολιτών κατευθύνονται στο Σύνταγμα! - Η μεγαλύτερη συγκέντρωση Ελλήνων της Ιστορίας 


Eκατοντάδες χιλιάδες Ελληνες από όλα τα σημεία της χώρας προσέρχονται αυτή την στιγμή στην πλατεία Συντάγματος προκειμένου να συμμετάσχουν στο
συλλαλητήριο για την υπεράσπιση της Μακεδονίας στις 14.00 το μεσημέρι.

Πάνω από 3.000 πούλμαν, δεκάδες χιλιάδες ΙΧ ακόμα και εκατοντάδες μοτοσυκλέτες έχουν "περικυκλώσει" την Αθήνα και οι πολίτες τους προσέρχονται μαζικά στην πλατεία Συντάγματος.

Αντίστοιχα εκατοντάδες χιλιάδες κάτοικοι της Αττικής με κάθε τρόπο επιχειρούν να φτάσουν στην πλατεία Συντάγματος.

Υπολογίζεται ότι οι συγκεντρωθέντες πολίτες θα ξεπεράσουν το 1 εκατομμύριο άτομα! Ισως να είναι η μεγαλύτερη συγκέντρωση Ελλήνων της Ιστορίας!

Πρώτοι έφτασαν στον Πειραιά οι Κρητικοί τραγουδώντας τον Εθνικό Ύμνο και το "Πότε θα κάνει ξαστεριά".  

Την ίδια ώρα ξεκινούσαν από τη Θεσσαλονίκη τα πρώτα πούλμαν με προορισμό την Αθήνα με τους επιβάτες τους να τραγουδούν το «Μακεδονία Ξακουστή» αλλά και να στέλνουν μηνύματα στον Νίμιτς ζητώντας να τον πάνε στο μουσείο της Αμφίπολης.

Σε πολιτικό επίπεδο, η Νέα Δημοκρατία, ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, οι ΑΝΕΛ και η Ενωση Κεντρώων είναι τα κόμματα που σαφώς υποστηρίζουν το συλλαλητήριο για την υπεράσπιση της Μακεδονίας.

Χιλιάδες στελέχη τους έχουν δραστηριοποιηθεί σε όλη την χώρα. Τα κορυφαία στελέχη της ΝΔ, από τον πρόεδρο Κυριάκο Μητσοτάκη (που άργησε αρκετά και μάλλον δεν θα παραστεί...) στηρίζουν το συλλαλητήριο.

Στελέχη όπως ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο Βασίλης Κικίλιας, όλοι οι Μακεδόνες βουλευτές και βέβαια ο Κώστας Καραμανλής, συμμετέχουν στο συλλαλητήριο.

Ο πολιτευτής της ΝΔ, αντιστράτηγος ε.α. της ΕΛΑΣ, πρώην διοικητής των ΜΑΤ Χρήστος Κονταρίδης, έχει αναλάβει τον συντονισμό των μέτρων ασφαλείας και την περιφρούρηση του συλλαλητηρίου.

Ολα τα στελέχη των ΑΝΕΛ και όλοι οι βουλευτές συμμετέχουν επίσης στο συλλαλητήριο.
Από πλευράς ΠΑΣΟΚ κρατείται ουδέτερη στάση, ενώ κατά του συλλαλητηρίου έχουν ταχθεί ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ, το Ποτάμι και φυσικά οι ακροαριστερές εξωκοινοβουλευτικές οργανώσεις.
Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα!

Οσο πιο βροντερή είναι η παρουσία των πολιτών, τόσο λιγότερες είναι οι πιθανότητες η κυβέρνηση να εκχωρήσει ιστορία και εθνικά δικαιώματα στην Μακεδονία. 
Ας γίνει το συλλαλητήριο της Αθήνας, η σπίθα που θα πυροδοτήσει την διαδικασία Ανάστασης του Εθνους!

Ολοι ενωμένοι!

Ολοι στο Σύνταγμα!












ΠΗΓΗ
































Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις