«Άκρως οικογενειακόν»: Η απάντηση στα συλλαλητήρια για την Μακεδονία έρχεται τον Ιούνιο

«Άκρως οικογενειακόν»: Η απάντηση στα συλλαλητήρια για την Μακεδονία έρχεται τον Ιούνιο (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ) 


Στο συλλαλητήριο της Αθήνας για την Μακεδονία, ακούσαμε μεταξύ tvn άλλων, εκπρόσωπο των πολυτέκνων να μιλά για την υποβάθμιση του θεσμού της παραδοσιακής
οικογενείας.

Φυσικά η έκκλησή της, όχι μόνο δεν εισακούεται, αλλά έχουν έτοιμη την απάντηση!
Tο 7o Thessaloniki Pride διεκδικεί το δικαίωμά μας στην γονεϊκότητα με το μήνυμα «Άκρως Οικογενειακόν» και καλεί τους πάντες στην ετήσια παρέλαση της συμπρωτεύουσας στις τις 23 Ιουνίου 2018.

Όπως αναφέρεται: «Συμβαίνει άλλωστε οι ΛΟΑΤΚΙ άνθρωποι, εκτός από το να ερωτευόμαστε και να φτιάχνουμε σχέσεις αγάπης και στοργής, να δημιουργούμε τις δικές μας οικογένειες, οι οποίες όμως συχνά βρίσκονται στην αφάνεια στην προσπάθειά μας να τις προστατεύσουμε».

Ζητούν από την ελληνική Πολιτεία «να θεσμοθετήσει μέτρα προστασίας τους και να ψηφίσει νόμους που να επιτρέπουν στις οικογένειες των ΛΟΑΤΚΙ ανθρώπων να ζουν αξιοπρεπώς απολαμβάνοντας τα ίδια δικαιώματα που απολαμβάνουν οι υπόλοιπες οικογένειες».

Επιπλέον διαμαρτύρονται, μεταξύ άλλων, για την «μη πρόβλεψη τεκνοθεσίας στον νόμο για το Σύμφωνο Συμβίωσης».

Έτσι, από τις 20 μέχρι και τις 23 Ιουνίου 2018 το Thessaloniki Pride διεκδικεί το «δικαίωμά στην γονεϊκότητα» και στην δημιουργία οικογενειών LGBTQ, όπου τα παιδιά θα υιοθετούν ό,τι βλέπουν.

Πολλοί που καταδίκασαν τα συλλαλητήρια για την Μακεδονία, κυβερνώντες και μη, σίγουρα θα δώσουν δυναμικά «παρών» στην εν λόγω «διαδήλωση».

Ή όπως το είπε καλύτερα ο Μίκης Θεοδωράκης: «Οι μειοψηφίες που μας κυβερνούν»!










ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις