Η υπόθεση Weinstein είναι η κορυφή του παγόβουνου!

Η υπόθεση Weinstein είναι η κορυφή του παγόβουνου! ΒΙΝΤΕΟ


"Το νούμερο ένα πρόβλημα στο Χόλυγουντ ήταν και θα είναι πάντα, η παιδεραστία." δήλωσε ο  Corey Feldman, κατά τη διάρκεια συνέντευξης του στο ABC News.
 Για χρόνια, η προσπάθεια του Corey Feldman να αποκαλύψει
την παιδεραστία και την κακομεταχείριση παιδιών στο Χόλυγουντ, έπεφτε στο κενό. Το ταραγμένο παρελθόν του ηθοποιού, τον έκανε εύκολα απορριπτέο από το σύστημα και οι σοβαρές κατηγορίες του, απλά κρύβονταν κάτω από το χαλί.

 Ωστόσο, οι ισχυρισμοί του Feldman τεκμηριώνονται, καθώς η Αμερική βλέπει τώρα τη σκοτεινή πλευρά του Χόλιγουντ, με την αποκάλυψη της υπόθεσης Harvey Weinstein.
 Ωστόσο πολλοί από εκείνους που προσέχουν τι γίνεται, βλέπουν τον Weinstein ως στόχο, που τραβά την προσοχή ή ως ένα εξιλαστήριο θύμα, για να κρυφτεί το μαζικά αχαλίνωτο πρόβλημα σεξουαλικής κακοποίησης και παιδεραστίας στο Χόλιγουντ. Μόλις εξαλειφθεί ο Weinstein ως πρόβλημα, τότε όλοι οι άλλοι θα επιστρέψουν στον ύπνο τους. Ωστόσο, οι Αμερικανοί θα έκαναν καλά να ακούσουν, τι έχει να πει ο Feldman.

 Σε μια σειρά από Tweets, ο Feldman παρατήρησε πως η σεξουαλική παρενόχληση και η κακοποίηση των ενήλικων γυναικών από τον Weinstein δεν αλλάζει το γεγονός, ούτε ήταν η πηγή για τη φρικτή παιδεραστία που υπέστη ο ίδιος μαζί με τους συναδέλφους του παιδιά-ηθοποιούς.

 Ο ηθοποιός Robert Jr. Blows, γνωστός για το ρόλο του ως Iron Man, δήλωσε ότι ένας τεράστιος κύκλος παιδοφιλίας συνδέει την παντοδύναμη ελίτ σε ολόκληρο τον κόσμο. Ένα τεράστιο δίκτυο παιδοφιλίας, πορνείας και trafficking περιλαμβάνει ένα "σωρό ανώμαλους" όπως είπε στο Χόλιγουντ.



 Όχι μόνο κατονόμασε μερικές γνωστές διασημότητες του Χόλιγουντ, αλλά έχει επίσης καταγγείλει έναν από τους ισχυρότερους ανθρώπους στην Αμερική, ο οποίος όπως λέει, παρέχει κάθε υπηρεσία διαστροφής από το Χόλιγουντ σε όλο τον κόσμο, όπως στους "Άραβες, στη Wall Street, στην ελίτ της Ουάσινγκτον, σε βασιλείς και την ελίτ του Χόλιγουντ". Ο Downey είναι ένας από τους λίγους αστέρες που θα παρουσιάσει στοιχεία για την παιδεραστία στην πολιτική και τη βιομηχανία ψυχαγωγίας, με ονόματα και λεπτομέρειες.

 Σε μια δήλωσή του, είπε ότι ένας από τους λόγους είναι, ότι θέλει να διορθώσει κάποια στραβά καθώς επίσης:

"Δεν έχω κανένα πρόβλημα με ο,τιδήποτε κάνουν άτομα, όταν το θέλουν, στην ιδιωτική τους ζωή, όταν ΔΕΝ πληγώνουν τον άλλο ψυχικά ή σωματικά και που συναινούν, όταν συναινούν - (τα παιδιά και τα ζώα δεν μπορούν να συναινέσουν!)".

 Επίσης και ο Elijah Wood, αστέρι ηθοποιός στην παιδική του ηλικία, ισχυρίστηκε ότι το Χόλιγουντ βρίσκεται στη μέση ενός μαζικού σκανδάλου σεξουαλικής κακοποίησης, το οποίο μπορεί να συγκριθεί με αυτό του Jimmy Savile στη Βρετανία.

 Ο Wood παρουσιάστηκε σε μια συνέντευξη για να αποκαλύψει τον σκοτεινό υπόγειο κόσμο γύρω από τα παιδιά ηθποιούς του Χόλιγουντ.

 Στη συνέντευξη του στους Sunday Times, ο Wood "πέταξε βόμβα", σημειώνοντας πως οι ηθοποιοί-παιδιά γίνονταν κυριολεκτικά λεία για διάφορα άτομα της κινηματογραφικής βιομηχανίας.




 "Κατέβηκα τα σκοτεινά μονοπάτια και συνειδητοποίησα ότι αυτά τα πράγματα συνεχίζονται", δήλωσε πρόσφατα το αστέρι του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών.

 "Σαφώς κάτι τεράστιο συνέβαινε στο Χόλιγουντ", δήλωσε ο Wood. "Όλα ήταν οργανωμένα."
 Αυτό για το οποίο μίλησε ο Wood είναι η αχαλίνωτη σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών-ηθοποιών, που είχε αποκαλυφθεί στο παρελθόν από τον Feldman καθώς και από τον Corey Haim.

Σε ένα επεισόδιο της τηλεοπτικής τους εκπομπής The Two Coreys, ο Haim σε μιά κρίση ειλικρίνειας ξέσπασε ισχυριζόμενος ότι ο Feldman δεν έκανε τίποτα ενώ ήξερε ότι τον βίαζε γνωστός του από την ηλικία των 14 ετών, ενώ και ο ίδιος ο Feldman παραδέχεται ότι του συνέβη το ίδιο.



Ο Corey Haim πέθανε από υπερβολική δόση τον Μάρτιο του 2010 μετά από μακροχρόνια χρήση ναρκωτικών. Οι φίλοι του δηλώνουν ότι η χρήση ναρκωτικών του Corey ήταν άμεσο αποτέλεσμα της κακοποίησής του, κατά τη δεκαετία του '80, από ένα πολύ διάσημο ηθοποιό του Χόλυγουντ.

"Τον εξαπάτησε. Ο Corey ήταν ευάλωτος και θαύμαζε αυτό το άτομο. Κανείς δεν έκανε τίποτα για να το σταματήσει ή για να τον βοηθήσει. Αντ 'αυτού, ο δράστης χρησιμοποίησε τη φήμη του για να εκφοβίσει, να απειλήσει και να σιωπήσει τους γύρω του ", δήλωσε πηγή στο Radaronline.

 Σύμφωνα με τον Corey Feldman, ο οποίος σε ένα βιβλίο έχει πει, πως τόσο ο ίδιος, όσο και ο Corey Haim κακοποιήθηκαν σεξουαλικά, ο ηθοποιός συνδέει τη σεξουαλική επίθεση στον φίλο του Corey Haims, με το θάνατό του.

 "Θα ήθελα να πω δημόσια το όνομα. Θα ήμουν ο πρώτος που θα το έκανε, αλλά η Καλιφόρνια έχει ένα καθεστώς περιορισμών που το εμποδίζει, αρκετά πειστικά μάλιστα", δήλωσε ο Corey Feldman.
 Σύμφωνα με τον οργανισμό BizParentz, το Hollywood προστατεύει στους κόλπους του περίπου 100 δραστήριους παιδοβιαστές.












ΠΗΓΗ











Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις