Η Σατανική Μουσική Βιομηχανία

Η Σατανική Μουσική Βιομηχανία 

 

 Το λογότυπο που είχε επιλεγεί για τα 46th Grammy Awards μαρτυρά ξεκάθαρα την στενή σχέση μεταξύ της σύγχρονης μουσικής βιομηχανίας και του αποκρυφισμού-σατανισμού.

Η αλήθεια είναι πως δεν περίμενα το συγκεκριμένο λογότυπο για να πειστώ για κάτι τέτοιο αφ' ης στιγμής τα πρώτα θύματα αυτής της πλεκτάνης, οι ίδιοι οι τραγουδιστές, το ομολογούν ξεκάθαρα. Τι εννοώ; Στα ίσια μας λένε, όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, πως προκειμένου να αποκτήσουν φήμη, δόξα και χρήματα δεν υπήρχε άλλος τρόπος, παρά μόνο ένα συμβόλαιο με το διάβολο. Και το κατάλληλο αντιστάθμισμα για αυτά που θα τους προσέφερε, ήταν το ξεπούλημα της ψυχής τους.

Δείτε το και θα επισημάνω μερικά πράγματα κατόπιν.



Ας ξεκαθαρίσουμε κάτι. Όταν λένε "πούλησα την ψυχή μου στον διάβολο" δεν είναι σχήμα λόγου που υποδηλώνει πως έκαναν πολλές θυσίες και ακραία πράγματα για να γίνουν διάσημοι. Διότι βλέπουμε τον Bob Dylan να κομπιάζει, να διστάζει να ομολογήσει με ποιόν έκανε συμβόλαιο. Δεν μιλάει μεταφορικά όταν αναφέρεται σε ένα ον που δεν είναι αυτού του κόσμου. Τον αποκαλεί μάλιστα και αρχηγό, αφού ο διάβολος είναι ο Μέγας Αρχιτέκτων του ψεύτικου Σύμπαντος.
Η Nicki Minaj από την άλλη  φαίνεται να ομολογεί ότι είναι υπό δαιμονική κατάληψη, αφού μιλάει για ένα ον (αναμφίβολα δαίμονα) που άρχισε να ζει μέσα της, το οποίο είναι γεμάτο με μίσος και κακία και την αναγκάζει να κάνει και να ξεστομίζει πράγματα που δεν θέλει.
 Ας πάμε σε ένα άλλο βίντεο που συγκρίνει διάσημους καλλιτέχνες, όσον αφορά την εμφάνιση τους, στην απαρχή της καριέρας τους ή σε μικρή ηλικία σε σχέση με την τωρινή περίοδο της παγκόσμιας φήμης τους.
Παρατηρείστε πόσο πολύ προς το χειρότερο αλλάζει ο άνθρωπος μετά την επαφή του με τον αποκρυφισμό-σατανισμό που τον κάνει υποχείριο του και τον διαφθείρει, προσφέροντας του υλικές απολαύσεις και μία ψευδαίσθηση δύναμης και επιτυχίας στον ψεύτικο αυτό κόσμο. Ξεχνούν οι καημένοι άνθρωποι την τακτική των δαιμόνων που σου προσφέρουν σαν δέλεαρ ο,τιδήποτε λαχταράς και τη στιγμή που βρίσκεσαι στο απώγειο της απατηλής ευτυχίας σε κατακρημνίζουν απότομα και καταστροφικά για να σε οδηγήσουν στην απελπισία, στην απόγνωση και στην χειρότερη περίπτωση στην αυτοκτονία και στην απώλεια.



Το αθώο και καθαρό παιδικό βλέμμα αντικαταστάθηκε από ένα βλοσυρό βλέμμα κακίας, φθόνου και μίσους, κλασσικά χαρακτηριστικά των δαιμόνων......
   Για να κλείσουμε, τα βιντεοκλίπ των τραγουδιστών αυτών βρίθουν από μασονικά σύμβολα και η θεματολογία τους, άκρως ενοχλητική και ακαλαίσθητη για τον φυσιολογικό θεατή, μπορεί να περιλαμβάνει από απαλό πορνό, μέχρι και σατανικές τελετουργίες. Ναρκωτικά, σεξ και λεφτά είναι το τρίπτυχο της σύγχρονης μουσικής βιομηχανίας και σπάνια λείπουν από τα τραγούδια.



Προσοχή λοιπόν, ο διάβολος έχει πολλά ποδάρια και καιροφυλακτεί έτοιμος να παρασύρει τους ανθρώπους με μεθόδους φαινομενικά αθώες, όπως η μουσική. Εκατομμύρια άνθρωποι έχουν σαν ινδάλματα αυτούς τους καλλιτέχνες, που έχουν χάσει το δρόμο τους, και προσπαθούν να τους μιμηθούν και να τους μοιάσουν υιοθετώντας έτσι λάθος πρότυπα. Θέτουν ως στόχο στην ζωή τους τον πλουτισμό, την καλοπέραση και την απόκτηση δύναμης και δεν ακολουθούν το μόνο αληθινό παράδειγμα προς μίμηση, τον Σωτήρα μας Ιησού Χριστό, που μας κάλεσε να απαρνηθούμε τον κόσμο αυτό του διαβόλου και όσα μας προσφέρει και να ζητάμε μόνο την Βασιλεία των Ουρανών. Ο αόρατος πόλεμος συνεχίζεται. Καλή αντάμωση στην φωτεινή πατρίδα αδέλφια.









ΠΗΓΗ





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις