Security παρών στη σφαγή του Λας Βέγκας εξαφανίστηκε λίγο πριν μιλήσει ζωντανά στις κάμερες και αγνοείται

 


Ο ειδικός φρουρός Jesus Campos που εργαζόταν ως σεκιούριτι στο ξενοδοχείο Mandalay Bay την ημέρα της σφαγής στο Λας Βέγκας και πυροβολήθηκε, εξαφανίστηκε
την περασμένη εβδομάδα στιγμές πριν σπάσει την σιωπή του μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες και αγνοείται από τότε, μεταδίδει το Fox News.


Όπως αναφέρει το Fox News, ο David Hickey της ένωσης Επαγγελματιών Ασφάλειας, Αστυνομίας και Πυροσβεστών της Αμερικής (SPFPA), στην οποία ο Campos είναι μέλος, δήλωσε στους δημοσιογράφους την Παρασκευή ότι έλαβε ένα μήνυμα την προηγούμενη νύχτα που έλεγε ότι ο Campos μεταφέρθηκε σε μια μονάδα υγείας Άμεσης Φροντίδας της UMC, αν και δεν διευκρίνησε από ποιόν προερχόταν το μήνυμα.
Όμως ένας εκπρόσωπος της Άμεσης Φροντίδας της UMC, η οποία έχει οκτώ τοποθεσίες σε όλη την περιοχή του Λας Βέγκας, δήλωσε στη Fox News τη Δευτέρα ότι δεν είχαν “ακούσει τίποτα” σχετικά με την επίσκεψη του Campos.


Ο Hickey είπε ο Campos είχε ζητήσει να μιλήσει δημόσια και ήθελε να πει την ιστορία του.
“Τις τελευταίες τέσσερις μέρες ετοιμαζόταν … είχαμε συνάντηση με αξιωματούχους της MGM και αφού η συνάντηση αυτή τελείωσε μιλήσαμε για τις συνεντεύξεις, πήγαμε σε ιδιωτικό χώρο και όταν βγήκαμε, ο κ. Campos είχε φύγει”, δήλωσε ο Hickey στους δημοσιογράφους, σύμφωνα με το Fox 5 Las Vegas.
 
“Αυτή τη στιγμή ανησυχώ για το πού βρίσκεται το μέλος μου και για την κατάστασή του. Είναι εξαιρετικά ασυνήθιστο”, δήλωσε ο Hickey την Παρασκευή.
Η αστυνομία λέει ότι ο Jesus Campos πυροβολήθηκε λίγο πριν ο σκοπευτής σκοτώσει 58 άτομα στο μουσικό φεστιβάλ στο Λας Βέγκας – αν και η ακολουθία των γεγονότων εξακολουθεί να βρίσκεται σε αμφισβήτηση.
Ο Campos φωτογραφήθηκε για τελευταία φορά δημοσίως στις 10 Οκτωβρίου, δεχόμενος ένα βραβείο “SPFPA Hero Award” για γενναιότητα στη γραμμή του καθήκοντος, ενώ ήταν για δείπνο με τον Hickey και άλλους σε ένα εστιατόριο στο Λας Βέγκας.
Στο μεταξύ οι ποικίλες εκδοχές γεγονότων μαζί με τις αντιφατικές δηλώσεις του ιδιοκτήτη του Mandalay Bay MGM Resorts International, έθεσαν υπό αμφισβήτηση το τι συνέβη πραγματικά τη νύχτα της σφαγής.
Σε μια ενημέρωση Τύπου, ο Σερίφης Τζο Λομπάρντο δήλωσε ότι «προσβάλλεται» από τις επικρίσεις που δέχτηκε το Τμήμα Μητροπολιτικής Αστυνομίας του Λας Βέγκας (LVMPD) για το σκοτεινό χρονοδιάγραμμα του περιστατικού.
“Δεν υπάρχει συνωμοσία μεταξύ του FBI, μεταξύ της LVMPD και της MGM. Κανείς δεν προσπαθεί να κρύψει τίποτα σε σχέση με αυτή την έρευνα”, είπε.









ΠΗΓΗ















Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις