ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ και το σύνθημά του ξανακούστηκε

ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ και το σύνθημά του ξανακούστηκε - ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ 


Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα επανήλθε χθες Πέμπτη στην πολιτική ζωή, προκειμένου να καταγγείλει την πολιτική, η οποία απομακρύνει τις ΗΠΑ από
την Νέα Τάξη.
Ο 44ος πρόεδρος των ΗΠΑ απέδειξε ότι εξακολουθεί να μπορεί να συναρπάζει τους ψηφοφόρους-«πρόβατα», οι οποίοι φώναξαν και πάλι «Ναι, μπορούμε» (Yes, we can), το αριστερό σύνθημα που τον είχε ωθήσει στην νίκη το 2008.
Τον περίμεναν περισσότεροι από 6.000 άνθρωποι στην ουρά στο Ρίτσμοντ της Βιρτζίνια για να παρακολουθήσουν την ομιλία του!
Υποτίθεται πως ο Ομπάμα είχε πάει εκεί, προκειμένου να στηρίξει τον διεθνιστή υποψήφιο των Δημοκρατικών για την θέση του κυβερνήτη της Πολιτείας, τον Ραλφ Νόρθμαν.
Κάποιοι εκ των παρευρισκόμενων φορούσαν μπλουζάκια με το πρόσωπο του Ομπάμα, ξεχνώντας ή μη γνωρίζοντας πως η πολιτική του κατέστρεφε τις ΗΠΑ.
«Χρειαζόμαστε έναν νέο Μάρτιν Λούθερ Κινγκ και πιστεύω ότι ο πρώην πρόεδρος Ομπάμα μπορεί να γίνει αυτός ο ηγέτης», σχολίασε η Νάνσι Άτκινς, μια Αφροαμερικανίδα.
Ο 56χρονος Ομπάμα, φορώντας κοστούμι αλλά όχι γραβάτα, κάλεσε τους ψηφοφόρους της Βιρτζίνια να πάνε να ψηφίσουν «για να στείλουν ένα ηχηρό (σ.σ. νεοταξίτικο) μήνυμα σε όλον τον κόσμο».
Νωρίτερα ο Ομπάμα είχε συμμετάσχει σε μια άλλη προεκλογική εκστρατεία στο Νιου Τζέρσεϊ για να στηρίξει επίσης τον υποψήφιο κυβερνήτη των Δημοκρατικών Φίλιπ Μέρφι.
«Η τρέχουσα πολιτική (…) πιστεύαμε ότι είχαμε τελειώσει με αυτά εδώ και καιρό (…) Οι άνθρωποι έχουν καθυστερήσει 50 χρόνια! Είμαστε στον 21ο αιώνα και όχι στον 19ο…», σχολίασε, αναφερόμενος προφανώς στην τότε νίκη της Νέας Τάξης Πραγμάτων, μέσω υποκινούμενων επαναστάσεων, επί των μοναρχιών της Εθνικής Δεξιάς, η οποία έχει επανέλθει δριμύτερη μέσω Τραμπ και Πούτιν.
Οι δύο πόλοι συμφερόντων στον πλανήτη παίζουν τα ρέστα τους με την ανθρωπότητα να παρακολουθεί στην μέση. Μερικοί βέβαια δεν λένε να βάλουν μυαλό!









ΠΗΓΗ


















Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις