Σχέδιο προστασίας της Ιερουσαλήμ, ποιοι το ετοιμάζουν

Μόνο στο el.gr: Σχέδιο προστασίας της Ιερουσαλήμ, ποιοι το ετοιμάζουν 


Η ισραηλινή κυβέρνηση ξεκινά καμπάνια, προκειμένου να «προστατεύσει την Ιερουαλήμ στην παγκόσμια αρένα», ως αντίδραση τις επιθέσεις των Ηνωμένων Εθνών, τα οποία θέλουν να
θέσουν, εκ μέρους της Νέας Τάξης, την «ιερή πόλη» υπό διεθνή διοίκηση, όπως μόνο εδω τόσον καιρό διαβάζετε.

Την έναρξη της «καμπάνιας προστασίας» ανακοίνωσε ο υπουργός υποθέσεων και κληρονομιάς της Ιερουσαλήμ, Ze’ev Elkin, μιλώντας μάλιστα σε χριστιανούς δημοσιογράφους, την περασμένη Δευτέρα.

«Η Ιερουσαλήμ βρίσκεται κάτω από πρωτόγνωρη επίθεση», σημείωσε ο Elkin, αναφερόμενος στην απόφαση της UNESCO, η οποία αρνείται την κυριαρχία του Ισραήλ στα Ιεροσόλυμα.

«Σήμερα η Ιερουσαλήμ είναι στο μάτι του κυκλώνα, κάτω από πρωτόγνωρη επίθεση, η οποία απορρέει από την κακεντρέχεια και την άγνοια και προσπαθεί να ξαναγράψει την ιστορία της πόλης και να διαγράψει τους βαθείς δεσμούς της με τον εβραϊκό λαό», ανέφερε χαρακτηριστικά και συνέχισε κάνοντας νύξη και στους χριστιανούς:

«Αυτή η επίθεση δεν στρέφεται μόνο κατά των εβραϊκών ριζών της Ιερουσαλήμ αλλά και κατά των θεμελίων της χριστιανικής πίστης», τόνισε παραπέμποντας φυσικά στην Παλαιά Διαθήκη, η οποία έχει εισαχθεί κακώς στην χριστιανική πίστη, η οποία... «γεννήθηκε εκεί», σύμφωνα πάντα με τον υπουργό του Ισραήλ.



Ο Elkin κατήγγειλε τις αποφάσεις της UNESCO ως «πολιτικά καθοδηγούμενες προσπάθειες να παρουσιαστεί η πόλη «ιερή μόνο για το Ισλάμ και τα αραβικά έθνη».
Ως απάντηση, είπε, το υπουργείο του ετοιμάζει μαζί με το υπουργείο Εξωτερικών της χώρας ένα σχέδιο, με σκοπό να «προστατευτεί η ιστορική και πνευματική θέση της Ιερουσαλήμ από τους εχθρούς της παγκόσμιας αρένας», εννοώντας προφανώς τους παγκοσμιοποιητές της Νέας Τάξης.

Το σχέδιο περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, την παρουσία στην Ιερουσαλήμ διανοούμενων, επιστημόνων, ιστορικών, νομικών και πολλών άλλων που θα ισχυριστούν πως η Ιερουσαλήμ είναι εβραϊκή.

Αναμένουμε τις όποιες εξελίξεις και περισσότερες λεπτομέρειες για το σχέδιο, το οποίο ήδη οργανώνεται εντός Ισραήλ.






ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις