Η ΕΕ ίδρυσε επιτροπή για την γενοκτονία κατά των Τσάμηδων στην Ελλάδα! Θέλουν να μας «φυτέψουν» χιλιάδες Μουσουλμάνους Αλβανούς εντός χώρας

 


Ξεπουλάει  την χώρα κάθε μέρα το πολιτικό μας σύστημα ενώ ο λαός  παλεύει με τα καθημερινά του δυσβάσταχτα οικονομικά προβλήματα , αλλά οι εχθροί μας «χορεύουν» και
τώρα μας ετοιμάζουν να μας κατηγορήσουν για γενοκτονία κατά των Αλβανών , με ευρωπαϊκή βοήθεια μάλιστα.   

Στην ουσία θέλουν να μας «φυτέψουν» με δόλιο τρόπο χιλιάδες Αλβανούς μουσουλμάνους εντός  Ελλάδος.
Συγκεκριμένα ο αλβανικός τύπος αναφέρει ότι «μετά από αιώνες και δεκαετίες συστηματικής βίας και της ανισότητας,  γενοκτονία, μαζικές απελάσεις και την εξαφάνιση των Αλβανών που κυριαρχούσαν στο ελληνικό κράτος, δίνεται τέλος από την Ευρώπη και τον κόσμο, και έχει αρχίσει η  διερεύνηση του μακάβριου εγκλήματος  κατά Τσάμηδων και Αρβανιτών».
Πάνω από 3,5 εκατ Αρβανίτες , και περίπου 500 χιλιάδες Τσάμηδες  φέρονται   μέσω των εκπροσώπων τους, ότι θα καταθέσουν για τα ελληνικά εγκλήματα, τα οποία οι ίδιοι έχουν βιώσει κατά τη διάρκεια και στο τέλος του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου, ενώ η ειδική επιτροπή που έχει συσταθεί ειδικά, συλλέγει τα  γεγονότα αυτές τις μέρες, με συνεντεύξεις από οικογένειες Τσάμηδων  στην Αλβανία,  τώρα και στην Ελλάδα, για να αποκαλύψει εμπιστευτικές πηγές.
«Οι Αλβανοί, είναι η κύρια δύναμη στη δημιουργία του ελληνικού κράτους, δεν τους πρόδωσαν  πριν από σχεδόν δύο αιώνες( 1821) , αλλά στη συνέχεια υπέστησαν  πρωτοφανείς φρικαλεότητες ενώ η καταπίεση συνεχίζεται και σήμερα, παρά το γεγονός ότι η Ελλάδα είναι μέλος της ΕΕ εδώ και δεκαετίες, και για σχεδόν έναν αιώνα ανήκει στο ΝΑΤΟ. Ώρα για δικαιοσύνη από την  Ευρώπη, σε μια χώρα που το αλβανικό όνομα απαγορεύεται δια της βίας και της τρομοκρατίας», συνεχίζει η αλβανική εφημερίδα .
Στις 27 Ιουνίου του τρέχοντος έτους η συνέλευσης του UNPoA που πραγματοποιήθηκε στο Εδιμβούργο στην Σκωτία πέρασε ένα ψήφισμα για τους Τσάμηδες , στο οποίο αναφέρεται η πολιτική και οι ανθρώπινες συνθήκες για την επιστροφή των Τσάμηδων  στο έδαφός της γενοκτονίας τους, ενώ θα ζητηθεί από την Ελλάδα η παράγραφο 6 του ψηφίσματος που αφορά  το δικαίωμα των Τσάμηδων,   Αρβανιτών στην δημιουργία  πολιτικών οργανώσεων  και στο δικαίωμα για τη δημιουργία ενός ανεξάρτητου Τσάμικου κράτους.
Το ψήφισμα εγκρίθηκε ομόφωνα από 110 κράτη-μέλη και άνοιξε το δρόμο για άλλα  ανάλυση από την ΕΕ, τον ΟΗΕ και την Γερουσίας των ΗΠΑ.
Η συνέλευσης του UNPoA στο Εδιμβούργο, επίσης, επισημοποίησε ότι το ζήτημα των Τσάμηδων είναι «ζωντανό», επηρεάζει την  συνείδηση ​​του ευρωπαϊκού πολιτισμού και αναζητά λύσεις σταθερές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του  αλβανικού τύπου, οι  Αλβανοί ετοιμάζονται πιθανότατα με τουρκική προτροπή και υπόγεια στήριξη, να  αιματοκυλίσουν και πάλι  τα Βαλκάνια, με την «φωτιά» να φτάνει ακόμη και εντός Ελλάδος, για την δημιουργία κράτους Τσαμουριάς σε τρία κράτη ( Ελλάδα-Μαυροβούνιο-ΠΓΔΜ).
Το «φωνάζουν» άλλωστε οι Αλβανοί παντού , σε γήπεδα, σε δηλώσεις πολιτικών σε συνεντεύξεις , σε πορείες .
Ο αυτοαποκαλούμενος  πρόεδρος των Τσάμηδων ( δεν έχει σχέση με το κόμμα των Τσάμηδων στην Αλβανία , αλλά με όλους τους Τσάμηδες στα Βαλκάνια)  ανέφερε συγκεκριμένα ότι  τα κράτη στην περιοχή απελευθερώθηκαν με πόλεμο αρχικά και μετά με διακρατικές συμφωνίες  έγιναν ανεξάρτητα κράτη  (Σλοβενία, Βοσνία, Κροατία, Κοσσυφοπέδιο τα τελευταία χρόνια, Μαυροβούνιο, ΠΓΔΜ, κλπ).
Επίσης ο Λάτω θέτει   θέμα   και για τους Αρβανίτες τόσο στην Ελλάδα όσο και αλλού , δηλώνοντας ότι αυτοί είναι Αλβανοί στην καταγωγή.
Πρόκειται για τις γνωστές ανιστόρητες ιστορίες που αναπαράγονται πολύ πιο έντονα το τελευταίο διάστημα με προτροπή από άλλη χώρα ( Τουρκία) , η οποία είναι και η μόνη μετά τους Αλβανούς που έχει συμφέρον να «ξανα-ανακατευτούν» τα Βαλκάνια με σκοπό να να επεκτείνει την επιρροής της για την δημιουργία της νέας Οθωμανικής αυτοκρατορίας.
Ο Z.Lato και η ομάδα του είναι σίγουροι ότι θα εφαρμόσουν το σχέδιο αυτό , και ότι η μοίρα των Αλβανών θα αλλάξει για πάντα στα Βαλκάνια.
Μάλιστα ο τύπος της γειτονικής χώρας παρουσιάζει χάρτες από την εποχή του Γεωργίου Καστριώτη , Έλληνα ήρωα της εποχής του ύστερου Βυζαντίου, τον οποίο οικειοποιήθηκαν  οι Αλβανοί ως δικό τους εθνικό ήρωα , από που όμως ;
Ο Λάτω τόνισε  ότι υπάρχει ενδιαφέρον για τους  Αλβανούς που ζουν σε  τρεις χώρες και θα είναι σε θέση να προσφέρουν στον «κόσμο μια στρατιά από δύο εκατομμύρια στρατιώτες» . Δηλώνει επίσης ότι εργάζεται για την δημιουργία  ενός νέου  κράτους της Τσαμουριάς που θα είναι το τρίτο αλβανικό κράτος μετά την Αλβανία, και το Κοσσυφοπέδιο στα Βαλκάνια, η συνέχεια έχει την δημιουργία της Μεγάλης Αλβανίας.

Από ανατολάς οι Τούρκοι έρχονται να πάρουν το μισό Αιγαίο, από Βορρά οι Σκοπιανοί μας απειλούν να δεχθούμε όνομα με την λέξη Μακεδονία στην ονομασία, και από ΒΔ οι Τσάμηδες απειλούν με προσάρτηση της ελληνικής Ηπείρου.
Τους υπενθυμίζουμε ότι οι αληθινοί Έλληνες   είναι πιστοί στις παραδόσεις τους , την θρησκεία τους και την ιστορία τους…ότι και να λένε κάποιοι…και θα πράξουν για ακόμη μια φορά το καθήκον τους όποτε απαιτηθεί, για αυτό να μην αμφιβάλλουν σε καμία περίπτωση.








ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις