ΕΥΤΥΧΩΣ Υπάρχουν και κάποιοι που αντιδρούν...ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν ειναι Ελληνες

Επιτέλους! Υπάρχουν και κάποιοι που αντιδρούν (ΒΙΝΤΕΟ)


Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι, κυρίως γυναίκες, βροντοφώναξαν υπέρ της ποινικοποίησης της άμβλωσης, σε ένα κύμα διαδηλώσεων που αποδεικνύει πως ακόμη και σήμερα υπάρχει
η ελπίδα της αντίστασης.
Πρόκειται για το ετήσιο "Κίνημα για τη ζωή" της Ιρλανδίας στο Δουβλίνο όπου συγκέντρωσε πάνω από 70.000 διαδηλωτές το Σάββατο, ζητώντας την προστασία της Όγδοης Τροποποίησης του Συντάγματος, η οποία απαγορεύει την έκτρωση.
Ο David Quinn, ιδρυτής και διευθυντής του Ινστιτούτου Θρησκευμάτων και Κοινωνίας, δήλωσε ότι η τεράστια προσέλευση στην πορεία στέλνει ένα πολύ ισχυρό μήνυμα στην κυβέρνηση ότι θα συναντήσουν τεράστια αντίσταση στην εκστρατεία τους για την αποποινικοποίηση των αμβλώσεων.
Μεγάλες ομάδες υπέρ της ζωής συνεργάστηκαν για να διοργανώσουν την εκδήλωση, όπως το Ινστιτούτο Ζωής, η Άμυνα της Νεολαίας και ο Όμιλος Precious Life της Βόρειας Ιρλανδίας.
Ο Niamh Ui Bhriain του Ινστιτούτου Ζωής, ένας από τους διοργανωτές της πορείας, δήλωσε ότι η πορεία ήταν η «πραγματική Συνέλευση των Πολιτών».
"Αυτή είναι μια απίστευτη, ισχυρή μέρα, όταν μαζικά πλήθη απλών ανθρώπων αποδείχτηκαν να σώσουν την 8η τροποποίηση του Συντάγματος, να πούμε όχι στην άμβλωση και ναι στη Ζωή.  Περιμέναμε 50.000 συμμετέχοντες , αλλά η προσέλευση ήταν πέραν κάθε προσδοκίας".
"Δεν πρέπει να καταργήσουμε το δικαίωμα στη ζωή", αποτελούσε το κύριο σύνθημα των διαδηλωτών, σε μία κίνηση που αν μη τι άλλο αποτελεί "κόκκινο πανί" για τη Νέα Τάξη.









ΠΗΓΗ















Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις