Ξεφτιλίστηκε η φυλλάδα των Συντακτών: Παρουσιάζει ως «προσφυγόπουλα» ένα σωρό από μαντράχαλους λαθρομετανάστες!


Πατώντας με συνέπεια πάνω στα χρόνια δεδομένα παραπληροφόρησης της «μεγάλης των Ψαράδων σχολής», ο «νεοσσός» της «αντιφασιστικής» δημοσιογραφίας στην Εφημερίδα των
εθνομηδενιστών, των τρομοκρατών και του
κατηγορούμενου για παιδεραστία, ξαναχτύπησε.
Ο λόγος για τον Γιάννη (ή Γιαννάκη…) Μπασκάκη, ο οποίος μαζί με κάποια άλλη συνεργάτη του έγραψαν ένα ακόμη ανιαρό, άνοστο και γελοίο «αντιφασιστικό» κείμενο, το οποίο από τον τίτλο «Στο σχολείο τα προσφυγόπουλα στην απομόνωση ο ρατσισμός» και μόνο δείχνει ότι η «σοβαρότητά» του αποτελεί το αποτέλεσμα της επιρροής τόσο των κατά καιρούς κειμένων του ζεύγους Ψαρρά (Δημήτρης - Άντα) όσο και των φαιδρών ανακοινώσεων των γνωστών γραφικών, περιθωριακών και παρακμιακών που παριστάνουν το «αντιρατσιστικό κίνημα».
Δεν θα σταθούμε στο περιεχόμενο του κειμένου, το οποίο δεν κάνει τίποτα άλλο από το να αναπαράγει την γνωστή κουραστική και χιλιοπαιγμένη κασέτα, με την χρήση των ίδιων και των ίδιων λέξεων και χαρακτηρισμών. Θα σταθούμε μόνο στην φωτογραφία που κοσμεί το κείμενο, η οποία έχει ως λεζάντα το ότι «Τα προσφυγόπουλα από τη δομή του Σχιστού θα πάνε σχολείο θέλουν – δεν θέλουν οι φασίστες».
Φαίνεται ότι ο «αντιρατσισμός» και ο μάχιμος (σε καλσόν…) «αντιφασισμός» δημιουργεί… καταρράκτη στα μάτια, καθώς η φωτογραφία, η οποία υποτίθεται δείχνει «τα προσφυγόπουλα», στην πραγματικότητα απεικονίζει ένα σωρό από μαντράχαλους! Βεβαίως, η γελοιότητα αποτελούσε ανέκαθεν το μόνιμο περιεχόμενο των πολύ «φτηνών» σε περιεχόμενο γραπτών του εν λόγω «νεοσσού» (με όποιον/α δάσκαλο καθίσεις…).
Αυτή την φορά, όμως, επέλεξε και σχετική φωτογραφία για να αποδείξει σε τι σημείο αυτοεξευτελισμού και γελοιοποίησης οδηγεί το τυφλό μίσος εναντίον της Ελληνικότητας και του Πολιτικού Φορέα που την εκφράζει στο Κοινοβούλιο. Να τον συγχαρούμε, λοιπόν, που προκαλεί και πάλι τον γέλωτα, με την τόσο αποκαλυπτική φωτογραφία, και εις ό,τι αφορά την κοσμητική λεζάντα και το… τσαμπουκαλίδικο ύφος της, να πάει να τα πει αλλού!






ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις