Νέο ΒΙΝΤΕΟ: Ετοιμάζουν πραξικόπημα τύπου Ουκρανίας στην Ουάσινγκτον

Νέο ΒΙΝΤΕΟ: Ετοιμάζουν πραξικόπημα τύπου Ουκρανίας στην Ουάσινγκτον


Η μέρα της ορκωμοσίας του Ντόναλντ Τραμπ πλησιάζει και σας δειξαμε  βίντεο ντοκουμέντο από Undercover δημοσιογράφους, στο οποίο εμφανίζονται αριστεριστές τρομοκράτες να
σχεδιάζουν σαμποτάζ κατά της ορκωμοσίας Τραμπ με κίνδυνο φυσικά να κινδυνεύσει η σωματική ακεραιότητα όσων παρίστανται και με πιθανότητα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, την κατάρρευση ολόκληρης της Ουάσιγκτον.



Σε δεύτερο βίντεο που δόθηκε σήμερα στην δημοσιότητα, βλέπουμε αριστεριστή επικεφαλής να δίνει εντολές και συμβουλές, προκειμένου να μπλοκαριστούν σημεία εισόδου στην αμερικανική πρωτεύουσα από γέφυρες και αυτοκινητόδρομους αλλά και να παύσει η λειτουργία του μετρό!



Την ίδια ώρα, από την Μόσχα, ο Πρόεδρος της Ρωσίας προειδοποιεί, σύμφωνα με το Ria Novosti, πως ο Ντόναλντ Τραμπ κινδυνεύει να ανατραπεί μέσω πραξικοπήματος, καθώς υπάρχουν δυνάμεις που θέλουν να τον εμποδίσουν από το να αναλάβει το αξίωμα του Προέδρου.
Την είδηση επικαλούνται και γερμανικά μέσα ενημέρωσης.
Πρόκειται για τις ίδιες δυνάμεις της Νέας Τάξης, οι οποίες έδρασαν στο  Μαϊντάν της  Ουκρανίας και το ίδιο μπορούν  να οργανώσουν  και στην Ουάσιγκτον, τόνισε σε συνέντευξη Τύπου ο «Τσάρος».
Σύμφωνα με τον Πούτιν οι δυνάμεις αυτές:
  • Θέλουν να υπονομεύσουν  την νομιμότητα του εκλεγμένου προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών.
  • Θέλουν να δέσουν  τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο χειροπόδαρα» στην εκπλήρωση των υποσχέσεων που έδωσε  κατά την διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας και ανατρέπουν τα σχέδια της Νέα Τάξης, συμπληρώνουμε εμείς.
«Η απερχόμενη  ελίτ "έχει εκπαιδευτεί » στο Κίεβο και είναι έτοιμη  να κάνει  ένα «Μαϊντάν" στην Αμερική, για να μην δώσει την δυνατότητα στους Ρεπουμπλικάνους να αναλάβουν  καθήκοντα», υπογραμμίζει ο Πούτιν.







ΠΗΓΗ

























Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις