Συναγερμός ακόμα και στα ψυγεία περιπτέρων λόγω «μεταναστών»

ΒΙΝΤΕΟ: Συναγερμός ακόμα και στα ψυγεία περιπτέρων λόγω «μεταναστών»


Πλέον στα νησιά που έχουν γεμίσει με μουσουλμάνους «μετανάστες», τα περίπτερα προστατεύονται με συστήματα συναγερμού και κάμερες ασφαλείας.
Οι κλοπές και οι διαρρήξεις
έχουν πολλαπλασιαστεί και οι περιπτεριούχοι αναγκάστηκαν  να καταφύγουν στις λύσεις της ηλεκτρονικής ειδοποίησης και καταγραφής, για να σώσουν την περιουσία τους από τους αλλοδαπούς κυρίως κλέφτες και διαρρήκτες.
«Θα έπρεπε να έχω και κάμερες, αλλά χρειάζονται χρήματα που δεν έχω», δηλώνει. «Όμως με βοηθάνε πρόσφυγες. Επιτρέπω σε συγκεκριμένους που γνωρίζω καλά πιά,  να  χρησιμοποιούν το δίκτυο  interνet του περιπτέρου όλες τις  ώρες που λειτουργώ και αυτοί με ειδοποιούν όταν με κλέβουν. Πριν από μέρες πήραν κυνήγι και έπιασαν ένα που μου είχε κλέψει αναψυκτικά», αναφέρει περιπτεράς από την Χίο.
«Αύξησα τα σημεία ελέγχων,  με έκλεψαν το καλοκαίρι του 2016 και  φοβόμαστε πολύ πλέον. Η βραδινή βάρδια στην 24ωρη λειτουργία μας  είναι πολύ επικίνδυνη», τονίζει η Σοφία Μιχαηλίδου, ιδιοκτήτρια επίσης περιπτέρου.
«Έως τώρα είχα μόνο κάμερες, αλλά αναγκαστικά έβαλα και συναγερμό στο ψυγείο των αναψυκτικών. Με έχουν κλέψει πολλές φορές. Προχτές ήμουνα μέσα στο περίπτερο, χτύπησε ο συναγερμός, έτρεξα αλλά δεν πρόλαβα την  τσιγγάνα που μου έκλεψε μπύρες», αναφέρει έτερος περιπτεράς.
Όπως αναφέρει το Politischios.gr, τα θύματα δηλώνουν ότι η κατάσταση χειροτερεύει, νοιώθουν απροστάτευτοι  και αγωνιούν για τις εξελίξεις που θα ακολουθήσουν.



Αλλά και στο κέντρο της Αθήνας υπάρχουν τεράστια προβλήματα με τους μουσουλμάνους «μετανάστες».
Ληστεύουν και χτυπούν ακόμα και ηλικιωμένες γυναίκες με 5 ευρώ στην τσέπη.
Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι συμβαίνει:










ΠΗΓΗ







































Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις