ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΧΕΙ ΜΕΛΑΜΨΟΥΣ, ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ κ' ΚΛΩΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ...


 
Ενα απο τα παγκοσμια σχεδια των εχθρων του ανθρωπου, ειναι να διαρρεουν πληροφοριες με σκοπιμο τροπο, ετσι ωστε να γινονται αποδεκτα απο την μεγαλη μαζα. Η πληροφορια οτι τα επομενα χρονια, οι γενιες που θα υπαρξουν,θα φερουν το μελαμψο χρωμα στον πλανητη στην πλειοψηφια του, ηταν γνωστη απο την δεκαετια 80. Η αναμιξη των πληθυσμων θα εφερνε αυτο το αποτελεσμα. Σημερα, με ολο αυτον τον σκοπιμο-μεταφερομενο εμβολισμο ΞΕΝΙΣΤΩΝ απο την μαυρη ηπειρο, εχουν αρχισει και υλοποιουν το σχεδιο των.
Ενα ακομη σχεδιο, ειναι και η κλωνοποιηση των ανθρωπων, σε πρωτη φαση. Η δειλα-δειλα(τότε) εξαπλωση της ομοφυλιας και το ''σπρωξιμο'' της αποδοχης της απο την κοινωνια, ακομα και με νομο,εκει στοχευει.Τα παγκομια σχεδια εφαρμοζονται με δουρειους τροπους ωστε η μαζα των ανθρωπων να μην αντιδρα. Εαν αντιδρας ΕΡΧΕΣΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ που ψηφισαν. Το επομενο σχεδιο ειναι το περιβοητο τσιπακι που αρχισε καπου στις ΗΠΑ και εξαπλωνεται σε ολη την γη,περιμενε οπου ναναι θα φανει και εδω. Βασικα τα σχεδια αυτα ανηκουν σε μια αλλη εποχη, αλλα ειχαν θαφτει μετα την ηττα των εχθρων του ανθρωπου. 
Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΣΥ-ΕΓΩ-ΟΛΟΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ - ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΔΙΧΩΣ ΕΝΟΧΕΣ - Η ΑΠΑΘΕΙΑ ΔΕΝ ΩΦΕΛΗΣΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ - ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ - ΠΟΛΕΜΗΣΕ - ΜΗΝ ΣΚΥΒΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ - ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΘΕΩΝ ΚΑΙ ΗΡΩΩΝ!!!
 
 
 
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις