Ρωσικά ΜΜΕ: «Το τροχαίο ήταν σχέδιο δολοφονίας του Πούτιν»

Ρωσικά ΜΜΕ: «Το τροχαίο ήταν σχέδιο δολοφονίας του Πούτιν»-ΒΙΝΤΕΟ 

 

Τα ρωσικά ΜΜΕ με εκτενή ρεπορτάζ αναφέρονται στο τροχαίο δυστύχημα

που συνέβη πριν λίγες μέρες το οποίο κόστισε τη ζωή του αγαπημένου σοφέρ του Ρώσου προέδρου, ο οποίος οδηγούσε το προεδρικό αυτοκίνητο σε δρόμο ταχείας
κυκλοφορίας.
Σύμφωνα με τις αναφορές, ο ρωσικός τύπος πίσω από το τροχαίο βλέπει ξένο δάκτυλο και κάνει λόγο για ξένους πράκτορες που ήθελαν να δώσουν «μήνυμα» στον Πούτιν, ενώ επισημαίνουν πως επρόκειτο για ευρύτερο σχέδιο δολοφονίας.
Αστυνομία και ρωσικές Αρχές υπογραμμίζουν ότι το τροχαίο αποτελεί παράξενη σύμπτωση καθώς το αυτοκίνητο έπεσε μετωπικά επάνω στην προεδρική "Μερσεντές" και με τεράστια ταχύτητα.
Ο Β.Πούτιν είχε αποβιβαστεί λίγα λεπτά πριν από την προεδρική λιμουζίνα και δεν επέβαινε στο αυτοκίνητο που σμπαραλιάστηκε.
Μάλιστα, είναι παράξενο το γεγονός πώς ο οδηγός του άλλου αυτοκινήτου είχε αναπτύξει τέτοια ταχύτητα σε αυτό το σημείο αλλά και πώς παρεξέκλινε της πορείας της η προεδρική λιμουζίνα.
Ήδη οι αρχές ερευνούν το ενδεχόμενο της δολιοφθοράς, ενώ η ανάλυση από το βίντεο που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας, δείχνει ξεκάθαρα το συμπέρασμα ότι η μαύρη Μερσεντές είχε στοχοποιήσει τη θωρακισμένη BMW του Πούτιν.
Τα ρωσικά ΜΜΕ μιλούν για ««σχέδιο δολοφονίας του Βλαντιμίρ Πούτιν, το οποίο εκτελέστηκε από ξένους πράκτορες». Πολλά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι πιθανότατα επρόκειτο για «μήνυμα» που ήθελαν να στείλουν στον Ρώσο πρόεδρο, ενώ η ταυτότητα του οδηγού που έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο του Ρώσου προέδρου ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή, ο οποίος νοσηλεύεται.
Σύμφωνα με κάποια ΜΜΕ το (πιθανό) σχέδιο δολοφονίας του Πούτιν έχει οργανωθεί από Δυτικούς πράκτορες που δρουν εντός της Μόσχας, ενώ το το Millennium Report αναφέρει ότι το σχέδιο περιλαμβάνει και την εξουδετέρωση των έμπιστων του Β.Πούτιν και για αυτό επέλεξαν να σκοτώσουν τον έμπιστο οδηγό του.









ΠΗΓΗ














Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις