ΕΤΣΙ ΓΛΥΤΩΣΕ Ο ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ ...

3-format2101


 Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν τα ρωσικά μέσα, ο Βλάντιμιρ Πούτιν  αποφάσισε μόλις λίγα λεπτά πριν μπει στο μοιραίο αυτοκινήτο να αλλάξει όχημα, έχοντας προφανώς εσωτερική πληροφόρηση για τη σχεδιαζόμενη απόπειρα
εις βάρος του. Έτσι επέζησε, γλυτώνοντας κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.
Οι περίεργες συνθήκες
Η απόπειρα δολοφονίας του Πούτιν έγινε λίγο πριν  τη Σύνοδο των G20, όπου θα συναντούσε όλους τους ηγέτες των μεγάλων κρατών του κόσμου, όπως τον Κινέζο ηγέτη Xi Jinping και την Theresa May.
Σύμπτωση ότι η απόπειρα έρχεται μετά το χακάρισμα των e-mail της Χίλαρι , για το οποίο η σύζυγος του Μπιλ Κλίντον κατηγόρησε τη Μόσχα;;
Είχε προηγηθεί το στημένο σκάνδαλο των Panama Papers ώστε να τσακαλωθεί η εικόνα του Ρώσου Προέδρου, κάτι που όμως δεν επετεύχθη.
Αντίθετα η δημοφιλία του Πούτιν, ακόμη και στη φωλιά του εχθρού της Ρωσίας, στις Ηνωμένες Πολιτείες, ενισχύθηκε.
Εντύπωση προκαλεί πως η Ουάσιγκτον Ποστ, της οποίας ο ιδιοκτήτης συνδέεται με τη Σια-ι-Εϊ, είχε προειδοποιήσει για μια….έκπληξη που ετοιμάζει ο Πούτιν τον Οκτώβριο, λίγο πριν τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ, βγάζοντας στη φόρα στοιχεία-φωτιά που θα καίνε τη Χίλαρι.
Ποιοι οργάνωσαν την απόπειρα;;
Ο διαδικτυακός ιστότοπος  Μιλένιουμ Ριπόρτ, φίλα προσκείμενος στον Βλάντιμιρ Πούτιν, ισχυρίζεται ότι η συντριβή του αυτοκινήτου ήταν πραγματικά μια απόπειρα δολοφονίας του Ρώσου προέδρου που τέθηκε σε εφαρμογή από  «μυστικούς ξένους πράκτορες».
Αναφέρει δε ότι ήθελαν με αυτόν τον τρόπο να στείλουν ένα βίαιο μήνυμα στον Πούτιν, κάτι που όμως δεν τον φρενάρει στα σχέδιά του.
Ποιοι κρύβονται από πίσω
Δίνουν και παίρνουν τα σενάρια για το ποιοί θέλουν να …βγάλουν από τη μέση τον Ρώσο ηγέτη.
Οι συνομωσιολόγοι, όπως αναφέρουν οι αγγλικές tabloid, καρφώνουν τους Ιλλουμινάτι, διότι ο Βλάντιμιρ Πούτιν αποτελεί εμπόδιο στα σχέδια της Νέας Τάξης Πραγμάτων.
Ρωσικά μέσα που πρόσκεινται στον Πούτιν μιλούν για τον άξονα των ΗΠΑ και των συμμάχων τους (Καναδά, Αυστραλία, Ισραήλ, Αγγλία) με στόχο την αποσταθεροποίηση της Ρωσίας και την εγκαθίδρυση προέδρων-μαριονέτες σε Μόσχα αλλά και σε Πεκίνο και Τεχεράνη.
Όπως γράφουν ξένοι μπλόγκερς, στην ουσία το σχέδιο των λεγόμενων νεοσυντηρητικών, που εμφανίστηκαν το 1998, για παγκόσμια ηγεμονία των ΗΠΑ τον 21ο αιώνα δεν έχει εγκαταλειφθεί.
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις