Οι Έλληνες προτίμησαν τον «μαμμωνά»-Πληρώνονται από τον ΟΗΕ και φιλοξενούν «πρόσφυγες»

 

650 πρόσφυγες από τη Συρία θα φιλοξενηθούν σε ξενοδοχεία των Γρεβενών με ευθύνη της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ.

Ήδη 200 πρόσφυγες έφτασαν αργά χθες το βράδυ στα ορεινά Γρεβενά και εγκαταστάθηκαν σε δύο ξενοδοχεία, στο δρόμο προς το
χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας, τα οποία θα πληρωθούν από τον ΟΗΕ  με σύμβαση που έχει υπογράψει με τους ιδιοκτήτες των ξενοδοχείων, ενώ οι υπόλοιποι 200 θα φτάσουν αργά το απόγευμα και αύριο για να φιλοξενηθούν σε άλλα δύο ξενοδοχεία.
Ο αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών Ευάγγελος Σημανδράκος, ο οποίος βρίσκεται σε επαφή με τους εκπροσώπους της Ύπατης Αρμοστείας, δήλωσε ότι «το σχέδιο της Ύπατης Αρμοστείας αναφέρει ότι στα ορεινά Γρεβενά θα φιλοξενηθούν συνολικά 650 πρόσφυγες».
Πρόσθεσε ακόμη «Οι καλύτερες δυνατές συνθήκες παροχής υγειονομικής περίθαλψης, η εξασφάλιση συγκοινωνίας για εξακόσιους πενήντα ανθρώπους, που θα χρειάζεται να έρχονται στην πόλη των Γρεβενών, ο συχνός αποχιονισμός σε όλο το δίκτυο που θα διαμένουν, καθώς και η δυνατότητα παροχής εκπαίδευσης ή δημιουργικής απασχόλησης των παιδιών τους, είναι στις άμεσες προτεραιότητές μας».
Τα ξενοδοχεία λαμβάνουν από την Ύπατη Αρμοστεία ημερήσια αποζημίωση 23 ευρώ ανά άτομο και προσφέρουν πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό γεύμα.
Η προπαγάνδα των ΜΜΕ καλά κρατεί. Οι πραγματικοί πρόσφυγες δέχονται το φαγητό που τους προσφέρεις γιατί πεινάνε πραγματικά, δεν το πετάνε στα σκουπίδια, όπως και τα ρούχα και τα διάφορα υποδήματα.
Σκοπίμως τα κανάλια επικεντρώνονται στις λιγοστές εικόνες γυναικόπαιδων,  ωστόσο διαπιστώνουμε ότι 8 στους 10 εικονιζόμενους είναι νέοι άνδρες ηλικίας γύρω στα είκοσι και πάνω.
Γιατί δεν μεταβαίνουν σε πλούσιες μουσουλμανικές χώρες όπου θα μπορούσαν να ζήσουν άνετα χωρίς προβλήματα παρά επιλέγουν φτωχές χώρες της Ευρώπης όπως η Ελλάδα;
Μήπως ο απώτερος σκοπός είναι η ισλαμοποίηση της Δύσης; Ας το σκεφτούν αυτό οι «κουλτουριάρηδες» της εποχής, που είναι πολλοί.






ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις