Με «σφραγίδα» θεολόγων και κυβέρνησης μάθημα Πανθρησκείας στα σχολεία

Με «σφραγίδα» θεολόγων και κυβέρνησης μάθημα Πανθρησκείας στα σχολεία 

 

Το μάθημα το μάθημα των Θρησκευτικών προσαρμόζεται, σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης, στην Πανθρησκεία,

η οποία θα αποτελέσει την θρησκευτική πλατφόρμα της
παγκόσμιας δικτατορίας.
Από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης ανέφερε ότι θα είναι «μάθημα γνώσης των θρησκειών», τις οποίες η Νέα Τάξη ευελπιστεί να ενώσει, με αφορμή την παρούσα θρησκευτική βία των ισλαμιστών, τους οποίους καθοδηγούν οι μυστικές της υπηρεσίες.
Σου δίνουν , το πρόβλημα σου δίνουν και την λύση.
Βέβαια, το μάθημα των Θρησκευτικών είναι βασισμένο κυρίως σε ξύλινο λόγο όχι στα ζεστά και μαθηματικά Λόγια του Χριστού.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως δεν αποτελούν καλύτερη κατάσταση από το να μαθαίνουν οι μαθητές στα σχολεία για το πόσο καλό είναι το Ισλάμ.
«Θα πάμε σε επιμόρφωση των εκπαιδευτικών και θα προχωρήσουμε σε ένα πρόγραμμα αλλαγής του μαθήματος των Θρησκευτικών, ώστε να μην είναι μάθημα ομολογιακό, κατηχητικό αλλά μάθημα γνώσης των θρησκειών και βεβαίως της Ορθοδοξίας, αλλά  και των άλλων θρησκευμάτων τα οποία περιβάλλουν τη χώρα μας ή θρησκευμάτων, οι πιστοί των οποίων ζούνε στη χώρα μας», είπε χαρακτηριστικά, με το βλέμμα στον εποικισμό της χώρας από μουσουλμάνους.
Ο κ. Φίλης έκανε γνωστό πως το πρόγραμμα είναι έτοιμο και προέκυψε από ειδική επιτροπή θεολόγων και άλλων εκπαιδευτικών.







 ΠΗΓΗ



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις