Τέλος στο παραμύθι της ισλαμιστικής «κατάθλιψης» - Der Spiegel: «Οι δράστες επικοινωνούσαν με μέλη του ISIS στην Σ.Αραβία»

 
 
 
 Η ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η Α.ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ
 
Τελείωσε το οργανωμένο παραμύθι από τις γερμανικές Αρχές που προσπαθώντας να σώσουν την Α.Μέρκελ από την κατρακύλα πρόσφατες επιθέσεις ισλαμιστών επεδίωξαν να τις αποδώσουν σε «κατάθλιψη», «ερωτική απογοήτευση» και «ψυχικές διαταραχές» και αποκαλύπτεται ότι ο Αφγανός με το τσεκούρι που τραυμάτισε δεκάδες επιβάτες στο μετρό και ο Σύρος που αυτοανατινάχθηκε στο Άνσμπαχ με σκοπό να σκοτώσει πολλούς Γερμανούς πολίτες ήταν και οι δύο σε άμεση επαφή με το ISIS.
 
Tην αποκάλυψη την έκανε το ίδιο το περιοδικό Der Spiegel και αναφέρει χαρακτηριστικά ότι και οι δύο βρίσκονταν σε επαφή με εκπροσώπους της οργάνωσης οι οποίοι έδραζαν στην Σ.Αραβία (τυχαίο και αυτό;) και συμβούλευαν για το πώς να δράσουν.
 
Το περιοδικό θα κυκλοφορήσει αύριο Σάββατο και ήδη τα αποσπάσματα δικαιώνουν πλήρως το pronews.gr που είναι το μόνο μέσο που από την αρχή είχε δημοσιεύσει τα πραγματικά περιστατικά.
 
Οι δύο άνδρες συζητούσαν μέσω μηνυμάτων με διάφορα πρόσωπα, οι τηλεφωνικοί αριθμοί των οποίων παραπέμπουν στη Σαουδική Αραβία.
 
Ο Ριάζ Χαν Αχμαντζάι, ένας 17χρονος που πιθανότατα κατάγεται από το Αφγανιστάν ακόμα κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος, επιτέθηκε στις 18 Ιουλίου με τσεκούρι στους επιβάτες ενός τρένου, τραυματίζοντας δεκάδες ανρθώπους πέντε από τους οποίους πολύ σοβαρά. Προσέξτε με τσεκούρι σαν τον «Ψυχοπαθή Τσάρλι» με το πριόνι στο Τέξας (Charlie's chainsaw massacre) 
 
Ο "σύνδεσμός" του στο ISIS τον είχε συμβουλεύσει να ορμήσει σε ένα συγκεντρωμένο πλήθος με αυτοκίνητο, αντιγράφοντας την επίθεση που είχε σημειωθεί στις 14 Ιουλίου στη Νίκαια της νότιας Γαλλίας. 
 
Όμως ο Αχμαντζάι διαφώνησε, λέγοντας ότι δεν είχε δίπλωμα οδήγησης και πρότεινε από μόνος του να επιτεθεί σε ένα τρένο.
 
Η επικοινωνία του με τον συντονιστή του ολοκληρώθηκε με τη φράση "Θα ιδωθούμε στον παράδεισο" που έγραψε ο νεαρός, ο οποίος σκοτώθηκε κατόπιν από την αστυνομία.
 
Ο δράστης της επίθεσης της 24ης Ιουλίου, ο Σύρος Μοχάμεντ Νταλίλ, ήταν επίσης σε επαφή με μέλος του ISIS που του είχε ζητήσει να βιντεοσκοπήσει την έκρηξη του σακιδίου με τη βόμβα που μετέφερε στο μουσικό φεστιβάλ του Άνσμπαχ και να αποστείλει το βίντεο στην οργάνωση η οποία προφανώς μετά θα ξεκίναγε τους «εορτασμούς» για το νέο «λουτρό» αίματος.
 
Οι γερμανικές αρχές εκτιμούν ότι ο Νταλίλ μάλλον σκοτώθηκε κατά λάθος κατά την πυροδότηση του εκρηκτικού μηχανισμού και ότι δεν ήταν βομβιστής αυτοκτονίας. 
 
Προφανώς θα άφηνε το σακίδιο κάπου με πολύ κόσμο και αυτός θα συνέχιζε την καριέρα τους ως βομβιστής
 
Μάλιστα αναφέρει στην συνομιλία ότι σχεδίαζε να διαπράξει και άλλες επιθέσεις. Στο pronews.gr πρώτοι παρουσιάσαμε εκτενές άρθρο για την επιχειρούμενη αποκοίμιση της κοινωνίας ως προς την άρνηση ότι επρόκειτο για ισλαμιστές σε εντεταλμένη υπηρεσία, όπως επίσης και για τους  «προγραμματισμένους» δολοφόνους που έχουν κατακλύσει κάθε γωνιά του πλανήτη με αποτέλεσμα να δημιουργείται η εικόνα κάποιου γιγαντιαίου προγράμματος πλύσης εγκεφάλου από κάποιο συντονιστικό κέντρο.
 
 
 
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις