Πεμπτοφαλαγγίτες που καλύπτονται από την...Πολιτεία!

Πεμπτοφαλαγγίτες που καλύπτονται από την...Πολιτεία!


Τις τελευταίες βδομάδες γινόμαστε μάρτυρες μιας σειράς καταλήψεων και λεηλασιών σε πολλά δημόσια κτήρια ή μνημεία, από ομάδες δήθεν δημοκρατικών ατόμων που προτάσσουν τις αξίες των δικαιωμάτων και
της ελευθερίας.
Ωστόσο δεν αποτελούν τίποτα περισσότερο από όργανα της Νέας Τάξης πραγμάτων, παίζοντας καλά το ρόλο της πέμπτης φάλαγγας στη χώρα μας.
Αυτό όμως που είναι το πλέον ανησυχητικό είναι η προκλητική απάθεια της κυβέρνησης, η οποία αρέσκεται σε κάποιες αόριστες δηλώσεις και ανακοινώσεις. Σε πολλές περιπτώσεις μάλιστα έχουν παρατηρηθεί και ομολογίες στήριξης υπέρ αυτών των ομάδων από μεγάλο τμήμα της κυβέρνησης, όπως είναι η λεγόμενη ομάδα των "53" βουλευτών και άλλων διεθνιστικών δυνάμεων μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ.Χαρακτηριστική είναι η σημερινή δήλωση της αναπληρώτριας Υπουργού Παιδείας Σία Αναγνωστοπούλου, η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ επικροτεί τη δράση των αναρχικών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα.

Η κυβερνητική εύνοια ως προς τους πεμπτοφαλαγγίτες που δεν διστάζουν να χτυπούν απροκάλυπτα και την Ελληνορθοδοξία, έχει αποθρασύνει τους τελευταίους σε μεγάλο βαθμό και ποιος ξέρει που μπορεί να οδηγηθεί αυτή η κατάσταση στο εγγύς μέλλον. 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις