TΟ ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΕΝΟΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ


total-meltdown


Ένας μουσουλμάνος είχε εκρηκτικό ξέσπασμα στην τηλεόραση, όταν τελικά καλείται να συνειδητοποιήσει ότι το Ισλάμ είναι ένα «αρρωστημένο, κατασκευασμένο ψέμα».
Μετά την ανάγνωση του
βιβλίου, “Οι άνθρωποι εναντίον του Μωάμεθ “, καταγγέλλει το Ισλάμ και τον “ψευδοπροφήτη” τον Μωάμεθ ότι ήταν ψυχοπαθής, δολοφόνος, και παιδεραστής, λέγοντας «έχουμε ήδη πει ψέματα εδώ και 1.400 χρόνια». Υποθέτω ότι θα μπορούσε κανείς να πει ότι ήρθε η στιγμή να γυρίσουν πίσω στον Ιησού Χριστό;
Πρόσφατα, σε κανάλι της αραβικής τηλεόρασης ένας πρώην μουσουλμάνος ξέσπασε αγρία μπροστά στο φακό. Η αφορμή προήλθε από μία συζήτηση για το αμφιλεγόμενου βιβλίο που έγραψε ο J.K. Scheindlin, “Οι άνθρωποι εναντίον του Μοχάμεντ”.




«Θα πω την αλήθεια», λέει , «αρνούμαι να παραμείνω σιωπηλός. Δεν θα με ξεγελάσουν πλέον. Ντρέπομαι που πίστευα τόσα χρόνια αυτά τα ψέματα και αυτήν την απάτη!»
«Ντροπή στους ιμάμηδες για την πλύση εγκεφάλου που έκαναν τόσα χρόνια στην νεολαία! Να καούνε όλοι στην κόλαση, στην αιώνια κόλαση, το χειρότερο είδος τσαρλατάνων!
»Θα πρέπει να εκτελεστούν για την παραπλάνηση των παιδιών μας που τα στέλνουν να πεθάνουν για ένα μεγάλο ψέμα.
»Οι άνθρωποι πρέπει να βγούνε έξω να μάθουν επιτέλους την αλήθεια. Η ντροπή είναι τόσο μεγάλη για να την ανεχτεί κάποιος που μου προκαλεί εμετό. Αυτή η θρησκεία είναι ένα αρρωστημένο ψέμα. Μου έρχεται να ξεράσω αυτό το ψέμα που είχα καταπιεί τόσα χρόνια μέσα μου σαν να ήταν δηλητήριο!
»Επιμένω, είναι δηλητήριο πρέπει όλοι να ήμασταν ηλίθιοι που πιστεύαμε αυτά τα γαϊδούρια. Ο άνθρωπος αυτός (ο Μοχάμεντ δηλαδή) μάλλον πίστευε ότι πετάει με ένα γαϊδούρι. Πώς τολμάτε να λογοκρίνετε αυτό το βιβλίο. Προτιμάτε να διαβάζετε το Κοράνι!
the-people-vs-muhammad-psychological-analysis
»Δεν υπάρχουν 72 παρθένες. Όλη η θρησκεία κατασκεπάστηκε από τον Μοχάμεντ, έναν ανασφαλή ανόητο. Ο τύπος αυτός είχε σεξ με μια 9χρονη και ήταν σχιζοφρενής!»
Στο ξέσπασμα του κυρίου επεμβαίνει η παρουσιάστρια λέγοντας ότι Μοχάμεντ ήταν απεσταλμένος προφήτης από τον Θεό.
Ξαναφωνάζει ο κύριος, «διαβάστε όλοι το βιβλίο και βγάλτε τα συμπεράσματα σας μόνοι σας. Την αμετάβλητη αλήθεια. Οι μουσουλμάνοι είναι αυτοί που ξεγελάστηκαν τόσα χρόνια . Ο Μοχάμεντ πίστευε ότι είναι καλό να κάνετε μπάνιο σε νερό από αποχετεύσεις. Ο άνθρωπος αυτός πίστευε ότι ο ήλιος θα δύσει σε μια λασπωμένη πισίνα!»
Τότε ο δημοσιογράφος επεμβαίνει και φωνάζει ότι «όλα αυτά που λέτε είναι ψέματα». Απαντά και πάλι ο κύριος «σταματήστε επιτέλους να λέτε ψέματα, πείτε την αλήθεια. Σας προκαλώ να διαβάσετε το Κοράνι στίχο 18:86. Σε όλο το βιβλίο υπάρχει αναφορά, μην προσβάλετε την νοημοσύνη μου! Σε εσάς το κοινό, διαβάστε το βιβλίο, ξυπνήστε επιτέλους!»
«Ηρεμίστε» λέει η δημοσιογράφος και προσθέτει ότι «αυτός είναι ο λόγος που απαγορεύουμε τέτοιου τύπου βιβλία στις χώρες μας, ο συγγραφέας είναι ένας μεγάλος ψεύτης,» συνεχίζει, «και το Ισλάμ είναι η μεγαλύτερη θρησκεία στον κόσμο , κάνετε πλύση εγκεφάλου στον κόσμο».
«Τι πλύση εγκεφάλου,» απαντά και πάλι ο κύριος «μα δεν βλέπετε την αλήθεια, δεν καταλαβαίνετε.»
Τελικά, σηκώνεται ο δημοσιογράφος και παρακαλεί τον καμεραμάν να διακόψει την εκπομπή.
Το βιβλίο αποτελείται από 385 σελίδες με αναφορές και έχει πιστοποιηθεί. Είναι συντριπτικά εντυπωσιακό, σύγχρονο και πολύ ενδιαφέρον. Το βιβλίο αυτό έχει αναστατώσει και προκαλέσει ταραχή σε όλους τους μουσουλμάνους.







ΠΗΓΗ
















Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις