ΠΟΣΟ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΣΤΕ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ. ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΣΑΣΤΑΝ

TSIP-KAMME 


Κάθε μέρα που θα περνά όλο και περισσότερο θα αντιλαμβάνεται ο Ελληνικός λαός την πολιτική απάτη αυτής της κυβέρνησης που ανέβηκε στην εξουσία με τον πιο βρώμικο τρόπο. Κάθε μέρα που περνά αποκαλύπτουμε
το μέγεθος την ξεδιαντροπιάς και τις πρακτικές μαφίας που εφαρμόζει αυτή η κυβέρνηση.
Ενα από τα μεγαλύτερα δικηγορικά γραφεία στη Μ,Βρετανία με την επωνυμία Norton Rose fulbright και με διεθνή παρουσία μέσα στα πλαίσια την διαφημιστικής του προβολής δημοσιεύει εκθέσεις για την δράση του στις διάφορες χώρες. Το Αύγουστο του 2015 και την ώρα που υποτίθεται η χώρα διαπραγματεύονταν για μια καλύτερη συμφωνία το εν λόγω δικηγορικό γραφείο ανακοίνωνε τις συμφωνίες με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και την παρουσία του στην Ελλάδα.
Χαρακτηριστικό είναι το απόσπασμα που μιλά για την ανάληψη νομικών υπηρεσιών σχετικά με την επικείμενη κατασκευή αγωγών την πώληση του Εθνικού κέντρου ραδιοτηλεόρασης στον όμιλο Λάτση αλλά και την παροχή νομικών συμβουλών σχετικά με την επικείμενη πώληση του σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.
Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του εν λόγω δικηγορικού γραφείου που μιλά για το μεγαλύτερο πρόγραμμα στον πλανήτης πώλησης κρατικής περιουσίας.
Χαρακτηριστικό είναι επίσης το δημοσίευμα που μιλά για τις δυο γνωστές εταιρείες ξένων πλέον συμφερόντων της Εθνικής πανγαίας αλλά και του επενδυτικού fund fairfax. Οπως επίσης τις νομικές συμβουλές που παρέχει στην Royal Bank of scottland για την σύσταση ενός ταμείου με έδρα την Αυστραλία και σκοπό εξαγοράς επαγγελματικών ακινήτων στην Ελλάδα σε περιοχές όπως Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ρόδο, Αγρίνιο, Ξάνθη και Τρίκαλα.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΕΝ ΛΌΓΩ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ


ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΦΙΑ ΠΟΥΘΕΝΑ
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις