O χάκερ “Guccifer”: όπου κι αν έψαξα στα εμαιλ Κλίντον, όλο…ΕΒΡΑΙΟΥΣ έβρισκα…

Screen-Shot-2016-07-07-at-9.50.54-PM 

 

Αν δεν έχετε γνωρίσει ακόμη τον περίφημο Ρουμανό χάκερ “Guccifer”…τότε…ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ ΓΕΡΑ!…

Αυτός ο χάκερ έχει καταφέρει ως τώρα να χακάρει στα εμαιλ πολλών σημαίνοντων προσώπων.  Έχει ένα εντυπωσιακό ιστορικό υψηλής προβολής ηλεκτρονικής πειρατείας. Το  ύπαρκτό του όνομα είναι Marcel Lazar Lehel. [1]

Είπε ότι η πειρατεία που έκανε σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της κας Κλίντον ήταν πολύ εύκολη, επειδή ήταν εντελώς…ακάλυπτος ο διακομιστής της.



Screen Shot 2016-07-07 at 9.59.05 PM

Ήταν σε θέση να διεισδύσει στους λογαριασμούς email των Κόλιν Πάουελ,  Τζορτζ Μπους, και του κ. Σίντνεϊ Μπλούμενταλ, του στενού συνεργάτη της Κλίντον που εμπλέκεται σε όλα τα σκάνδαλα εμαιλ της ίδιας της κας Κλίντον.  Χάκαρε επίσης τους λογαριασμούς εμαιλ μερικών μελών της οικογενείας Ρόκφελερ, μελών του Συμβουλίου Ξένων Σχέσεων, στελεχών της Ομοσπονδιακής Τραπέζης των ΗΠΑ, κτ.λ.

Όταν χάκαρε τα προσωπικά εμαιλ του κ. Κόλιν Πάουελ, του πρώην Υπουργού του ΥΠΕΞ των ΗΠΑ, έμαθε προς μεγάλη του έκπληξη ότι ο κ. Πάουελ…ΚΕΡΑΤΩΝΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ!!! ΟΥΑΟΥ BABY!!! Γι’ αυτό αναγκάστηκε ο Πάουελ να αμφισβητήσει δημοσίως τα έμαιλ που δημοσιεύθηκαν  -χάριν στο “Guccifer” βέβαια- σχετικά με τον ερωτικό δεσμό που είχε με…ΑΛΛΗ ΓΥΝΑΙΚΑ…

Screen Shot 2016-07-07 at 10.18.43 PM

Όταν πιάστηκε το 2014 από την αστυνομία της Ρουμανίας, παραδέχτηκε ο Lehel ότι στόχευε μέλη των…ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ (Illuminati)!!!  ΑΚΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!

Αλλά δεν μένουμε εδώ με τα εμαιλ του κ. Πάουελ, διότι βρήκε ο Lehel και άλλα άκρως ενδιαφέροντα εμαιλ του Πάουελ που έχουν να κάνουν με τις….περιπέτιές του στο μεγάλο Άλσος της…ΒΟΗΜΙΑΣ!!! …THE BOHEMIAN GROVE!!!…εκεί που κάνει τον…«π**στη» ο κάθε επισκέπτης!!!

Δείτε τις παρακάτω φωτο. που βρήκε ο Lehel στα εμαιλ του Πάουελ!!!

Screen Shot 2016-07-07 at 10.19.36 PM
Screen Shot 2016-07-07 at 10.19.20 PM

Προς το παρόν, τον Lehel τον έχουν φέρει εδώ στις ΗΠΑ όπου δικάζονται σε ένα μεγάλο δικαστήριο της Ανατολικής Περιφέρειας της Βιρτζίνια των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με  τον κορυφαίο ερευνητικό δημοσιογράφο Wayne Madsen [2],

O διευθυντής του FBI Comey απομακρύνθηκε απο τον Lehel εξαιτίας των όσων είπε στο σάιτ Pando μέσα από το κελί του στη Ρουμανία τον Οκτώβριο του 2014.  Ο Lehel είπε στον Matei Rosca ότι η ηλεκτρονική πειρατεία του πάντα φαινόταν να έχει ως αποτέλεσμα τα ίδια ευρήματα: “Όπου και να διερευνήσω, βρίσκω Εβραίους και Μασόνους στούς υψηλότερους κύκλους. Ανακάλυψα μεγάλα μυστικά στην προσπάθεια να ξεσκεπάσω την κοινωνία των πεφωτισμένων.”

ΤΩΡΑ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ…ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΟΥΣ??? ΕΕΕ???  ΓΙ’ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΈΦΕΡΑΝ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ Γ*Μ*ΣΟΥΝ ΚΑΛΑ ΟΙ…ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΟΙ!!! ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ!!!

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ (ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΟΙ) ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΑΙΛ ΚΛΙΝΤΟΝ ΑΦΟΡΟΥΝ…ΑΥΤΟΥΣ, ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ Η ΙΔΙΑ!!!

–––––––––––
Πηγές:
  • 1 – Hillary Hacked by Guccifer – E-mail Server Breached by Anti-Illuminati Hacker by the Youtube channel Mark Dice (click here)
  • 2 – July 6-7, 2016 — FBI swayed on HRC indictment by the “usual suspects” by Wayne Madsen |




ΠΗΓΗ


ΠΗΓΗ



















Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις