Αναμένονται Δολοφονίες από τη Νέα Τάξη προς ξένους ηγέτες που ακολουθούν το Brexit και τους αντιπάλους της Κλίντον;

Αναμένονται Δολοφονίες από τη Νέα Τάξη προς ξένους ηγέτες που ακολουθούν το Brexit και τους αντιπάλους της Κλίντον;


Οι άνθρωποι που αντιτίθενται στη Νέα Παγκόσμια Τάξη το κάνουν με κίνδυνο της ζωής τους. Δολοφονούν οποιοδήποτε ηγέτη και αλλάζουν ολόκληρες κυβερνήσεις. Σε πολλές περιπτώσεις, αυτό είναι το τίμημα που οι άνθρωποι πρέπει να
πληρώσουν για να εμποδίσουν τη Νέα Παγκόσμια Τάξη.
 Ας δούμε τι συνέβη με την πολωνική κυβέρνηση, το 2010, ως αφετηρία αναφοράς, όταν η πολωνική κυβέρνηση αρνήθηκε να υιοθετήσει το ευρώ.
 Πώς να δολοφονήσεις μια ολόκληρη κυβέρνηση
 Όταν πηγαίνετε ενάντια στην ελίτ, σε αυτή την περίπτωση η ηγεσία κράτους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, πληρώνετε σκληρό τίμημα.
 Ο αείμνηστος Πρόεδρος της Πολωνίας, Lech Kaczynski, και σχεδόν ολόκληρη η πολωνική κυβερνητική ηγεσία σκοτώθηκε σε αεροπορικό δυστύχημα το 2010. Ο δίδυμος αδερφός του Κaczynski πίστευει ότι η κυβέρνηση δολοφονήθηκε και κάλεσε την Ευρωπαϊκή Ένωση να το διερευνήσει. Δεν είναι ο μόνος.
 Η εφημερίδα Rzeczpospolita της Πολωνίας τολμηρά διακήρυξε, ότι οι εισαγγελείς, οι εμπειρογνώμονες και οι ερευνητές, οι οποίοι εξέτασαν το αεροπλάνο στο ρωσικό τόπο της συντριβής, βρήκαν σαφή και αδιάσειστα σημάδια ΤΝΤ και νιτρογλυκερίνης στα φτερά και στην καμπίνα, συμπεριλαμβανομένων ιχνών που βρέθηκαν σε 30 θέσεις επιβατών. Στη συνέχεια, ένας μηχανικός πτήσης, ερευνητής στον τόπο της συντριβής, ο Remigiusz Μus, ορίστηκε να καταθέσει κρίσιμη μαρτυρία, για την παρουσία εκρηκτικών καταλοίπων, αλλά στη συνέχεια βρέθηκε κρεμασμένος στο σπίτι του στη Βαρσοβία, πριν την κατάθεση. Τον Ιανουάριο του 2012, ένας Πολωνός εισαγγελέας, ο Mikolaj Przybyl, που εμπλεκόταν στην έρευνα αυτοπυροβολήθηκε χωρίς προφανή λόγο, αφού δικαιολογήθηκε, ώστε να απέχει από μια ενημέρωση τύπου.
 Η πολωνική ηγεσία, όπως τόσοι πολλοί ηγέτες στο παρελθόν, αποφάσισε να σταθεί στα πόδια της και στη συνέχεια η Πολωνία κατέληξε να είναι θύμα των καρχαριών τραπεζικών γκάγκστερς. Σε ένα ειρωνικό γύρισμα της τύχης, η κεντρική τράπεζα της Πολωνίας είχε πράγματι το σθένος να προσφέρει στο ΔΝΤ ένα δάνειο για να «βοηθήσει άλλες χώρες να ξεπεράσουν τις επιπτώσεις της παγκόσμιας κρίσης" (AFP, 29 Μαρτίου 2010. Από το σύνολο των 27 κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η Πολωνία ήταν η μόνη χώρα που σημείωσε οικονομική ανάπτυξη το 2009, ένα αξιοσημείωτο επίτευγμα δεδομένου, ότι οι χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης έπεσαν κατά 4,1% και καμία άλλη οικονομία της ΕΕ δεν σημείωσε αύξηση). Η Πολωνία απέφυγε τη συμμετοχή της στο παγκόσμιο «σχέδιο σωτηρίας» όπου τα υπόλοιπα έθνη παγκοσμίως συμμετείχαν, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών.
 Ο Κaczynski απογοήτευσε κάποιους από τους αντιπάλους του, με το να μη βιαστεί να βάλει τη χώρα του στο κόμμα του ευρώ , "ανέφερε η εφημερίδα Daily Telegraph.
 Το Bloomberg ανέφερε επίσης ότι ο Κaczynski αντιστάθηκε την υιοθέτηση του ευρώ.
Οι παγκοσμιοποιητές θεωρούν ότι κανείς δεν μπορεί να ξεφύγει και δεν ρισκάρουν όταν κάποιος αντιτίθενται στις κοινωνιοπαθητικές επιθυμίες αυτής της ομάδας. Το παράδειγμα της πολωνικής κυβέρνησης είναι ο λόγος που κάθε ηγέτης δειλιάζει μπρος στον φόβο αυτών των τυράννων.
 Θάνατος από μπάρα
 Ο Bob Unruh του WND αναφέρει τα εξής:
 "Ο πρώην υπάλληλος των Ηνωμένων Εθνών, John Ashe, βρέθηκε νεκρός στη Νέα Υόρκη στο σπίτι του και μερικοί εικάζουν ότι πρόκειται για μια περίπτωση που " η Χίλαρι Κλίντον φιμώνει ανθρώπους που "ξέρουν πολλά"."
Το ερώτημα αυτό εύστοχα έθεσε ο Kosar στο Political Insider, για το λόγο του θανάτου του Ashe, ο οποίος βρέθηκε στο Dobbs Ferry, στη Νέα Υόρκη, στο σπίτι του την περασμένη εβδομάδα.
Ως αιτία του θανάτου του αναφέρθηκε η καρδιακή προσβολή, αλλά η New York Post ανέφερε ότι η τοπική αστυνομία του Dobbs Ferry είπε ότι "ο λαιμός του είχε συνθλιβεί, πιθανώς από μια μπάρα."
 Προς το παρόν, η Κλίντον είναι η επιλογή της παγκοσμιοποίησης. Και κανείς δεν είναι έξω από την εμβέλειά τους.
 Κανείς δεν τάσσεται  κατά της Κλιματικής Αλλαγής
 Ο δικαστής Scalia έμαθε με σκληρό τρόπο να μην αποφασίζει κατά της πρωτοβουλίας της Κλιματικής Αλλαγής, διαφορετικά θα αντιμετωπίσει τις συνέπειες. Οι συνέπειες περιλαμβάνουν τη δολοφονία, ιδιαίτερα όταν ο ομοσπονδιακός φρουρός σου είναι έξω από την αίθουσα και κανείς δεν είδε τίποτα, όταν ένα μαξιλάρι έμεινε στο σώμα του Scalia. Θυμηθείτε, κανείς δεν ξεφεύγει, ούτε καν ένας δικαστής του Ανωτάτου Δικαστηρίου.
 Ακόμη και ο γραμματέας Εμπορίου δεν είναι ασφαλής. Τα ψέματα που εκτίθενται.
 Ο Γραμματέας Εμπορίου Ron Brown πέθανε σε αεροπορικό δυστύχημα. Ωστόσο, ένας παθολόγος, κατά στην έρευνα, ανέφερε ότι υπήρχε μια τρύπα στην κορυφή του κρανίου του Μπράουν, που μοιάζει με τραύμα από σφαίρα.
 Αυτό που δεν είπε ήταν ότι ο Brown είχε πάει στην Κροατία για να επιτύχει μια συμφωνία μεταξύ του νεο-φασίστα που διοικεί την Κροατία, Franjo Tudjman,, και της Enron Corporation. Είχε βαθιά γνώση σχετικά με την παράνομη αύξηση των ξένων συναλλαγών των Κλίντον που δώρισαν αυτοί οι κακοποιοί. Αλλά αυτοί οι κακοποιοί φτιάχνουν τον κόσμο όπως αρέσει στην παγκοσμιοποίηση.
 Όταν ανακοινώθηκε ότι ο Brown είχε διερευνηθεί κι εξέφρασε δημοσίως την επιθυμία του να κάνει μια συμφωνία με τους εισαγγελείς, έπρεπε να φύγει από τη μέση. Ένας άλλος ανώτερος κυβερνητικός αξιωματούχος δολοφονήθηκε. Κανείς δεν ξεφεύγει από τη NWO, ούτε καν ο Γραμματέας Άμυνας και ας μην ξεχάσουμε τον  McDougal ή τον Vince Foster ή τον Michael Hastings και τον Andrew Breitbart.
 Με την ευκαιρία, οι άνθρωποι της Enron πήραν τη δική τους πτήση και απέφυγαν τον Ron Brown σαν την πανούκλα.
 Μήπως σηκώνει βάρος και η Γενική Εισαγγελέας Loretta Lynch;
 Η Loretta Lynch θα αποφασίσει εάν η Κλίντον θα διωχθεί μετά τη λεγόμενη έρευνα του FBI.
 Πρόσφατα, η Loretta Lynch είχε μια ακατάλληλη συνάντηση (δηλαδή σημαντική σύγκρουση συμφερόντων) με τον Bill Clinton, ο οποίος χωρίς αμφιβολία, ήταν εκεί για να παρακαλέσει για βοήθεια για την σύζυγό του. Η συνάντηση αυτή ήταν μια συνάντηση εκφοβισμού. Αν η Lynch είπε τίποτα άλλο εκτός από το ό, τι δεν έχει καμία πρόθεση δίωξης της Χίλαρι, σίγουρα τα ονόματα των Ron Brown, McDougal, Foster, και Ashe αναφέρθηκαν στη συνομιλία. Σίγουρα η Lynch ρωτήθηκε για το πόσο θα αντέξει, όταν ζορίσουν τα πράγματα.
 Όσο η Κλίντον έχει την υποστήριξη της NWO περιμένουμε να δούμε τα πτώματα της αντιπολίτευσης να αυξάνονται. Εφ 'όσον η λαϊκιστική, κίνηση του προ-Brexit συνεχίζεται σε ολόκληρο τον πλανήτη, αναμένουμε ότι θα δούμε τη δολοφονία του ξένου ηγέτη που αντιτίθενται στην NWO.
Κανείς δεν ξεφεύγει από το μακρύ χέρι της NWO.






ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις