Ανταλλαγή πυροβολισμών στους Αμπελόκηπους πίσω από τη ΓΑΔΑ - Οι ληστές είχαν κρυφτεί μέσα σε ένα ταξί


Οι τρεις ληστές προσπάθησαν να ληστέψουν κατάστημα στον πολυσύχναστο δρόμο Πανόρμου
- Έγιναν αντιληπτοί και αμέσως έφτασε περιπολικό της αστυνομίας, που τους καταδίωξε
- Από θαύμα δεν
τραυματίστηκε κάποιος περιστατικός από την ανταλλαγή πυροβολισμών
- Σύμφωνα με πληροφορίες ένας από τους δράστες τραυματίστηκε από τα πυρά και συνελήφθη


Τον τρόμο έζησαν οι κάτοικοι στην οδό Πανόρμου στους Αμπελόκηπους όταν είδαν ληστές να βγάζουν όπλα και τους αστυνομικούς να πυροβολούν προκειμένου να τους ακινητοποιήσουν και να τους συλλάβουν.

Όλα ξεκίνησαν όταν τρεις ληστές με την απειλή όπλων εισέβαλαν στο σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης στην οδό Πανόρμου και κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τους πάντες και να ληστέψουν τις εισπράξεις της επιχείρησης.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η ομάδα ΔΙΑΣ η οποία έφτασε στο σημείο και εντόπισε ένα ταξί να κινείται ύποπτα στους δρόμους της περιοχής. Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να σταματήσουν το ταξί, στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα όσοι και οι ληστές του σούπερ μάρκετ.



Τότε ένας από τους τρεις ληστές, βγήκε από το αυτοκίνητο και έστρεψε το όπλο του εναντίον των αστυνομικών. Εκείνοι κατάφεραν να κρυφτούν και άρχισαν να πυροβολούν εναντίον του, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν στην κοιλιακή χώρα.

Και οι τρεις ληστές συνελήφθησαν αμέσως μετά και ο τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γεννηματά.

Παραμένει ακόμα αδιευκρίνιστο εάν το ταξί στο οποίο επέβαιναν οι τρεις ληστές, το είχαν οι ίδιοι ή το είχαν σταματήσει ως πελάτες.






ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις