ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΡΤΙΝΗΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ KAI ΜΙΖΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ

sunelifthi-o-prwin-proedros-tou-eruthrou-staurou.w_l



Προθεσμία προκειμένου να απολογηθούν την Παρασκεύη ζήτησαν και έλαβαν ο πρώην πρόεδρος του ΔΣ του νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν, Ανδρέας Μαρτίνης και η σύζυγος του, Γεωργία, οι οποίοι συνελήφθησαν για ξέπλυμα
βρώμικου χρήματος.
Οι δυο κατηγορούμενοι αρνούνται την κατηγορία του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος που αντιμετωπίζουν, υποστηρίζοντας ότι η «μίζα» του 3,2 εκατομμυρίων μάρκων που φέρονται να έλαβαν σε λογαριασμούς τους από γερμανική εταιρία προέρχονται από την οικογενειάκη περιουσία της Γεωργίας Μαρτίνη και ειναι νόμιμα και φορολογημένα.
Σε δήλωση του ο Ανδρέας Μαρτίνης ισχυρίστηκε ότι ο ίδιος και η σύζυγος του δεν έχουν καμία σχέση με την κατηγορία που τους αποδίδεται. Όπως είπε τα χρήματα αυτά αποτελούν περιουσία της κ. Μαρτίνη τα οποία διαχειριζόταν δικηγόρος ο οποίος είναι και ξάδελφός της. «Όλα τα ακίνητα είναι φορολογημένα και δηλωμένα» είπε χαρακτηριστικά.
Σύμφωνα με πληροφορίες, σε βάρος του ζευγαριού δεν ασκήθηκε ποινική δίωξη για το αδίκημα της απάτης καθώς έχει παραγραφεί.





ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις