Απίστευτα βασανιστήρια μέχρι θανάτου σε μικρά παιδιά στο όνομα του Αλλάχ


chisis

Σοκάρουν οι μαρτυρίες 20 φυλακισμένων που κατάφεραν να αποδράσουν από τα αυτοσχέδια κολαστήρια των ισλαμιστών στην Συρία. Υπέστησαν βασανιστήρια όπως λένε οι ίδιοι που δεν τα χωράει ανθρώπου νους.
Οι τζιχαντιστές της Νέας Τάξης βασανίζουν
ακόμα και μικρά παιδιά χρησιμοποιώντας καρέκλες, ηλεκτρικά καλώδια, μαστίγια και συρμάτινες ράβδους.
Τα αναγκάζουν να ομολογήσουν κατηγορίες όπως προσβολή στον Αλλάχ.
Επιπλέον, κρεμάνε φυλακισμένους από μεγάλα αγκίστρια πριν τους εκτελέσουν.
Άνδρας που κατάφερε να αποδράσει βρέθηκε ένοχος μετά από δίκη που έγινε μέσα στην φυλακή. Οι μαχητές του ISIS αφού τον βασάνισαν του είπαν πως θα τον αφήσουν σταυρωμένο για δύο μέρες σε κοινή θέα και μετά θα τον εκτελούσαν.
«Βασάνιζαν μικρά παιδιά χωρίς κανένα οίκτο σαν να ήταν μεγάλοι άνδρες. Μερικά από αυτά πέθαναν από τα βασανιστήρια», αναφέρει και συνεχίζει: «Οι φυλακές έχουν ειδικά δωμάτια για το 'Al-Balanko'. Είναι ένα μεγάλο αγκίστρι από το οποίο κρεμάνε τους κρατουμένους μέχρι η μύτη τους να αγγίξει το πάτωμα. Το ISIS έχει κατασχέσει περιουσίες Σύρων κατοίκων τις οποίες έχει μετατρέψει σε κολαστήρια και μέρη εκτελέσεων».
Αυτούς τους ανθρώπους στρατολόγησε η Νέα Τάξη, προκειμένου να αποσταθεροποιήσουν την Μέση Ανατολή και αφενός να σταλούν κύματα «προσφυγικών» ροών στην Ευρώπη, αφετέρου να τεθεί η περιοχή υπό τον έλεγχο του ΝΑΤΟ χάριν της... ειρήνης.
Στο δεύτερο σκέλος τους τα χαλά μέχρι στιγμής η Ρωσία.






ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις