Το τελευταίο αντίο ενός ζευγαριού: Πιασμένοι χέρι-χέρι στην εντατική

Το τελευταίο αντίο ενός ζευγαριού: Πιασμένοι χέρι-χέρι στην εντατική


Καμιά φορά η μοίρα παίζει τραγικά παιχνίδια στους ανθρώπους και εκείνοι δεν μπορούν παρά να τα αντιμετωπίσουν... Μια τέτοια περίπτωση είναι και η ιστορία του 21χρονου Chris Minnini από το Οντάριο του Καναδά. Οι γονείς του νεαρού άντρα
νοσηλεύτηκαν και οι δύο την ίδια περίοδο στο νοσοκομείο Kingston Hospital, στο Οντάριο του Καναδά.

Η μητέρα του 21χρονου είχε πάθει καρδιακή προσβολή και ο 58χρονος πατέρας του είχε νοσήσει για τρίτη συνεχόμενη φορά με καρκίνο των πνευμόνων. Το ζευγάρι βρισκόταν σε διπλανά δωμάτια στην μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου και ο 21χρονος μαζί με τον αδελφό του ήθελαν να φωτογραφίσουν τους γονείς τους μαζί. Μάλιστα, ο πατέρας του 21χρονου ζήτησε από το προσωπικό του νοσοκομείου να μεταφερθεί στο ίδιο δωμάτιο με την σύζυγό του, παρόλο που εκείνη ήταν σε κατάσταση καταστολής ενώ και οι δύο βρισκόντουσαν σε μηχανική υποστήριξη.



Ο Chris Minnini και ο αδελφός του φωτογράφισαν τις μοναδικά συγκινητικές στιγμές που ο πατέρας του, λίγο πριν πεθάνει, κρατούσε το χέρι της συντρόφου του για να της πει το «τελευταίο αντίο». Στις 4 Μαΐου ο 58χρονος άντρας έφυγε από την ζωή ενώ η σύζυγός του αναρρώνει στο σπίτι.



Ο νεαρός άντρας δήλωσε ότι ήταν πολύ σκληρό για τον ίδιο να βιώσει στα 21 του χρόνια τόσο πόνο, αλλά οι φωτογραφίες θα του θυμίζουν πάντα πόσο αγαπήθηκαν οι γονείς του και τόνισε: «Η αληθινή αγάπη στην πραγματικότητα δεν πεθαίνει ποτέ».







ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις