Γεμίζουν τις ελληνικές περιοχές της Ευρώπης με «πρόσφυγες» -Επόμενη «στάση» Ιταλία

ploia-metanastes prisonplanetgr


Η Νέα Τάξη γεμίζει τις περιοχές που μένουν Έλληνες και ελληνογενείς πληθυσμοί με οπαδούς του Ισλάμ. Έτσι, μετά την Ελλάδα, ξεκίνησε η μαζική αποστολή «προσφύγων και μεταναστών» και στην «Magna Grecia», την σημερινή Ιταλία. Μόλις γεμίζουν όλες οι ευρωπαϊκές χώρες της Μεσογείου με μουσουλμάνους, τότε ενδεχομένως ανοίξουν τα βόρεια
σύνορα για να γεμίσει και η Ευρώπη.
Συγκεκριμένα, η ιταλική ακτοφυλακή, διέσωσε την Κυριακή εξακόσιους είκοσι επτά μετανάστες στη θαλάσσια περιοχή νότια της Σικελίας. Στην επιχείρηση συνεργάσθηκε και η μονάδα του πολεμικού ναυτικού «Aλιζέο».
Οι διασωθέντες (πεντακόσιοι είκοσι οκτώ άνδρες, ενενήντα πέντε γυναίκες και τέσσερα παιδιά) είχαν επιβιβασθεί σε πέντε διαφορετικές φουσκωτές λέμβους, όπως γνωστοποίησε η ακτοφυλακή της Ιταλίας.
Παράλληλα, το πλοίο Ντάτιλο, της ιταλικής ακτοφυλακής, διέσωσε άλλους 103 μετανάστες (ογδόντα άνδρες και είκοσι τρεις γυναίκες).
Όπως αποκαλύπτει η κυριακάτικη «Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung» και αναδημοσιεύει η Deutche Welle, μετά το κλείσιμο της βαλκανικής οδού, ενεργοποιήθηκαν νέες διαδρομές θα ξεκινούν από την Τουρκία και την Ελλάδα και θα οδηγούν στην Ιταλία μέσω της ανατολικής Μεσογείου.





ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις