ΜΑΡΤΙΝ ΣΟΥΛΤΣ : ΛΥΣΤΕ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ …ΕΡΩΤΑ!

ΜΑΡΤΙΝ ΣΟΥΛΤΣ : ΛΥΣΤΕ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ …ΕΡΩΤΑ!


Ο καταπληκτικός πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς, που έχει διακριθεί στο παρελθόν για τις ανθελληνικές του δηλώσεις, ήρθε τώρα να προσφέρει τις «μεγάλες» του υπηρεσίες για την επίλυση του Κυπριακού προβλήματος.
Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, ο περίφημος πρόεδρος του
Ευρωκοινοβουλίου μιλώντας στο κυπριακό ΡΙΚ πρότεινε την επίλυση του Κυπριακού προβλήματος με την… δημιουργία ερωτικών σχέσεων μεταξύ των δυο κοινοτήτων της Κύπρου! Δηλαδή με λίγα λόγια το Κυπριακό πρόβλημα θα λυθεί αν προχωρήσουν οι Ελληνοκύπριοι και οι Τουρκοκύπριοι στην σύναψη ερωτικών σχέσεων ενώνοντας έτσι τα δυο τμήματα της νήσου. (Avrupa’ dan Kıbrıs’ a barış formülü : Aşk! = Ευρωπαϊκό σχέδιο ειρήνευσης της Κύπρου : Έρωτας!) Πράγματι καταπληκτικό!
Ο κύριος αυτός που του αρέσει κάθε λίγο κα λιγάκι να κάνει παρεμβάσεις στα εσωτερικά πράγματα της Ελλάδα σαν γενικός δερβέναγας, τώρα θέλει να αναδειχτεί και ο «φωστήρας» της επίλυσης του Κυπριακού. Έτσι βρήκε την πιο κατάλληλη και ανέξοδη…ερωτική λύση ξεχνώντας πως το πρόβλημα είναι πρόβλημα εισβολής και κατοχής της Κύπρου από τον τουρκικό στρατό.
Όμως ο κύριος αυτός που θεωρεί τον εαυτό του σαν τον υπέρτατο άρχοντα της Ελλάδας και τώρα και της Κύπρου, βαρύνεται από μεγάλα σκάνδαλα φοροδιαφυγής ενώ πολλοί και στην Γερμανία τον έχουν κατηγορήσει για προκλητικό βίο με τεράστιες προσωπικές δαπάνες αγνώστου προελεύσεως.
Σύμφωνα με την «Έκθεση Mainz», βαρύνεται για μεγάλη φοροδιαφυγή αλλά και για προκλητικά προσωπικά έξοδα που καλύπτονταν από τα κονδύλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης που διατίθένται για τους προσωπικούς του λογαριασμούς. Σύμφωνα με τα στοιχεία της έκθεσης, η φοροδιαφυγή του φτάνει αρχικά στο ποσό των 111.000 ευρώ, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για την ανακάλυψη και άλλων τρανταχτών οικονομικών ατασθαλιών. Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, ο Martin Schulz έχει εξαπατήσει επανειλημμένα το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με κρυφά κονδύλια για τα οποία έχει αρχίσει σχετική έρευνα.
Σύμφωνα με τον Γερμανό ευρωβουλευτή των συντηρητικών, Arne Gericke, ο Martin Schulz είναι η κορυφή μεγάλων σκανδαλών στα οικονομικά του Ευρωκοινοβουλίου και θα πρέπει να γίνει εντατική έρευνα για να επέλθει κάθαρση, καθώς ο κύριος αυτός έχει ουσιαστικά «λερώσει» τον ύψιστο δημοκρατικά θεσμό της Ευρώπης με την παρουσία του. Συγκεκριμένα ο Γερμανός ευρωβουλευτής υποστήριξε ότι θα πρέπει να υπάρξει άμεση διαφάνεια στα οικονομικά του Ευρωκοινοβουλίου την οποία όμως ο κύριος Martin Schulz εμποδίζει για ευνόητους λόγους.

Εμπρός λοιπόν νέοι της Κύπρου, ιδού η Ρόδος ιδού και το π….!





ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις