Στημένες οι επιθέσεις στην Τουρκία - «Φονιάς» ο Ερντογάν;

fonias-o-erdogan prisonplanetgr


Νέα επίθεση στην Άγκυρα, με τις φωνές να πληθαίνουν ότι...
η κυβέρνηση Ερντογάν-Νταβούτογλου γνώριζε πολύ καλά για την επίθεση, η οποία εκ των πραγμάτων διευκολύνει την πολιτική Ερντογάν.
1. Στην συνέχιση των βομβαρδισμών κατά των
Κούρδων της Συρίας
2. Στην ενίσχυση της αστυνόμευσης στο εσωτερικό της Τουρκίας στον δρόμο προς ένα απολυταρχικότατο νέο-οθωμανικό κράτος
3. Στη συσπείρωση των τρομοκρατημένων πολιτών γύρο από τον τούρκο ηγέτη
Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έσπευσε να δηλώσει, μετά την νέα βομβιστική επίθεση στο κέντρο της Αγκυρας, ότι οι τρομοκρατικές επιθέσεις ενισχύουν την αποφασιστικότητα της χώρας του κατά της τρομοκρατίας.
Η αμερικανική πρεσβεία της Άγκυρας από την πλευρά της αναφέρει ότι η προειδοποίηση που απηύθυνε πριν τρεις ημέρες για χτύπημα στην Άγκυρα, προέρχονταν από πληροφορίες που έδωσε η τουρκική κυβέρνηση.
Συγκεκριμένα, οι Αμερικανοί, μετά τον σάλο που προκλήθηκε από την προειδοποίηση της Πρεσβείας για χτύπημα στην Άγκυρα, εξέδωσαν μέσω αυτής καινούρια ανακοίνωση ότι την περασμένη εβδομάδα η τουρκική κυβέρνηση γνωστοποίησε πως υπάρχει απειλή.
Οι υποψίες πληθαίνουν ότι ο Ερντογάν στήνει επιθέσεις στην Τουρκία, σκοτώνοντας συμπολίτες του, για να προωθήσει τα μεγαλεπήβολα σχεδία του.
Χαρακτηριστικό είναι πως ο Πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν απέστειλε συλλυπητήρια στον τουρκικό λαό, χωρίς να αναφέρει τον Ερντογάν. Στην Μόσχα γνωρίζουν πολλά.
Με τις επιθέσεις στην Τουρκία, οι πολίτες, γεμάτοι φόβο, συσπειρώνονται αναγκαστικά γύρω από την κυβέρνηση, «εγκρίνοντας» τις όποιες πρωτοβουλίες, καθώς θεωρούν πως είναι για το καλό τους!
Απλά τα πράγματα!





ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις