ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΕΕΙ; Θα βάλλει ο Φίλης, την …ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ, στα σχολεία μας;;; ΚΑΙ τα Αραβικά;;;;

filis


ΤΟ ΘΕΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΩΣ ΣΟΒΑΡΟ, ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΑ ΕΠΩΔΥΝΟ, ΒΑΘΙΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ, ΑΛΛΑ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ, ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΑ …»ΜΟΥΛΩΧΤΑ»! Όπως άλλως τε ξέρουν πάρα πολύ καλά να κάνουν, βοηθούντος ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ και του
Τύπου και των βοθροκάναλων, που στην συντριπτική τους πλειονότητα, δείχνουν να κάνουν ‘πλάτες’ στο (έξωθεν κατευθυνόμενο) σύστημα, αφού ΔΕΝ βάζουν τις ΑΛΗΘΙΝΕΣ ειδήσεις…
fesi
filis-noumero
nikos-ladokola
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ …ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ!
Προσέξτε Συνέλληνες!
Πρό ολίγων μόλις ημερών…
Συνεδρίαση της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων στην Βουλή, στο πλαίσιο του ‘Εθνικού & Κοινωνικού διαλόγου, για την Παιδεία’.
Ο πάντοτε ακμαίος …»μπριζολοφάγος» και «τυροπιττάκιας» υπουργός Φίλης, εκθέτει το …όραμά του, ενώπιον της Επιτροπής, για το εκπαιδευτικό μας σύστημα!
Λίγο μετά, προσέξτε πάλι, διανεμήθηκε και σχετικό Δελτίο Τύπου! Άρα ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΤΑΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΙ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ‘ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ’!
ΑΜ, ΔΕ!
Ξέρετε, ή μάλλον μπορείτε να φαντασθείτε τί είπε, ο σκληρός αυτός τιμωρός των …σουβλατζίδικων;
Διαβάζουμε ΑΠΟ το ανωτέρω, διανεμηθέν(;;;) δελτίο Τύπου: «Υπάρχει πρόγραμμα για την γλωσσομάθεια, όπως και πρόβλεψη για τα ιταλικά και τα τουρκικά»! Αλλά και για τα …αραβικά!!!
Λέει επί λέξει:
Τα αραβικά «είναι μία γλώσσα, που ανοίγει(;;;;;;;;;;;;;;) προς τον κόσμο της Ανατολής»!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Για τα τουρκικά, λέει:
«Είναι η μεγαλύτερη γειτονική χώρα της Ελλάδος! Χρειαζόμαστε(;;;;;;;;;;;;;;) όπου υπάρχει έφεση(;;;) και πρωτοβουλία(;;;) Ελλήνων προς τα τουρκικά, να πιστοποιείται κρατικά»!!!!!!!!
filis-ypnos
ΜΑ – ΖΕ – ΨΤΕ ΤΟΥΣ!
ΓΡΗΓΟΡΑ!
ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΥΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!
(Ερώτηση & απορία! Μέσα στην ίδια Επιτροπή της Βουλής, δεν συμμετείχαν άρα γε και άλλων κομμάτων βουλευτές; Ναί, ασφαλώς! Μά, τότε τί στα κομμάτια, είπαν ακούοντας τις ανωτέρω τουρκολάγνες ηλιθιότητες, αλλά και τις «αραβικές» ανοησίες;
ΔΕΝ ΠΕΤΑΧΘΗΚΕ ΟΥΔΕΙΣ ΕΠΑΝΩ, ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ;
ΟΛΟΙ ΔΗΛΑΔΗ, ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ, ΝΑ ΚΑΘΙΕΡΩΘΟΥΝ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ;;;
ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ «ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΜΕΝΟΙ» ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΙ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ, ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΝ, ΔΕΝ ΕΜΑΘΑΝ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ …ΨΙΘΥΡΙΣΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ; Ε;)
 ΠΗΓΗ     

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις