ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΕ ΤΟ ΜΠΑΤΑΚΛΑΝ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ...!!!

 
Σχεδόν τέσσερις μήνες έπειτα από το μακελειό που σημειώθηκε στο Παρίσι, πίσω από το οποίο κρύβονταν τρομοκράτες που ορκίζονταν πίστη στο...Ισλαμικό Κράτος, ο υπ’αριθμόν ένα καταζητούμενος, ο 26χρονος μαροκινής καταγωγής, Σαλάχ Αμπντεσλάμ, συνελήφθη από τη βελγική αστυνομία.

Ο Αμπντεσλάμ, ο οποίος συμμετείχε στις φονικές επιθέσεις που σκόρπισαν το θάνατο σε 130 ανθρώπους στη γαλλική πρωτεύουσα, τραυματίστηκε και στη συνέχεια «έπεσε» στα χέρια των ανδρών της αντιτρομοκρατικής...
υπηρεσίας των βελγικών αρχών, σε μεγάλη επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στο Μολενμπέκ των Βρυξελλών.

Ο 26χρονος λέγεται πως τραυματίστηκε στα πόδια και μεταφέρεται σε νοσοκομείο των Βρυξελλών.

Ο Γάλλος πρόεδρος, Φρανσουά Ολάντ, επιβεβαίωσε πως πραγματοποιείτο επιχείρηση στις Βρυξέλλες που συνδεόταν με τις επιθέσεις στο Παρίσι, χωρίς να επιβεβαιώσει αν ο Αμπντεσλάμ είχε τραυματιστεί και συλληφθεί.

Ωστόσο, στελέχη του βελγικής κυβέρνησης επιβεβαίωσαν αργότερα πως ο 26χρονος τρομοκράτης «πέρασε» στα χέρια των αστυνομικών.

Όλα αυτά, λίγες ώρες από την ανακοίνωση πως από το διαμέρισμα στο Φορέ των Βρυξελλών, στο οποίο προ ημερών είχαν πραγματοποιήσει έφοδο Γάλλοι και Βέλγοι αστυνομικοί, είχε περάσει και o Αμπντεσλάμ.

Νωρίτερα, σήμερα, στο Μολενμπέκ όπου διατηρούσαν την έδρα τους τουλάχιστον τρεις από τους τρομοκράτες που εξαπέλυσαν τις φονικές επιθέσεις του περασμένου Νοεμβρίου στη γαλλική πρωτεύουσα, αναπτύχθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ ακούστηκαν πυροβολισμοί και η συνοικία αποκλείστηκε.
 
 
 
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις