Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΛΕΙ ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ!!!

 
 
Το θέμα του Γιάννη Μουζάλα- ο οποίος αποκάλεσε Μακεδονία» τα Σκόπια την Τρίτη, προκαλώντας πολιτικό «σεισμό»- βρέθηκε στο επίκεντρο του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star με την Μάρα Ζαχαρέα.
Ο σχολιαστής του δελτίου και εκδότης των εφημερίδων «Real News» και «Αγορά» Νίκος Χατζηνικολάου, τόνισε ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει το «λάθος» ο κ.Μουζάλας, αντιθέτως το έχει επαναλάβει στο παρελθόν.

Ο γνωστός δημοσιογράφος, είχε λίγο πριν το δελτίο τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, πρόεδρο των ΑΝΕΛ και κυβερνητικό εταίρο του Αλέξη Τσίπρα, κύριο Πάνο Καμμένο, ο οποίος του αποκάλυψε ότι «αύριο Πέμπτη καλεί τους αρχηγούς των κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων, δηλαδή τον αρχηγό Ενόπλων Δυνάμεων, τον Αρχηγό Στρατού, τον Αρχηγό Ναυτικού και τον Αρχηγό Αεροπορίας, ζητώντας μάλιστα σε δύο από αυτούς που λείπουν στο εξωτερικό να επιστρέψουν πίσω στην Ελλάδα εσπευσμένα, για να τους ενημερώσει αναλυτικά για τις προθέσεις του».

Σύμφωνα με τον κ.Χατζηνικολάου, «υπάρχει αναστάτωση στο χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων, όπου ένα από τα ηγετικά στελέχη τους, είπε στον κύριο Καμμένο ότι "δεν μπορεί στις σχολές των ναυτικών δοκίμων ή των ικάρων ή των ευελπίδων να τραγουδούν το "Μακεδονία Ξακουστή" του Αλεξάνδρου η χώρα και την ίδια ώρα ένας υπουργός να ονομάζει “Μακεδονία” τα Σκόπια"».

Ο Μουζάλας έθεσε την παραίτηση του στην διάθεση του Τσίπρα

Επίσης, ο σχολιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, αποκάλυψε ότι «ο κύριος Μουζάλας πριν μπει στο αεροσκάφος για να ταξιδέψει στις Βρυξέλλες, επικοινώνησε με το πρωθυπουργικό γραφείο και έθεσε την παραίτηση του στην διάθεση του Αλέξη Τσίπρα».

Ωστόσο, όπως τόνισε ο κ.Χατζηνικολάου, «σε σύσκεψη που έγινε για το "θέμα Μουζάλα", οι περισσότεροι συνεργάτες του πρωθυπουργού επέμειναν στην άποψη ότι αν η παραίτηση του υπουργού γίνει δεκτή, θα προκαλέσει σοβαρά ρήγματα στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ. Και έτσι επικράτησε η άποψη ότι δεν πρέπει να γίνει δεκτή η παραίτηση».

ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ;

Ο κ.Χατζηνικολάου, εκτίμησε πως έχουμε μπροστά μας δύο πιθανότητες, «η μία (σσ πιθανότητα) είναι η ρήξη με τον Πάνο Καμμένο και με τους Ανεξαρτήτους Έλληνες. Αλλά αυτή είναι η μικρότερη πιθανότητα», γιατί όπως τόνισε, ο γνωστός δημοσιογράφος «η μεγαλύτερη πιθανότητα είναι μετά τη Σύνοδο Κορυφής να έχουμε έναν μίνι... ανασχηματισμό και να αντικατασταθεί όχι μόνο ο κύριος Μουζάλας, αλλά να γίνουν και μερικές ακόμη διορθώσεις στο κυβερνητικό σχήμα, ώστε να μην φανεί ότι ο Αλέξης Τσίπρας υποχώρησε αποκλειστικά στο θέμα του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, αλλά ότι στα πλαίσια μιας γενικότερης αναδιάρθρωσης του κυβερνητικού σχήματος, άλλαξε και τον συγκεκριμένο υπουργό».
 
 
 
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις