Tα βρήκαν τα συνεταιράκια.Μυστικές συναντήσεις,στο Μπακού,Τούρκων και Ισραηλινών.Οι Εβραίοι αναλαμβάνουν,πιο ενεργά την στρατιωτική τροφοδοσία των ισλαμιστών.



Δεν υπήρχε καμία αμφιβολία πως τα συνεταιράκια,
θα τα έβρισκαν κάποια στιγμή.Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες,από την ρωσική πρωτεύουσα,αλλά και από τις Ισραηλινές εφημερίδες,Τούρκοι και Ισραηλινοί με την παρότρυνση της Σαουδικής Αραβίας,βρίσκονται πολύ κοντά σε μια τελική συμφωνία,η οποία θα βάζει τέλος στο επεισόδιο με το τουρκικό πλοίο,''Μαβί Μαρμαρά''και όσα επακολούθησαν.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες,επίκειται  συνάντηση Τούρκων και Ισραηλινών,στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν,μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας,για την οριστικοποίηση της συμφωνίας,η οποία θα περιλαμβάνει και πολύ Συρία.
Η Ισραηλινή πλευρά μισεί,όχι λιγότερο από τους Τούρκους τον Μπασάρ Αλ Άσαντ και δεν πρόκειται να αποδεχθεί,σύμφωνα με τις πληροφορίες,την νικηφόρα πορεία του συριακού στρατού,τις τελευταίες εβδομάδες.
Μέσα σε αυτά τα πλαίσια,το Τελ Αβίβ,θα συνεχίσει να εξοπλίζει τους ισλαμιστές,ενώ,και εδώ είναι το αδιανόητο,θα τους χορηγήσει φορητά αντιαεροπορικά συστήματα,για να αντιμετωπίσουν τα ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη.Οι κινήσεις αυτές του Ισραήλ,είναι σε γνώση της Μόσχας,η οποία δύναται να πληρώσει το Ισραήλ,με το ίδιο νόμισμα,εξοπλίζοντας την Χεσμπολάχ μέχρι τα δόντια.
Από τις παραπάνω εξελίξεις αποδεικνύεται το διαχρονικό μίσος των Εβραίων,οι οποίοι δεν θα ησυχάσουν,αν δεν δούνε και τον τελευταίο Χριστιανό της Μέσης Ανατολής να γίνεται παρελθόν.Άλλες είναι όμως οι βουλές των Τουρκοεβραίων και άλλα ο Θεός κελεύει..
 
 
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις